Verkkovirhe

Naisten Mestaruusliiga 2019-20

Viestejä
273
Oli kiva katsella iloisia Plokilaisia, peli kulkee ja voittoja tulee. eikä tuota valmentajaakaan paljon moittia kannata,
tulokset puhuvat puolestaan. Ei kaikkien valmentajien tarvitse ihan paikallaankaan pelin aikana seisoskella, niin kuin tämä
Lemminkäinen.
 
Viestejä
273
Kerhon epäonni senkun jatkuu. Okaron kausi ohi.
[/QUOT

Pistepörssin kärjessä viihtyneen Okaron menettäminen oli kova menetys. Raju on ollut loukkaantumissuma.
Liigan kärkipaikat ovat karanneet jo liian kauas, mutta kevääseen on vielä aikaa.
Saa nähdä, vetääkö Ville vielä kanin hatusta, ja hommaa hyvät korvaajat tilalle.
 
Viestejä
83
Hämeenlinnan koko kausi on ollut loukkaantumisia täynnä mitä ei tietenkään voi kukaan tosissaan toivoa. Nyt loukkaantumiskierteeseen on joutunut myös Salo, vaikka ei varmaan vielä ainakaan niin pahoihin kuin lentiskerho. Vielä vaan jotenkin tuntuu että nämä kokeneet joukkueet selvittävät loukkaantumisista huolimatta itsensä taistelemaan mestaruudesta ja kova joukkue saa olla joka tiputtaa nämä joukkueet finaalista. Tosin ne voivat kohdata toisensa jo ennen finaaleja. Tämä kyllä on aika villi veikkaus kun katsoo sarjatilannetta nyt. Olen joko oikeassa tai sitten pahasti väärässä.
 
Viestejä
758
Sarjan kiinnostavuus on jo nyt ihan uudella tasolla. Joukkueen suoritus ratkaisee, yhdellä tai kahdella pelaajalla sarjaa ei voiteta. Toivoisin kyllä, että finaaleissa pelaisivat Pölkky ja LiigaPloki :)
 
Viestejä
908
Hämeenlinnan koko kausi on ollut loukkaantumisia täynnä mitä ei tietenkään voi kukaan tosissaan toivoa. Nyt loukkaantumiskierteeseen on joutunut myös Salo, vaikka ei varmaan vielä ainakaan niin pahoihin kuin lentiskerho. Vielä vaan jotenkin tuntuu että nämä kokeneet joukkueet selvittävät loukkaantumisista huolimatta itsensä taistelemaan mestaruudesta ja kova joukkue saa olla joka tiputtaa nämä joukkueet finaalista. Tosin ne voivat kohdata toisensa jo ennen finaaleja. Tämä kyllä on aika villi veikkaus kun katsoo sarjatilannetta nyt. Olen joko oikeassa tai sitten pahasti väärässä.
Olisi aika epätödennäköistä, että sekä Salo ja Hämeenlinna olisivat keskenään finaalissa edellikausien tapaan.

Sehän tarkottaisi sitä, että ulkona finaaleista olisivat Ploki, Pölkky ja Kangasala.

Kaikkea tosin ehtii tapahtua ennenkuin play-off pelit alkavat ensi kevään korvilla. Otteluparit välierissä vaikuttavat myös ketkä pelaavat mestaruudesta ja ketkä pronssista.

Joka tapauksessa naisten Mestaruusliiga on tällähetkellä mielenkiintoisempi kuin moniin vuosiin. Useina aikaisempina kausina Salo ja Hämeenlinna ovat karanneet muilta jo hyvissä ajoin ja rakaisseet mestaruuden keskenään. Nyt on useampi joukkue ilmoittautunut mestaruustaistoon. Hyvä niin.
 
Viestejä
2
Tosiaan mielenkiintoinen kausi menossa ja joukkueet pelaavat otteluita sopivasti ristiin joten jännitys säilyy. Ploki on osannut voittaa kaikki tiukatkin pelinsä ja ratkaisijoita on löytynyt laajalta rintamalta. Kuusamoa en ole vielä tälläkaudella livenä nähnyt mutta aikalailla samat sanat pätee heihinkin niinkuin Plokiinkin. Jessica Kosonen ollut minusta iso yllätys, hyvää kehitystä ja Tolvanen myös varmaan hyvä hengen luoja.

Hämeenlinna on tuskaillut hurjan loukkaantumis-suman kanssa ja harmi kun vielä Okaronkin menettivät. Veikkaan kyllä että he tulevat vielä vahvistumaan kevätkaudelle, heillä on kuitenkin jo hyvä passari ja keski-pelaajat, Riikilä on tervehtynyt ja ilmeisesti Suvikin sieltä vielä on tulossa joten siihen kohtuu hakkuri niin mitä vaan voi tapahtua.

Viestillä myös paljon loukkaantumisia eivätkä ole päässeet pelaamaan ns. parhaalla kokoonpanollaan juuri lainkaan, varsinkin Haneline on pelanut vähän ja olisi tosi tärkeä lenkki keskipeliin. Ilmeisesti kenekään nyt loukkaantuneen kausi ei ole ohi, libero Rautiaisella kestää varmaan paluu pisimpään mutta ainakin eilen Netta Laaksonen hoiti libero hommat hienosti. Viesti on saanut kuitenkin mukavasti apuja 1-sarjan akatemia joukkueesta ja siellä onkin muutama tosi lahjakas peluri tulossa.

Tähän tosiaan vielä Kangasala ja Vampula jotka ovat jo osoittaneet vaarallisuutensa niin hienoja pelejä on vielä tulossa.
 
Viestejä
2,268
LP Salon ja Hämeenlinnan lentopallokerhon finaali kohtaaminen "vaatii", että sijoittuivat runkosarjassa "yhtä huonosti" (mieluumin ei neljän joukkoon) ja selvittävät aina pudotuspelit vierasjoukkuina finaaliin saakka ;)
 
Viestejä
101
Tällä kaudella on mielenkiintoista nähdä, miten eri joukkueet vahvistuvat kevät kautta ajatellen. Runkosarjaa on vielä paljon jäljellä ja osa joukkueista hankkii varmasti vielä vahvistuksia pudotuspelejä silmällä pitäen. Lentopallokerho saattaa olla näistä kahdesta joukkueesta se, joka jää todennäköisemmin välierien ulkopuolelle.
 
Viestejä
273
Tämän hetken sarjataulukko ei minusta kerro alkuunkaan koko totuutta. Viestin ja Lentiskerhon huonot sarjasijoitukset
johtuvat yksinomaan rajusta loukkaantumistilanteesta. Onneksi Kerholla on hyvä yhteistyökumppani Helsinki Volley (divarin ykkönen) ja Viestillä Akatemia joukkue, joista on saanut apuja hätään.
Jos näiltä tämän hetken kärkijoukkueilta otettaisiin kolme parasta pisteitten tekijää pois, niin olisivat nekin jossain loppupäässä
sarjataulukkoa. Muutenkin on vähän ennenaikaista puhua mistään kevään finaalijokkueista.
 
Viestejä
69
Pelejä voitetaan ja selittäjät selittää.

Tänään Kangasala haki 3-1 voiton Orivedestä (Orivesi näköjään hieman kangasalaa pelottaa kun ottavat erän takkiin) ja LP Viesti kävi hakemassa Kuopista pisteet erin 3-0.

Sen sijaan (koska uutta threadia en jaksa tehdä) P-L-O-K-I meni ensimmäistä kertaa Suomen Naisten Cupin FINAALIIN!11 🥳🍾🍾 voittamalla erittäin tiukan pelin LP Vampulaa vastaan 3-2!

Naisten CUP finaali (ploki vs. viesti) pelataan Tampereella Kauppi Sports Centerissä 18.1.2020 klo 19.
Lippuja esim: Naisten Suomen Cup Finaali - 18.01.2020 - Tapahtumat - Seat 4 Me - Liput tapahtumiin

Go Ploki! 🤪
 
Viestejä
110
Tämä meidän Hämeenlinna tuntuu olevan nilkoille kova paikka. Plokille pari pelaajaa sivuun, Karhulla taisi pyörähtää reilummin neljännen erän puolessa välissä, ikävä kyllä ☹

Kerho vei peliä jo siihen mennessä, ensimmäisessä erässä ei pelirohkeus riittänyt vielä erää viemään, mutta toisessa tulikin sitä hienompi nousu 21-24 tilanteesta erävoittoon. Rotaatiokin oli mukavasti kohdillaan, kun nuorempi Heikkiniemi oli syöttöruudussa.

Kerhon valmentajat olivat jälleen tehneet kotiläksynsä hyvin, varsinkin Karhu oli Kerhon torjunnan ja puolustuksen kanssa vaikeuksissa. Eikä ole sattumaa, että hän oli syöttöjen pääkohde varsinkin olleessaan etupelaaja ja vastassa nelospaikalla oli kaksi keskitorjujaa. Ploki pelaa laitatempoa varsinkin Karhun kautta niin nopeana, että noston jälkeen tulee kiirus kiertää vauhdin hakuun.

Italialaisvalmentajien taiston vei tällä kertaa Matteo "Matti" Pentassuglia adjutantteineen. Hommaa toki helpotti huomattavasti se, että Plokilta oli nuorempi Madsen sivussa ja Plokin italialaisvalmentaja haki pelin ajan omaa identiteettiään. Välillä räyhäsi, välillä neuvoi ja yhden erän mökötti penkillä. Koittaisi jo päättää, mikä on se oma juttu😄

Yllättävän vaisu oli Ploki verrattuna siihen, mitä olen pelejä katsonut Ruudusta. Lukematon määrä peippejä jäi kenttään ja muutenkin paljon virheitä. Ei saisi yhden seitsikkopelaajan puuttuminen vaikuttaa noin paljon joukkueen tekemiseen.
 
Viimeksi muokattu:
Ylös