Verkkovirhe

Naisten mestaruusliiga 2020/2021

Viestejä
1,057
Kangasala vie Pölkkyä vähän liiankin kanssa.

Eli haetaan viihdettä vaikka siitä, että Alatalo on lähes yhtä huono rajatuomari, kuin Lemminkäinen. Vastustajan selkeät rajalyönnit tai omaan torjuntaan osuneet hiput.....aina on käsi pystyssä 😉
 
Viestejä
134
Kangasala vie Pölkkyä vähän liiankin kanssa.

Eli haetaan viihdettä vaikka siitä, että Alatalo on lähes yhtä huono rajatuomari, kuin Lemminkäinen. Vastustajan selkeät rajalyönnit tai omaan torjuntaan osuneet hiput.....aina on käsi pystyssä 😉
Laakkonenkin samanlainen... aika moinen menetys malik...
 
Viestejä
4,883
Kyllä sillä on metriheikki on melkoinen vaikutus niitä toisia kosketuksua ei tulis kun tappas palloja samalla tavalla kuin Larsson..
Toivotaan et tervehtyy seuraavaan peliin niin näet että lopputulos on ihan sama. Ainakin voittajan osalta. Ehkä tasaisempaa vois vähän olla mutta ei noilla Pölkyn passareilla ole kyllä voittoon mahdollisuutta
 
Viestejä
4,713
Kangasalan mestaruus juhlat kolmen pelin päästä. Ihan sama ketä on vastassa niin voitto on varma.
Noin 50 vuoden lentiskokemuksella voisin sanoa, että tässä lajissa ei niitä varmoja voittoja oikeastaan ole. Ja kun mistä tahansa pytystä pelataan, niin muuttujia tuppaa olemaan. Mestaruusmahdollisuudet naaraskäärmeillä on tosin huomattavan suuret. Viimeinen pinna ratkaisee.
 
Viestejä
1,298
Viestin ja Kerhon peli oli kyllä jännä ja vaihteleva. Viihteenä huipputasoa.
Oliko sittenkin passareissa se pieni ero? Toki Vikinkin passisuuntia oli hetkittäin ihmeteltävä.
 
Viestejä
3,445

Lueskelin myös minäkin. Minun tulkinnat jutusta
- Suomen Mestaruus kiinnostaa (Sieväsen kanssa :) /olisi ensimmäiset heille)
- Lähihoitajaksi opiskelee ja työharjoittelut kesällä
- Tasen kanssa keskusteltu
- Pelaaminen jatkuu seuraavanakin vuonna

Sitten minun tulkinta (voin olla väärässä), kun pelataan mj karsintoja kisoihin ollaan mukana, mutta kesää 2021 ei sille maajoukkueleiritykselle uhrata!?
 
Viestejä
340
Katsoin kanssa pelin, olen samaa mieltä. Jos passari on riittävän hyvä, kentän paras pelaaja niin mikä ettei.
Passari tekee isoja ratkasuja.
Viestin passari oli selvästi parempi HLPK:n. Ja kyllähän Netta Laakkonen oli liberon tontilla suvereeni verrattuna Doerhmaniin..
 
Viestejä
492
Olipa kovin erilaiset välieräpelit eilisiltana. Tosi iso harmi Kuusamolle että Malik poissa kokoonpanosta ja se vei kyllä koko ottelusta mielenkiinnon pois, hankala varmaan näin nopsaan muuttaa pelitapaa varsinkin kun vastassa Kangasala.
Itselleni mielenkiintoisempi peli oli sitten se myöhäispeli ja kyllä harmittaa ettei pääse Salohalliin kannustamaan Viestiä. Olin kyllä varautunut tappioonkin ja aikalailla pienillä marginaaleilla tuossa pelissä mentiinkin , alku näytti pahalta Viestin kannalta varsinkin kun Iina oli ihan " pihalla ", onneksi Tomi otti Aritan kehiin ja nuori pelaaja kiitti luottamuksesta ja pelasi tosi hyvin vaikka niitä virheitäkin tietty joukkoon sattuu. Kummallekin joukkueelle tuli aika pahoja ja pitkiä pisteputkia, sellaisiin ei kyllä ole varaa kun nyt todennäköisesti Kangasala toinen finaalisti. Mukavaa on kyllä kans nähdä kuinka Netta Laaksonen on kehittynyt liberona, nosto on ollut yleensä aina hyvä mutta nyt alkaa puolustuskin sujumaan ja varsinkin ns. helpot nostot tulevat nätisti Vikille passattavaksi. No torstaina taas jo uusi peli joten jännitettävää riittää...niin ja hetken päästä alkaa jännittäminen miesten peleissä, varsinkin Ducks vastaan Savo kiinnostaa...
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös