Verkkovirhe

Naisten Mestaruusliigan pudotuspelit 2024

Viestejä
237
Kameratarkistus ym härpäkkeet about 25k alkaen...siihen pari kaveria tarvitaan opettelee...+ varmaan joku lisenssimaksu joka vuosi (tästä en varma) tääl peruspaketti...lisäpalikoilla 40k. Tälläisistä hinnoista puhetta Tampereella kun hakamettäs em.

Joten ei realistista, ainakaan naisten liigan budjeteilla...moni joukkue kärvistelee kulujen kaa nyt jo...

Se päättää kenellä pilli 👍
@PaHa ei sitten ainakaan päätä... #pilli
 
Viestejä
2,081
Torjuntaan / verkkoon osuneista palloistahan ei enää hirveästi kiistellä johtuen säännön tai tulkinnan muutoksesta, että ne katsotaan pääasiassa torjuntaan osuneiksi. Pitäisikö samanlainen selvitys tehdä lattiaan käynnistä, koska on paljon tilanteita, että siellä on kättä tai ainakin sormia välissä, mutta silti puhallus voi tulla suuntaan jos toiseenkin? Rajoissa ei ole mielestäni juuri ongelmaa, koska pääjuomari näkee kyllä rajat norsunluutornistaan aika hyvin. Toki sitten on vielä arpomista torjuntahipsuista, mutta aika harvoin niistäkään saadaan rähinöitä aikaiseksi.
 
Viestejä
212
Aivan unohtui tämä eilisen helmi. Korvasta korvaan oli meidän kotikatsomossa hymyt kun tajuttiin mitä tapahtui.
Vaatii näköjään lisää kokemusta että osaa kaikki asiat :p .

Itse tuon reilusti kuuluttajalle kerroin - on mukavaa tuottaa iloa ja naurua kun siihen on hyvä aihe olemassa. Ja hyvä muistaa perusklausuuli... vahingonilo on parasta iloa - siinä ei ole mukana yhtään kateutta.

Ps. oli muuten ensimmäinen kerta ikinä - ihan oikeaan peliin osui :ROFLMAO:
 
Viestejä
34
ArVolta todella kova taistelu ja 1-3 voitto oli käsissä viiden ottelupallon verran, mutta Pölkky sai murjottua osittain onnen ja ArVon sulamisen ansiosta erävoiton. Ja vieläkin viidenne erässä rovaniemeläiset kampesivat tilanteesta 10-3 ja 14-12 rinnalle, mutta Pölkky otti väkisin 16-14 voiton. Jos Rovaniemi saa tämän tason pidettyä niin yllätyksen sauma on todellinen.
Juu oli siinä erikoiset tapahtumat. Tuomarit tiukilla.
 
Viestejä
2,081
Katsoin Ruudulta Pölkky-Arvo pelin ja ilman että olisi edes vihreät lasit silmissä, niin kovasti liioiteltuja ovat olleet monet monet väittämät, että tuomarit olisi ratkaisseet pelin. Hyvä taistelu ja etenkin Pölkyn nousu neljännessä erässä rotkon pohjalta. Eipä tuosta paljon muuta jää historiankirjoihin!
 
Viestejä
5
Ei se siitä katsomalla muuksi muutu. Ilman tuomarivirhettä ArVo olisi voittanut pelin. Näin voi ajatella pelin ratkenneen tuomarivirheeseen.

Tuomiri(e)n suuntaan en ala rapaa silti heittämään. Hekään eivät ole täydellisiä ja tekevät virheitä. Tällä kertaa virhe sattui vaan sellaiseen hetkeen, että se ratkaisi ottelun voiton.
 
Viestejä
2,081
Ei se siitä katsomalla muuksi muutu. Ilman tuomarivirhettä ArVo olisi voittanut pelin. Näin voi ajatella pelin ratkenneen tuomarivirheeseen.

Tuomiri(e)n suuntaan en ala rapaa silti heittämään. Hekään eivät ole täydellisiä ja tekevät virheitä. Tällä kertaa virhe sattui vaan sellaiseen hetkeen, että se ratkaisi ottelun voiton.
Onko se perusteluna, kun selostajaveijarit sanoivat että pelaajat lopettivat pelaamisen, vai onko sille jokin muukin peruste? Pallo toimitettiin Arvon puolelle ja peli jatkui normaalisti. Rajatuomarin lipun heiluttelu oli aiheeton aikaisemmin. Liberon toimitus myöhemmin jalalla oli rajatapaus, että menikö tikkujen välistä, mutta siihen ei peli ratkennut. Tilanne oli sillä hetkellä tasan.
 
Viestejä
2,081
Liberon potku meni oikein ja rajatuomarin lipun heiluttelu turhaa(senhän jo paha kertoikin). Pallo oli kentässä, vielä reilu väli sormiin. Ja vaikka osuis sormenpäihin niin osuu samalla kenttään
Niin näkyi olevan kun pyöritti tarpeeksi sivuja taakse päin. Selvä virhe tuomarilta, mutta peli on pelattu.
 
Viestejä
2,081
Kerran Pölkyn kansainvälisessä pelissä päätuomari näytti torjuntakosketusta ottelupallossa. Laitoin tänne kuvan josta näki että pallo otti verkosta kosketuksen puoli metriä sivuun torjunnasta. Tumppi kävi näyttämässä päätuomarille tilanteen. Sain täällä syvää paheksuntaa kuvan julkaisemisesta.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös