Verkkovirhe

Naisten mestaruusliiga 2021-22

Viestejä
837
Jospa Suominen sanoi niin kun ei ole selostamassa ja kukaan ei ole heiluttelemassa kameraa, Kaipa kuitenkin samanlainen kännykkäsysteemilöytyy kuten muilla fanikamerapaikoilla joista ei tule monikamerakuvaa.
 
Viestejä
587
Haloo, kyllä nää nykyään kärjessä olevat joukkueet ovat sieltä alhaalta lähteneet.
Kukaan joukkue ei lähde katsomaan vastustajan peliä pelaamaan mennessä.Valmentajalla on vaadittava koulutus ja tottakai valmistautuu peliin🙄
En kohdistanut kirjoitustani mitenkään Helsinki Volleyhin, kun en ole heidän pelejään edes nähnyt,
vaan ihan yleisesti. Huomennahan he tulevat Hämeenlinnaan, jos vaikka pääsis katsomaan.
Pelihän ei näy ruudusta, kun pelataan Parolassa.

Huom ! Hämeenlinnassakin tarvitaan sitten huomisesta alkaen koronapassi !
En minäkään, kyllä alempana olevat joukkueet tarvitsee vielä paljon reeniä koska joukkueissa vielä paljon nuoria pelaajia.
 
Viestejä
587
Ei taaskaan ruutu pysty näyttämään Kerhon peliä. Mikä mättää kun usein ei toimi, kuitenkin maksullinen kanava😝
 
Viestejä
3,543
Ei taaskaan ruutu pysty näyttämään Kerhon peliä. Mikä mättää kun usein ei toimi, kuitenkin maksullinen kanava😝
Fanikameralähetykset ei ole ruudusta kiinni, lentopalloliiton yhteiskumppani joka yrittää lähettää näitä vaan ei osaa sitä tehdä. Ihme ettei palveluntarjoaja kumppani ei ole vaihtunut kun vuosikaudet sama ongelma lentopallo lähetyksissä! Minkäköhänlaisen sopparin on liitto tehty kun tämä toimimattomuus saa jatkua.. 🤔
 
Viestejä
679
Eilinen lentiskerhon kotimatsi oli kova taistelu sarjapisteistä, jonka Kerho lopulta rutiinillaan voitti.
Ratkaisu tuli varmaan toisessa erässä, jota vieraat johtivat 15-20 ja saivat viisi eräpalloa, mutta lopulta kuitenkin
32-30!
Aikaisemminkin kehumani hymytyttö Yli-Sissala palkittiin kotijoukkueen parhaana. Toisessa erässä Madsenin tilalle tullut 15 vuotias Kerttu Kilpinen suoriutui tehtävästään ihan hyvin, selvästikkin tulevaisuuden pelaajia.
 
Viestejä
3,543
Puijo oli saanu hyvän passarin, vielä kun pääsee paremmin sisään joukkueeseen niin Puijo voi yllättää kenet vaan. OrPo oli vastaantulija varsinkin toisessa erässä, ekassa ja viimeisessä oli välillä hyvin mukana. Pirv oli yllättävän huomaamaton lukuunottamatta ikävältä näyttänyttä tilannetta missä kova lyönti kimpos pelikaverin puolustuksesta suoraan kurkkuun. Näytti että ei heti saanut kunnolla henkeä ja pienen rykimisen jälkeen pystyi jatkamaan pelaamista. Liekkö vaikuttanut tehoihin ja normaalia rauhallisempaan olemiseen kentällä.
 
Viestejä
2,066
Puijolta oli hyvä peli Orivettä vastaan. Johtuiko seitten "leipurista", siis uudesta passarista, mutta hakkuri oli myös liekeissä. Nea Hämäläiseltä hyvä sisääntulo kolmanteen erään 7/+5. Puijo oli skoutannut hyvin Pirvin pudotukset vajaista passeista ykkösrajaan eikä yksikään tainnut mennä nyt kenttään asti. Kova tälli kaulaan näytti vaikuttavan todella paljon Pirvin pelaamiseen. Leuan kärkeen osuva yllättävä pallo saattaisi aiheuttaa nyrkkeilytermillä luvunlaskun.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
211
"Meillä on joukkueessa ollut pientä flunssaa ja pelaajia on poissa sen takia, ei haluttu ottaa riskiä." Onkohan silloin käyty koronatestissä, kuten tähän tilanteesen kuuluu, vai onko ihan itse tehty analyysi, että on vain pientä flunssaa? Muistaakseni Kuopion valmentaja puhui juuri tästä "pienestä flunssasta"...
Saahan nähdä, missä vaiheessa pelejä joudutaan siirtämään..
 
Viestejä
587
Koronatestauksia ei tehdä pelkästään pienen flunssan takia jos 2rokotetta. Näin linjaus nyt, täytyy itse tarkkailla ja jotkut ottaa itse pikatestit.Luulen että kaikilla vaadittavat rokotteet.
 
Viestejä
2,066
Orpolla ehyt peli Lentiskerhoa vastaan vaikka haitariliikettä olikin. Pelaajat keskittyivät olennaiseen, eli pelaamiseen ja ehkä niin olikin viisainta "Kentsun" valvovien silmien alla. Lentiskerhon passari teki ainakin pisteitä, toiseksi eniten koko joukkueesta.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös