Verkkovirhe

Naisten Mestaruusliiga 2016-17

Viestejä
134
Onkos se huomenna sitten viimeinen päivä vahvistaa joukkuetta. Ei yllättäisi mikäli Hämeenlinna/Salo vahvistaisi rivejään vielä ulkolaisilla hankinnoilla.
 
Viestejä
212
Vexu kirjoitti: Onkos se huomenna sitten viimeinen päivä vahvistaa joukkuetta. Ei yllättäisi mikäli Hämeenlinna/Salo vahvistaisi rivejään vielä ulkolaisilla hankinnoilla.
Hoopeekoosta ja Salosta en tiedä mutta Ploki jytkäytti yhden jenkin vielä kuvioihin mukaan. :evil:

http://liigaploki.fi/uutiset/171-alex-reid-liigaplokiin
 
Viestejä
2,115
Miesten puolella Ettan valmentaja Kuoksa hykertelee tyytyväisenä, että heillä on nyt ensimmäisen kerran tänä keväänä tilanne, jossa yleispelaajien peliajasta käydään pientä kilpailua. Ja että juuri pudotuspelivaiheet ja tiukka ottelutahti ovat yleispelaajan tonttia pelaaville rankkoja.

Olen pitkälti samaa mieltä ja tänä keväänä nähtäneen jälleen tiukkoja vääntöjä pudotuspelien alkaessa. Yhdellekään joukkueelle jatkoon pääsy ei ole vielä kirkossa kuulutettu. Ennen viikonloppua pidin HPK:ta selkeänä ennakkosuosikkina, mutta hiukan yllättäenkin joukkue ei pystynyt parhaimpaansa LP Viestiä vastaan.
 
Viestejä
705
Mestari HPK vahvistaa rivejään. Puolan maajoukkueen 29 v 188 senttinen yp Kinga Kasprzak liittyy oranssipaitoihin loppukaudeksi ja pelannee jo loppuviikosta.

Kinga on pelannut Puolan maajoukkueessa 48 ottelua ja on ollut voittamassa CEV cupia 2013.

Että ei HPK nyt ihan Mayfieldin hihojen varassa ole.

Aurinkoista kevättä :)
 
Viestejä
1,445
^ Ei yllättävää, mutta vähän toivoin näkeväni Karhun kantavan enemmän vastuuta yp-puolella. Ja oikeastaan enemmän odotin liberotontille vahvistusta, Cup-viikonloppu minusta osoitti miten paljon HPKn peli loppuviimein nojaa hyvään puolustukseen -> Rautiaiseen. Viestin hyökkääjät on vaikuttaneet tehottomilta Kerhoa vastaan pitkälti jäätävän puolustuspelin ansiosta ja heti kun on se hammas tylsistynyt, niin tulos on tämä.

Helppo toki katsomosta huudella :) mutta minusta Karhu on pelannut hyvin.
 
Viestejä
3,448
brdgl kirjoitti: ^ Ei yllättävää, mutta vähän toivoin näkeväni Karhun kantavan enemmän vastuuta yp-puolella. Ja oikeastaan enemmän odotin liberotontille vahvistusta, Cup-viikonloppu minusta osoitti miten paljon HPKn peli loppuviimein nojaa hyvään puolustukseen -> Rautiaiseen. Viestin hyökkääjät on vaikuttaneet tehottomilta Kerhoa vastaan pitkälti jäätävän puolustuspelin ansiosta ja heti kun on se hammas tylsistynyt, niin tulos on tämä.

Helppo toki katsomosta huudella :) mutta minusta Karhu on pelannut hyvin.
olisiko Karhu vastaus libero pelaamiseen jos se on rikki? No minusta ainakin parempi kuin Borirsheva ;)
 
Viestejä
200
Hienoa, että Puolasta pelaaja kotimaiseen liigaan :) Tämä kertoo kuitenkin jotain kotimaisesta liigasta ja miten asioita hoidettu...näitä lisää, kunhan ei ähkyksi asti, ettei kotimaiset roikkuu kaikki pian puolapuissa...
Onko Puolasta ennen ollut naisten liigas pelaajaa?

Bora kirjoitti: Mestari HPK vahvistaa rivejään. Puolan maajoukkueen 29 v 188 senttinen yp Kinga Kasprzak liittyy oranssipaitoihin loppukaudeksi ja pelannee jo loppuviikosta.

Kinga on pelannut Puolan maajoukkueessa 48 ottelua ja on ollut voittamassa CEV cupia 2013.

Että ei HPK nyt ihan Mayfieldin hihojen varassa ole.

Aurinkoista kevättä :)
 
Viestejä
134
Vieläkö saamme uutisia viime hetken vahvistuksista tänään tai onhan mahdollista tehdä sopimus joka astuu voimaan/julkaistaan myöhemmin
 
Viestejä
861
Jaaha, Kangasalan tapauksessa on nyt koko joukkue korvaamaton kun pelaajat loppuu... Salomäen ja Riikosen puuttuessa homma luisui kaaokseen, ja toisen erän lopussa Nyukhalovan taittaessa nilkkansa oli katastrofi lievin mahdollinen kuvaus tilanteelle. Molemmat passarit joutuivat erikoisia pelipaikkoja kokeilemaan, Gogicin ollessa hakkurin paikalla peli jopa oli hetken kohtalaisesti raiteillaan. Mutta viimeisenkin yp:n eliminoituessa nekin raiteet menivät vinksalleen.
Itse asiassa Gogic näyttää kyllä nostaneen kolmannessa erässä yypeenä ihan hyvin ja tehneen pisteitäkin... :S
 
Viestejä
185
Harmi Kangasalan puolesta. Hieno peli Hämeenlinnassa ja sit näin. Ihme sinänsä kun Virginia lähti peliin kahdella aktiivisella liberolla ja penkillä oli 10 pelaajaa kaikkiaan. Vielä edessä pitkä Kuusamon reissu ja Europeli kotona, ei käy kateeksi.
 
Viestejä
3,448
katselen Chelsea-Arsenal pelin ohessa Viesti-Orpo peliä. Ei ole intentivisyys samaa tasoa kuin viime viikonloppuna. Orpo on jälessä Viestiä saman verran kuin Valepa Trevisiota. Riittääkö vaan Viestin ammattiylpeys hoitaa homma kotiin ilman vastoinkäymisiä?
 
Viestejä
3,448
varajäsen kirjoitti: katselen Chelsea-Arsenal pelin ohessa Viesti-Orpo peliä. Ei ole intentivisyys samaa tasoa kuin viime viikonloppuna. Orpo on jälessä Viestiä saman verran kuin Valepa Trevisiota. Riittääkö vaan Viestin ammattiylpeys hoitaa homma kotiin ilman vastoinkäymisiä?
Hillaemiliaa pitää vaan ihailla näin helmikuussakin :)
 
Viestejä
2,115
Nyukhalova pelasi, vaikka nilkka ilmeisen kipeä. Varoi astuessaankin. Virgin mukaan halusi itse pelata, vaikka ei varmaankaan kovin järkevää.
 
Viestejä
705
Kärkinelikko naisten liigassa alkaa pikkuhiljaa hahmottua.
HPK näyttäisi olevan ykkönen, Viesti selvä kakkonen.
Kuusamo on kolmonen ja ehkä Orpo nelonen. Kotiedun pudotuspeleihin saisi näillä sijoilla. Pahiten tällä hetkellä näyttää yskivän Kangasalan koneisto.
Mielenkiintoista nähdä tämä Kuusamon nousukuntoinen ja viimeaikona vähän pelejä pelannut joukkue sunnuntaina Hämeenlinnassa.
 
Viestejä
1,445
WoVon pitäisi saada nyt muutama voitto ettei Pieksämäki pääse yllättämään pudotuspelipaikkoja jaellessa. Vielä on kolme voittoa jäljessä, mutta jännä nähdä.

Orpo lienee nelonen, muttei Plokikaan kaukana ole. Kangasalla ollaan parin viime pelin perusteella aivan pihalla. Lp Viesti on mun mielestä kaventanut kauden mittaan eroa HPK:hon. HPK:lle iso iso menetys Rautiaisen loukkaantuminen, toivottavasti saavat sen pian kuntoon. Venho on liberona ihan jees-tasoa, mutta ei mun mielestä yllä Rautiaisen tasolle.
 
Viestejä
705
Mielestäni Viesti ei ole saanut HPK:ta juurikaan kiinni. Kaksi voittoahan siinä on eroa, edelleen vain yksi häviö Kuusamolle.
Evehän pelasi cupissa yhdellä jalalla. Jos voittaa tämmöisen niukasti 3-2, niin ei se kovin suuri ihme ole.
Näitten joukkueitten marssijärjestys ratkaistaan kevään pudotuspeleissä. Toivottavasti kaikki ovat silloin terveitä, ettei kenenkään tarvitse jossitella mitään.
 
Viestejä
185
Ja sit alkaa mielenkiintoinen puolivälieräparin valinta :woohoo: Jos näillä mennään, ottaa Hpk Kangasalan tai Vampulan ja Viesti sen toisen. Pohjoisen porukat pelaa vastakkain ja Orpolle jää vastaan Koskisen joukot. Tuo tulee olemaan mielenkiintoinen ottelupari :p
 
Viestejä
2,115
Firewire kirjoitti: Ja sit alkaa mielenkiintoinen puolivälieräparin valinta :woohoo: Jos näillä mennään, ottaa Hpk Kangasalan tai Vampulan ja Viesti sen toisen. Pohjoisen porukat pelaa vastakkain ja Orpolle jää vastaan Koskisen joukot. Tuo tulee olemaan mielenkiintoinen ottelupari :p
Sijat 3.-5. järjestys on vielä auki. Plokilta vaatii Pölkyn voittamisen huomenna Kuusamossa, mikäli mielii taistella neljän sakkiin pääsystä. OrPon runkosarjan loppu on helpompi kuin Pölkyn. Mutta loppuun asti uskotaan ja toivotaan :)
 
Viestejä
134
WoVo selvitti eilen tiensä pudotuspeleihin. Aukaiseeko se sitten solmut mollivoittoisen kauden viimeisiin peleihin jää nähtäväksi.
 
Viestejä
1,445
Käytännössä näin, vaikka teoriassa Pieksämäki voikin vielä mennä ohi.

Oli kuulemma aivan hyvätasoinen ottelu sijoituksiin nähden, harmi ettei voinut mistään katsoa. Olisi mielenkiintoista tietää miksi Pyhäjärvi oli siirretty liberoksi.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös