Verkkovirhe

Naisten Mestaruusliigan pudotuspelit 2024

Viestejä
468
Missäs on Bongaajan viiltävä analyysi Pölkyn pelistä ilman nokkiinsa ottamista. Mikä epäonnistui vai oliko jopa vastustaja parempi
Olisko mennyt pitkälle lomalle kuten tässä taannoin? Toki silloinkin ilmestyi kesken loman kommentoimaan. Se olis kyllä ihme jos toteaisi, että vastustaja oli parempi. Pääsiäisen ihmeestä olisi kyse!
 
Viestejä
152
Tosi hienoo kun noi valmentajat ohjeistaa pelaajaa syöttöruudussa , muutaman kerran pelaaja syötti verkkoon tai yli , siihenkö sillä pyritään :D
 
Viestejä
130
Rakkaat lajitoverit! Nyt on taas kerran vain ja ainoastaan hyviä uutisia. Klaffista&Piirongista tuli ilmoitus, että ennustajanpalloni oli myyty Lempon verkkatakissa kulkeneella pitkälle ja hoikalle herrasmiehelle. Ai että, hinnasta ei nyt puhuta, mutta hyvään kotiin se pääsi. Ehkä se tulevaisuudessa näyttää taas mitä tuleman pitää.

Sitten se ei-uutinen. Rakas tuleva Punakoneemme on finaalissa yhden välivuoden jälkeen. No se ei ollut uutinen, vaan de facto jo etukäteen. Ei siitä sen enempää. Perusehtoollista.

Urheilussa Tero Anteroa on aina kiehtonut etenkin pleijareiden ympärillä ja kulisseissa vellova toinen ulottuvuus. Se on parhaimmillaan parhainta taidetta. Meidän pirkanmaalaisten mielitietty Aamulehti oli rakentanut hienon tarinan Kangasalan kärsimysten tiestä. Sitä voisi kutsua näin pääsiäisen kunniaksi Via Dolorosaksi, jolla siloitetaan pelaajien henkisiä mukulakiviä. Se oli Kangasalan farmijoukkueen tiedottajan Antti Raunion terävästä kynästä laadittu mainio psykologinen turvatyyny joukkueellemme, nyt kun Keräs-Artun aiempi palomuuri, ylioppilaskirjoitukset saatiin keskiviikkona päätökseen. Artikkeli viestittää kauniisti joukkueelle ja meillä kannattajille, kuinka olemme kulkeneet finaaleihin kivisen tien - ja kaikki tästä eteenpäin on kuin sadusta, jossa meillä on tarjolla vain hyviä haltijoita ja yksisarvisia.
Se on paljon hienostuneempi psykologinen veto finaaliin valmistautuvalla joukkueellemme kuin alikersantti Lemminkäisen joskus hieman kulmikkaatkin pleijarikommentit, että "vastustajat on ennakkosuosikkeja, koska hävittiin kaikki pelit harjoituskaudella".

Änkeröinen sentään. Nyt kyllä on vahva tunne, että kaikki on tällä kertaa totta. Tuli vastaan kuka vaan, tarvittaessa taikasauva heilahtaa!
 
Viestejä
4,716
Tai sitten Pekka ja Elli vierittää kroktiilinhampaita esteeksi. Oho. Meni jo jonkinverran etupainotteiseksi tämä.
 
Viestejä
1,061
Tuli katsottua nyt vasta eilinen Pölkky-Puijo peli, aikamoisessa sillassa on Pölkky.

Suurimmat puutteet on nelospaikan hyökkäyksen torjunnassa ja vastaanotossa. Noin pahoilla puutteilla on vaikea voittaa pelejä. Jälleen nähdään, kuinka tärkeää on hakkurin torjuntavoima. Pölkyn hakkuri Pollard on kevyellä pystyvarvistuksellaan aivan hukassa, yleensä liian laidassa. Kolme finaalipeliä, ei yhtään torjuntaa, karua on tilastot. Palmer voisi auttaa tähän ongelmaan, miksiköhän ei jo eilen kokeiltu🤔Puijo tulee nelosesta, kuin avoimista ovista. Onneksi Lehto saa vaimennuksia ja muutaman kopinkin, muuten välierä olisi täysin yhtä maalia.
Joku kyseli Puijon nuoren Rädyn torjunnasta. Sekä Räty, että Räsänen osaavat torjua huomattavasti paremmin, kuin Pölkyn jenkkihakkurit. Agressiivinen vauhti, ponnistus ja kädet, siinä on edes eväitä saada torjuttua.

Ja vastaanotto...ryhmityksessä liberolla pienin ruutu ja nelospaikan yypeellä puoli kenttää. Ei tarvitse ihmetellä, jos hyökkäystehot putoavat niin Palmerilla, kuin Nusbaumilla.

Jotain radikaalia täytyy Skotsisin keksiä huomiseksi, joko hakkurin tontille uutta verta, tai yypeet kakkoseen torjumaan. Noilla eväillä ei voittoa tule, kuin älyttömällä riskisyötöllä ja sillä harvoin, jos koskaan, voitetaan mitään.
 

Liitteet

  • Screenshot_2024-03-30-11-42-27-94_9f2c7e99e75d5749cb7c56166ea10f8e.jpg
    Screenshot_2024-03-30-11-42-27-94_9f2c7e99e75d5749cb7c56166ea10f8e.jpg
    982.7 KB · kertaa luettu: 134
Viestejä
152
Ja vastaanotto...ryhmityksessä liberolla pienin ruutu ja nelospaikan yypeellä puoli kenttää. Ei tarvitse ihmetellä, jos hyökkäystehot putoavat niin Palmerilla, kuin Nusbaumilla.
Lisäksi Palmer piteli jalkaansa pelin loppuvaiheessa , mikähän on kunto tänään , ja huomenna , seuraava päivä on aina se pahin.
 
Viestejä
117
Kävi loppukaudesta sitten miten tahansa kyllä Puijon taustaryhmien pitää nyt tehdä hartiavoimin työtä että Palmer saataisiin pysymään Kuopiossa myös ensi kaudella. Nyt kun yhteinen sävel muun joukkueen kanssa on löytynyt puhutaan hänen kohdallaan isoilla kirjaimilla vahvistuksesta. Toivottavasti nimi on jo paperissa.
 
Viestejä
134
Perjantain ottelussa oli " oikea tuomari tarkkailija katsomossa!"
Pelin jälkeen oli ollut asiaa melkolailla tuomareille!😁
 
Viestejä
4,716
Katkaisupelin kynnyksellä täytyy vetäistä hatusta jotain, kun ei ole tullut mitään ensikäden tietoa Kuusamon suunnasta. Radiohiljaisuutta pidellyt. Jos olisin Puijon puikoissa, niin korostaisin rohkeaa ja rentoa pelailua. Sillä se paras tulos syntyy. Tuuppimaan ei kannata lähteä, muulloin kuin paikka siihen on. Pölkky ei varmastikaan ole lyönyt hanskoja tiskiin, sillä semmoinenhan ei kuulu amerikkalaisten tyyliin. Jännittävää ja tasaista pallopallopeliä toivottelee periferian puskistahuutelija.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös