Verkkovirhe

Naisten Mestaruusliigan pudotuspelit 2020

Viestejä
169
Pitäisikö sitten myös lohdutusmitalit jakaa menneinä vuosina runkosarjan kolmelle parhaalle jos ei mitalia ole pudotuspeleistä tullut?
 
Viestejä
1,795
Eikös nyt voitas odotella viikko/pari. Tilanne voi olla aivan erilainen. Jospa silloin viiruksen leviämistä ei enää pystytä estämään eristämisellä ja yleisötilaisuuksia rajoittamalla. Palataan normaaliin aikaan. Kausi-inffuenssia on joka vuosi. Korona voi olla silloin verrattavissa niihin...Eri asia sitten saadaanko ulkomaalaisvahvistuksia odottelemaan sinne saakka.
 
Viestejä
854
Eikös nyt voitas odotella viikko/pari. Tilanne voi olla aivan erilainen. Jospa silloin viiruksen leviämistä ei enää pystytä estämään eristämisellä ja yleisötilaisuuksia rajoittamalla.

Kun leviämistä ei voi hallita niin tilanne on tosiaan erilainen, mutten käsitä miten se yleisötilaisuuksien järjestämisen mahdollistaisi. Tämä ei ole influenssavirus eikä sellaiseksi muutukaan kahdessa viikossa.
 
Viestejä
79
Kun on seurannut keskustelua, väkisinkin tulee mieleen, että väärät joukkueet on keulilla. Urheilullisesti tosiasia kuitenkin on, runkosarjan top 3 joukkueet ovat olleet selvästi parhaat joukkueet läpi talven. Viestin ja Hämeenlinnan kannattajan on vaikea sulattaa muuttunnutta tilannetta, ovathan he olleet suvereeneja pitkän aikaa.
 
Viestejä
1,795
Meikäläinen on ollut siinä uskossa että korona on suoraan verrattavissa kausi-influenssaan. (paitsi että rokotetta ei ole vielä) Suurimmalla osalla tartunnan saaneista oireet ovat lieviä. Vanhukset ja perusssairaat ovat vaarassa. Tätä alkuvaiheen kohkausta pidetään yllä että ihmiset ottaisivat taudin tosissaan ja sairaaloihin ei syntyisi jonoa.

Voin olla väärässäkin. Aika näyttää🤔
 
Viestejä
169
Eikö sääntöjä pitäisi noudattaa muuallakin kun Salossa ja Hämeenlinnassa, runkosarjan voittajaa ei vaan säännölssä pidetä vielä muuta kuin kotiedun saajana
 
Viestejä
329
Eikö sääntöjä pitäisi noudattaa muuallakin kun Salossa ja Hämeenlinnassa, runkosarjan voittajaa ei vaan säännölssä pidetä vielä muuta kuin kotiedun saajana
Nyt ois aika jo keskittyä tulevaan ja terveenä pysymiseen. Jaetaan siten tulevaisuudessa mitalit kun pystytään pelaan mitallipelit.
 
Viestejä
59

Onneksemme korjasivat "Lentopalloliitto päätti lopettaa MYÖS miesten Mestaruusliigakauden" muotoon "Lentopalloliitto päätti lopettaa miesten Mestaruusliigakauden". En tiedä mitä sanoa...
 
Viestejä
202
Ulkokehältä asioita seuratessa tämä näyttää nyt siltä, että sarjatoiminta on lentopallossa käytännössä päättynyt. Turha kikkailla enää mitään muuta. Pelaajat ovat jo kotiutumassa ja toimintoja ajetaan alas. Mitaleja ei jaeta ja Eurocup-paikat runkosarjan perusteella. Ajatukset kauteen 2020-21. Nythän monella runkosarjassa vähän alemmille sijoille sijoittuneilla seuroilla on hyvät pohjat mistä voi jatkaa.
 
Viestejä
245
Liiton tiedote ei oikein yksiselitteisesti kerro, onko lentopallokausi kokonaisuudessaan paketissa vai ei? Vai jäikö multa jotain ymmärtämättä? ( se on enemmän kuin mahdollista, kun on tää luki ja kirhoitus härö 😂)
 
Viestejä
3,808
Liiton tiedote ei oikein yksiselitteisesti kerro, onko lentopallokausi kokonaisuudessaan paketissa vai ei? Vai jäikö multa jotain ymmärtämättä? ( se on enemmän kuin mahdollista, kun on tää luki ja kirhoitus härö 😂)
No siitä tiedotteesta ei ihan lopullista totuutta ole kerrottu mutta käytännössähän kaikki kilpailutoiminta on loppunut kaikissa sarjoissa eilen .Lentopalloväen hitauden takia asiaa ei saatu sanottua selkeästi ja viivyttelemättä, muut hoitivat senkin asian paremmin.
 
Viestejä
245
Juuri klo 11:05 tuli liitolta tiedoite jonka minäkin ymmärsin👍 pelit on ohi ja nousu/putoaminen ja junnupelit käsitellään keskiviikkona 18.3 kokouksessa.
 
Viestejä
41
En ole mikään epidiomologi mutta olisko hommassa kyse siitä että näin alkuvaiheessa yritetään kovin keinoin estää taudin leviämistä kansaan kovalla rysäyksellä. Jos saadaan leviämistä hidastettua niin terveydenhuolto pystyy helpommin käsittelemään tautiin sairastuneet. Sitten kun viirus alkaa tarttumaan täälläkin ihmisestä toiseen ilman kytköksiä Italiaan tms niin nykykyiset keinot eivät enää auta. Silloin siirrytään normaalimpaan aikaan. Onhan näitä kausi-influenssejäkin ollu joka vuosi. Osa ihmisistä sairastuu osa ei. Mutta influensa kuuluu jokapäiväiseen elämään.

Jospa silloin voitaisiiin jatkaa harrastuksia normalisti.
Et ole tainnut seurata THL:n tietoiskuja, missä Mika Salminen ja Markku Joukkohauta hassuttavat kansalaisia käsienpesulla. Muissa pohjoismaissa on koulut kiinni ja epideman leviämiselle tehdään voitava.
 

Ryynäsen Topi

Suurella todennäköisyydella SM-mitaleita ei jaeta runkosarjan tilanteen mukaan. "Säännöt nimittäin kertovat, että Suomen mestariksi kruunataan finaalisarjan voittava joukkue." Tämän tiedon vahvisti Jussi Jokinen. Nythän finaalisarja jää pelaamatta.
 
Viestejä
2,066
Juu tuli lukaistua säännöt ja niissä lukee, että tulkinnat tekee Liiton sääntöryhmä. Sitä ihmettelen, että mitalien jakaminen runkosarjan perusteella olisi joltakin pois? Ensi kausi menee karsintojen poisjäämistä lukuunottamatta runkosarjasijoitusten mukaisesti. Pölkky paras, Kangasala toinen ja LiigaPloki kolmas. Se on lopullinen järjestys ja sijoitus tältä kaudelta ja jää ikuisiksi ajoiksi kaikkiin mahdollisiin tilastoihin. Muuta ei ole eikä tule ja uskon että mitaleita ei jaeta koska ei synny yksimielisyytä. Vampula ja Hämeenlinna tulevat vastustamaan mitalien jakamista. Kuusamossa ainakin pidetään mestaruusjuhlat mitaleilla tai ilman. Jos mitaleita ei jaeta, se on poliittinen ratkaisu, ei urheilullinen
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
584
Luin minäkin tässä sarjamääräykset ja en minä kyllä sieltä löydä sellaista lausetta jossa lukis että mestariksi kruunattas finaalisarjan voittava joukkue. Eikä siellä muutenkaan mitaleista mitään mainita.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös