Verkkovirhe

Naisten Mestaruusliiga 2017-2018

Viestejä
127
Seura vaikuttaa olevan käymistilassa. Kentällä yritetään vain välttää joutuminen karsintaan. Parhaat pelaajat tuskin haluavat jatkaa tuollaista rämpimistä enää ensi kaudella. Nettisivujenkin perusteella toiminnasta on lähtenyt henki. Kukaan ei viitsi edes kirjoittaa tappio-otteluista. Muutama rivi löytyy jos voitetaan. Muutenkin pysähtyneisyys on sana joka toiminnasta tällä hetkellä välittyy. Ilmeisesti tekijöistä on pulaa.
 
Viestejä
134
Mielenkiinnosta kävin seuran nettisivuilla. Sieltä löytyvistä tiedoista silmään pisti tuo nimilista asiantuntijoista josta tosin puuttui vielä se siivosen nimi. Jos tuo tietämys ei riitä niin jossain mättää.
 
Viestejä
10
Pitkä on lista osaajia,mutta eivät enää kaikki osallistu seuran toimintaan. Peleissä Keränen ollut yksi.
 
Viestejä
361
,Pölk­ky Kuu­sa­mon esi­tys kau­den toi­sek­si vii­mei­ses­sä run­ko­sar­ja­ot­te­lus­sa lau­an­tai-il­ta­na ei an­ta­nut lii­em­min ilon ai­hei­ta. Mes­ta­ruus­lii­gas­sa kah­dek­san­te­na ole­va LP-Vam­pu­la pe­la­si vah­van ot­te­lun ko­ti­jouk­ku­een jou­tu­es­sa pois­tu­maan ken­täl­tä 0-3 ( 28-30, 24-26, 22-25 ) -tap­pio nis­kas­sa.

Pölk­ky Kuu­sa­mo läh­ti ot­te­luun hie­man to­tu­tus­ta poi­ke­tul­la ko­koon­pa­nol­la. Kes­ki­tor­ju­ja Nea Haa­tai­nen oli vat­sa­vai­vai­se­na si­vus­sa, jo­ten pe­li­ai­kaa ja vas­tuu­ta ot­te­lus­sa ke­rä­si Sii­ri Veh­ma­nen. Li­be­ro­pai­dan Ii­na Nie­me­län li­säk­si ot­te­luun puki Man­dy Sif­fer­len.

– Man­dy on ol­lut ta­ka­ken­täl­lä hyvä har­joi­tuk­sis­sa. Tä­nään meni koh­ta­lai­ses­ti, Pölk­ky Kuu­sa­mon pää­val­men­ta­ja Tuo­mas Ala­ta­lo to­te­si.

Ot­te­lus­sa näh­tiin myös pit­kään odo­tet­tu pa­luu, kun syk­sys­tä as­ti sel­kä­vai­vo­jen vuok­si si­vus­sa ol­lut Lot­ta Pie­sa­nen pa­la­si ken­täl­le. Pie­sa­nen as­te­li en­si ker­taa ken­täl­le, kun en­sim­mäi­nen erä oli ti­lan­tees­sa 17-19. Al­ku oli rä­väk­kä Pie­sa­sen pau­kut­ta­es­sa heti äs­sän kent­tään. Koillissanomat
 
Viestejä
346
WoVo on ottanu hyvän loppukirin. Harmi kun viimeisellä kierroksella ei oo panosta karsintapaikan suhteen. WoVo tössi tilanteen kun hävisi vieraissa Vampulalle ja Pölkky hävisi kotipelin käsittämättömästi Vampulalle. Se oli yksi kauden suurimmista yllätyksistä. Toki yllätyksiä tulee loppukaudesta, kun pelataan pudotuspelivastuksista.
 
Viestejä
185
tryout kirjoitti: ... WoVo tössi tilanteen kun hävisi vieraissa Vampulalle ja Pölkky hävisi kotipelin käsittämättömästi Vampulalle...
WoVo tössi kautensa lähtiessään A/B junnuilla kauteen. Vahvistukset tulivat aivan liian myöhään. Loppu oli vain valmistautumista karsintoihin.
 
Viestejä
23
Wovon liigaporukassa ei tietääkseni ole B-junnuja. Kyllä wovon kausi pilattiin suurimmaksi osaksi valmentajan tekemien ratkaisujen takia. Rantasen peluuttaminen yp:nä oli yks niistä. Toinen oli Pyhäjärven libero pelaaminen. Polso ois pitänyt ottaa heti kauden alussa mukaan, Outin tulo paransi peliä huomattavasti. Otettiin ainoa ulkkari joka oli täysin keskenkuntoinen, jonka hihalyönti on umpisurkea (turha vänkyttää mistään managerin laittamista videoista). Raution passipeli ei ollut liigatasoa syksyllä, käsittääkseni on kuitenkin parantanut peliään kevättä kohti tullessa. Porukassa ois ollut ainesta parempaankin ilman näitä kahta uutta vahvistusta. Nuori porukka olisi vaatinut enemmän sisäänajoa jotta oisi saanut kuusikko pelin toimimaan. Nyt kokoonpanoa muuteltiin koko ajan syksyllä eikä kuusikkoa saatu ajettua sisään. Jopa farmista käytettiin pelaajaa mukana sekoittamassa pakkaa ihan turhaan.

Lähetetty minun TA-1004 laitteesta Tapatalkilla
 
Viestejä
185
Tottakai juuri näin, joukkue voittaa ja valmentaja häviää :whistle:
Sama valmentaja vei pronssiotteluun pari kautta sitten. Tänä vuonna laittoi vain kaikki pelaajat väärille pelipaikoille. Katsokaa nyt siellä Rovaniemellä muutkin kuin Teemu peiliin. Istuihan siellä myös Virossa ja Suomessa meritoitunut P.Rautio penkillä. Ei ihan höyhensarjalainen valmennus kuitenkaan. Tästä opiksi ja karsinnat kotiin. Seuraavaan kauteen uusin asein.

PS. Täällä käsi pystyyn virheen merkiksi. -00 syntyneet ovatkin tänä vuonna jo a-ikäisiä
 
Viestejä
1,448
WoVolta on tosiaan puuttunut hyvä libero Körkön lähdön jälkeen, eikä Rautio ole pystynyt täyttämään Rovanperän jättämiä saappaita. Pyhäjärvi pelasi vuosi sitten loppukauden pakon edessä liberona kun ei varmaan muutakaan vaihtoehtoa ollut toisen liberon jättäessä kauden kesken eikä toinen ollutkaan ehkä niin hyvä kuin alunperin ajateltiin. Sit tälle kaudelle ei edes hankittu/saatu? muita kuin sinänsä hyvin liberona pelaava Pyhäjärvi, joka toki omimmillaan on silti yleispelaajana. Polso on nyt ollut hyvä, mutta tuli liian myöhään.

Toivotan tsemppiä Rovaniemelle ja ensi kaudeksi onnea joukkueen kasaamiseen!
 
Viestejä
10
Samanlaisia ongelmia Vapulassa kuin WoVossa. Vampulassa jätetty kokematon valmentaja yksin nuorten pelaajien kehittäjäksi taidot ja kokemus ei riittänyt, rahalla hankittiin kokemusta ja varmistettiin liigapaikka.Valmennus vaihtuu ensi kaudelle. Miten mahtaa käydä nuorten pelaajien.Parhaat varmaan vaihtaa joukkuetta.
 
Viestejä
1,448
Torsti kirjoitti: Samanlaisia ongelmia Vapulassa kuin WoVossa. Vampulassa jätetty kokematon valmentaja yksin nuorten pelaajien kehittäjäksi taidot ja kokemus ei riittänyt, rahalla hankittiin kokemusta ja varmistettiin liigapaikka.Valmennus vaihtuu ensi kaudelle. Miten mahtaa käydä nuorten pelaajien.Parhaat varmaan vaihtaa joukkuetta.
En yhtään muista millainen soppari Nelli Rantasella on mutta hänelle ainakin kosijoita varmasti riittää muuallekin jos nyt päättyy.
 
Viestejä
1,086
Liiga ei ole ilmeisesti herännyt vielä pudotuspeleihin...vai löytääkö joku jostain livescorea/tilastoja HPK-Nurmo peliin.
 
Viestejä
185
Ei nyt liikoja sentään :) Löytyy kyllä live scoresta, mutta linkki laittamatta sivulle. Selaimesta riippuen jostain kohtaa löytyy pudotusvalikko mistä saa valittua miesten/naisten sarjat, playoffit tai cupin.
 
Viestejä
361
Keräselle kenkää! https://www.satakunnankansa.fi/urheilu/lp-vampula-vaihtoi-yllattaen-ja-salamyhkaisesti-valmentajaa-200803176
 
Viestejä
4,945
Lentopallo kirjoitti: Keräselle kenkää! https://www.satakunnankansa.fi/urheilu/lp-vampula-vaihtoi-yllattaen-ja-salamyhkaisesti-valmentajaa-200803176
:unsure: Täysin turha toimenpide tässä vaiheessa kautta ja tapa jolla se tehtiin täysin ala-arvoista toimintaa
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös