Verkkovirhe

Naisten Mestaruusliiga 2023-2024

Viestejä
70
Yksi parhaimmista ja miellyttävimmistä tapauksista naisten lentopallossa ottelu Pölkky / Puijo.
Siis Suomen cup...
Vielä hienompi asia oli, että pelin parhaimmistosta löytyi suomalaisia pelaajia... Harvinaista...
Onnea Puijon pelurit ja suomalainen valmennus!
 
Viestejä
337
Jukka Lehtonen on legenda mukava mies ja kaikkea mutta vielä en häntä palkkaisi menestystä tavoittelevaan joukkueeseen. En vaan näe sitä juttua noissa hänen joukkueissaan. Mutta urallaan nuori valmentaja vielä.
 
Viestejä
350
Kylläpä näyttää helpolta ja varmalta tuo Emmi Riikilän liberopelaaminen. Burse nyt ollut tosi hyvä, muussakin kuin hyökkäämisessä, samoin täytyy ihailla tämän Annika Koivuniemen rohkeutta ja pitää lyöntikorkeuden hienosti. Jere käyttää kyllä joukkueen vahvuuksia nyt tehokkaasti, syöttövaihdot yms. Ja Riikka Valkonen myös parantaa koko ajan. Aika painavaa leijaa syöttää myös tuo Arcticin Ella Peltomaa.
 
Viestejä
215
Puijo Wolley tarjoili Cupissa eilen ja tänään urheilun suolaa ja sokeria. Wau🤩! Uskomaton suoritus koko joukkueelta. Tämä viikonlopun nimi oli ehdottomasti Selma Räsänen ja näillä puheilla vuoden läpimurto.👌🏻
Onnittelut Savoon!

Vielä on pakko sanoa, että löytyy Buserille nyt paras pelaajisto ikänään!
Perustelisitko hieman ja kerro mihin vertaat…
 
Viestejä
4,883
Mutta nyt se alkaa näyttää jo siltä että ei siihen kauaa mene.Tuovisen tulo valkuksi ja Valkosen sekä Riikilän tulo
pelaajapuolelle auttavat nuorta ryhmää kyllä ottamaan sen viimeisen stepin voittoon asti.
Tämän kirjoitin 21.1 kun Jymy hävisi 2-3 LiigaPlokille. Ei se suurta tietämystä lajista tarvinnut kun tämä oli nähtävissä. Onnittelut Nurmoon avausvoitosta. Ja peli on sen näköistä ettei se välttämättä jäänyt runkosarjan ainoaksi. Kokeneet pelurit ovat selvästi vähentäneet nuorten pelaajien painetta tuloksenteosta. Vielä kun/jos saavat Riikilän verkolle asti niin.....
 
Viestejä
68
Vielä kun Nurmo saisi tuon keskipelin mukaan niin hyvältä näyttää. Olikohan arctic lähtenyt tänään reissuun
 
Viestejä
492
Tämän kirjoitin 21.1 kun Jymy hävisi 2-3 LiigaPlokille. Ei se suurta tietämystä lajista tarvinnut kun tämä oli nähtävissä. Onnittelut Nurmoon avausvoitosta. Ja peli on sen näköistä ettei se välttämättä jäänyt runkosarjan ainoaksi. Kokeneet pelurit ovat selvästi vähentäneet nuorten pelaajien painetta tuloksenteosta. Vielä kun/jos saavat Riikilän verkolle asti niin.....
Tämän pelin perusteella liberon tontti oli loistavasti Riikilän hallussa, rauhallista ja tarkkaa työskentelyä, pallot nätisti Mansikkaviidalle, tuollainen pelaaminen rauhoittaa kummasti muita.
 
Viestejä
4,883
Vielä kun Nurmo saisi tuon keskipelin mukaan niin hyvältä näyttää.
Pikkuhiljaa palanen kerrallaan. Mutta kun tuon laitapelin saa tasaisesti pelaamaan pelistä toiseen niin sieltä niitä voittoja tulee lisää. Keskeltähän ei tunnetusti pelejä voiteta. Mutta toki uhkaa saisi olla hieman enemmän niin helpottaisi laitureiden elämää.
 
Viestejä
1,431
Oli kyllä vaisu ArVo tänään ja toisaalta osan himmensi Jymyn rento ja iloinen peli-ilme. Playoff-paikka taitaa olla jo aika mahdoton mutta viimeisiä paikkoja ratkottaessa voi kyllä aiheuttaa muutamalle joukkueelle harmaita hiuksia.
 
Viestejä
492
Todella mielenkiintoinen runkosarjan loppu tulossa, lähinnä viimeisestä pudotuspelipaikasta tulee vielä kova taisto ja voi olla että se ratkeaa vasta viimeisellä kierroksella 9.3 . Ensimmäisen kierroksen kotietukaan ei ole vielä täysin varmaa sillä nousukuntoinen Vampula kärkkyy vielä paikkaa neljän joukkoon. Neljän kärjessä nyt loukkaantumisista kärsinyt Pölkky saa varmaan joukkueen taas iskukuntoon kun sairastupa tyhjenee ja uusi pelaaja Shomaker liittyy joukkueeseen, Nusbaumia joukkue kyllä tarvitsee loppupeleihin. Lp Viestin kohdalla suurin kysymysmerkki on hakkuri Butkevichin tilanne, joukkue tarvitsee ehdottomasti hänet kehiin ja myös yp Ternavan eli aikalailla vielä kysymysmerkkejä loppukauteen. Cup-mestari Puijolla tällä hetkellä paketti hyvin kasassa ja myös Lp Kangasala on saanut sairastupaa tyhjenemään ja nostaa varmaan tasoaan niinkuin jo Cupin välierässä Puijoa vastaan osoitti.
Joku joukosta ArcticVolley, Lentiskerho, LiigaPloki, Orpo jää pudostuspelien ulkopuolelle, Orpolla näistä eniten pelattuja otteluita, 21, joten heillä ehkä tällähetkellä suurin huoli pudotuspelipaikasta mutta kovasti on ollut myös Lentiskerhon suunta alaspäin loukeista johtuen, nyt tulevana lauantaina onkin kahden " ramman " joukkueen kohtaaminen kun Viesti saa Kerhon vieraakseen.
Sarjataulukon viimeinen eli Nurmo tulee kyllä vielä voittamaan muitakin otteluita kuin maanantaisen Arctic pelin eli sekoittaa kyllä vielä sopivasti sarjataulukkoa.
Siitä se kevätkausi taas alkaa eli ei muuta kuin halleille kannustamaan.
 
Viestejä
333
Nurmo jää todennäköisesti viimeiseksi, mut karsinnoissa kuka joutuu Nurmon kaa, niin kovilla on ja hävinnyt osapuoli vielä jatkaa huhtikuun puolella N1 mestaria vastaan ( jos se ei ole LP Viesti Akatemia?, eikö ollut niin, ettei nousu mahdollisuutta?)
 
Viestejä
1,431
ArVolla (nyt 6. ja 23p) vielä edessä lähes kaikki joukkueet kerran: Pölkky, Puijo, Vampula, Kerho, Viesti, Kangasala, Orpo.

Kerholla (7. 23p) myös kahdeksan peliä jäljellä ja kolmen päävastustajan lisäksi edessä Viesti, Pölkky, Jymy, Kangasala, Vampula.

Plokilla (8. 21p) ei yhtään sen kevyempi loppu mutta näistä eniten pelejä jäljellä: Pölkky kahdesti, Kangasala, Vampula, Kerho, Viesti, Orpo, Puijo, Jymy.

OrPolla (9. 21p) näistä kolmesta "helpoin" ohjelma, mutta myös vähiten mahdollisuuksia: Vampula, Kerho, Pölkky, Ploki, Jymy, ArVo.

Tulee kyllä tiukka vääntö sijoista 6-9. Varovasti sanoisin että perustuen viimeisimpiin peliotteisiin ja loppuohjelmaan, niin Kerho jää hyvin niukasti viivan alapuolelle, mutta järjestys voi olla kyllä melkein miten päin tahansa. Keskinäiset pelit tulee olemaan kyllä raastavaa taistelua. Jymy pääsee haastamaan vielä kaikki muut paitsi ArVon, ja se voi kyllä koitua rovaniemeläisten onneksi, varsinkin jos Riikilä saadaan etukentälle.

Pölkky vienee runkosarjan ja yhtä paljon varmasti kuin jokainen joukkue haluaa olla viivan yläpuolella, niin haluaa olla myös sijalla 6-7. Jos Pölkky saa sairastuvan tyhjäksi niin mestaruus on, jos ei varma, niin äärimmäisen todennäköinen. Tietty yllätykset on urheilun suola, mutta sanoisin, että muut playoff- parit ovat paljon enemmän "auki" ja oikeasti ihan realistiset mahdollisuudet välieriin on kaikilla muilla paitsi sillä joka saa vastaansa terveen Pölkyn.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös