Verkkovirhe

Naisten Mestaruusliiga 2017-2018

Viestejä
706
Bongaajalle tiedoksi, että passari Collins ei ole italialainen vaan tulee USA:sta.

Harjoituspelejä ei voi oikein pelata, jos oli 8 pelaajaa, joista vain yksi keskari.Nyt joukkue on kasassa.
 
Viestejä
2,116
Bora kirjoitti: Bongaajalle tiedoksi, että passari Collins ei ole italialainen vaan tulee USA:sta.

Harjoituspelejä ei voi oikein pelata, jos oli 8 pelaajaa, joista vain yksi keskari.Nyt joukkue on kasassa.
Niinhän se onkin. Kirjoittaessa tuli väärä mielleyhtymä syystä, että katja kylmäahon pitempi versio (punapää) Laura Baggi on italialainen.
 
Viestejä
35
Kunpa ei Hpkn Luca taas kikkaile liikaa ja istuta liigan tämän hetken ehkä parasta passaria liikaa penkillä. Viime vuonna loppuottelut taisi kaatua osin juuri tähän.
 
Viestejä
1,448
Mietin samaa kuin edellinen. Toki paha sanoa että mikä on yhdysvaltalaisen todellinen taso vielä tässä vaiheessa, mutta tuskinpa Tuominen on aivan rapakuntoon kesän aikana päässyt. :whistle:

Tänään Ruudun äärelle siis! Huikeaa muuten myös se että pelit jää tallenteiksi. Maistuu.
 
Viestejä
44
älpee kirjoitti: Kunpa ei Hpkn Luca taas kikkaile liikaa ja istuta liigan tämän hetken ehkä parasta passaria liikaa penkillä. Viime vuonna loppuottelut taisi kaatua osin juuri tähän.
Onko Tuchasvili vaihtanut kerhoon? ;)
 
Viestejä
1,076
Oikeinkannattaja kirjoitti:
älpee sanoi:
Kunpa ei Hpkn Luca taas kikkaile liikaa ja istuta liigan tämän hetken ehkä parasta passaria liikaa penkillä. Viime vuonna loppuottelut taisi kaatua osin juuri tähän.
Onko Tuchasvili vaihtanut kerhoon? ;)
Jos nyt edes pari viikkoa maltettaisi katsoa pelejä :) Collins on HPK:lla selkeästi ykköspassari ja Tuominen kakkonen. Kikkailua olisi, jos Tuominen pelaisi nyt paljon.

HPK:lla ei ole alla harjoituspelejä, lisäksi joukkueessa on 10 uutta pelaajaa. Ihan hirveitä johtopäätöksiä ei kannata vielä tehdä. Viikonlopun aikana haasteita oli vähän joka osa-alueella. Passarin (tai Chiappinin "kikkailun") syyllistäminen lauantain tappiosta on mielestäni turhan epäreilua.
 
Viestejä
134
Tämän päivän perusteella voisi veikata jo liigakarsijan olevan selvillä sikäli heikolta näyttää WoVo:n taso. Nurmo aloitti pirteästi mutta katsojamäärä 378 on ihan kiva, ehkä yli 500 oli kuitenkin odotus.
 

Aha

Viestejä
66
Ehkäpä tuolla Nurmossa ei ole opittu vielä talon tavoille yleisömäärän ilmoittamisessa. Monessa paikassa on tyhjässäkin hallissa jo 200.
 
Viestejä
1,448
Vexu kirjoitti: Tämän päivän perusteella voisi veikata jo liigakarsijan olevan selvillä sikäli heikolta näyttää WoVo:n taso. Nurmo aloitti pirteästi mutta katsojamäärä 378 on ihan kiva, ehkä yli 500 oli kuitenkin odotus.
En nyt vielä manais, eka peli ja todella nuorta porukkaa. Aikaa on parantaa. Toki pitää myös parantaa ja paljon, mutta en nyt suoraan vielä karsintaan pistäis.
 
Viestejä
1,448
Kangasalta hyvä tasonnosto eilen. Vampulan vastaanotto levisi täysin eikä torjuntapelikään kyllä muutamaa passareiden hyvää torjuntaa lukuunottamatta vakuuttanut. HPK:sta tullut Nieminen kehittynee kauden aikana toki kunhan saa peliaikaa jota ei HPK:ssa juuri tarjottu.
 
Viestejä
44
Pari mielenkiintoista huomiota naisten liigaan liittyen viikonlopulta: sarjanousija Nurmo osoittanut kuuluvan liigaan ja on puhtaalla pelillä sarjakärjessä. Lisäksi LP Viesti voittanut kovan kv.turnauksen Venäjällä. Viesti aloittaa sarjapelit vasta viikonloppuna tuplapeleillä Vampulaa ja HPK:ta vastaan.
 
Viestejä
1,448
Oikeinkannattaja kirjoitti: Pari mielenkiintoista huomiota naisten liigaan liittyen viikonlopulta: sarjanousija Nurmo osoittanut kuuluvan liigaan ja on puhtaalla pelillä sarjakärjessä. Lisäksi LP Viesti voittanut kovan kv.turnauksen Venäjällä. Viesti aloittaa sarjapelit vasta viikonloppuna tuplapeleillä Vampulaa ja HPK:ta vastaan.
Nurmolla on kyllä aika laadukas aloitusseitsikko, laiturit hyökkää hyvin ja keskarit napsii torjuntoja toisensa perään. Passarikin vaikuttaa ihan pätevältä. Nähtäväksi jää minkälevyinen penkki on ja miten vieraissa kulkee. Ensi viikonloppuna taitaakin olla pohjoisen reissu.
 
Viestejä
1,448
Eilisestä WoVo-Jymy-pelistä pari huomiota:

Ensimmäinen erä molemmilta joukkueilta umpisurkea. Toiseen vähän skarpattiin, mutta Jymy vei. Sitten kotijoukkue heräsi ja vei kaksi seuraavaa erää niin ikään heränneen yleisön tukemana. Pyhäjärvi napsi komeita puolustuksia ja varsinkin Rantanen otti sen vastuun joka kuuluukin ottaa. Viidennessä ensin sipuli levisi totaalisesti, sitten hieno nousu 7 pisteen takaa mutta erä loppui kesken.

Jymyn puolella erityisesti Friberg oli kyllä juuri niin hyvä kuin olettaa sopi. Myös passari pelasi hyvän pelin.

WoVolla on paljon tekemistä jos meinaa kärkiporukoita haastaa. Torjuntapeli on karmeaa katsottavaa tällä hetkellä ja Loukonen oli kyllä onnellisen pihalla suurimman osan ajasta. Muutaman ihan hyvän lyönnin sai mutta esim. Viestin ja HPK:n keskareille lyhyehkö Loukonen on pieni iltapala.
 
Viestejä
4,936
Tietääkö joku missä on Iida Murto? Mielestäni hän teki sopimuksen Lp Viestin kanssa tästä kaudesta mutta ei kyllä hänen nimeään listoilla näy?
 
Viestejä
43
metriheikki kirjoitti: Tietääkö joku missä on Iida Murto? Mielestäni hän teki sopimuksen Lp Viestin kanssa tästä kaudesta mutta ei kyllä hänen nimeään listoilla näy?
"- Ruotsissa vietetyn vuoden aikana aloin miettiä, että on aika tehdä jotain muuta kuin pelata lentopalloa. Saattaa olla, että vielä joskus haluan pelata, mutta sitä ei voi vielä tietää. Tämä päätös ei johdu mitenkään LP Viestistä tai Salosta, vaan ihan puhtaasti omista ajatuksistani lentopalloa kohtaan, kertoo Iida Murto ratkaisunsa taustoista."

Lähde: http://www.lpviesti.fi/uutiset/3383.aspx
 
Viestejä
647
Mestaruusliigan sivuilla on paikka otteluennakoille. Naisten liigan viikonloppu sisältää viisi peliä. Ainoastaan LP Vampula on vaivautunut markkinoimaan tapahtumaa myös otteluennakolla.

Pelit vetävät nähtävästi yleisöä niin paljon, että "ilmaista mainospaikkaa" ei tarvita eikä viitsitä käyttää :dry:
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös