Verkkovirhe

Naisten Mestaruusliiga 2016-17

Viestejä
647
Oikeinkannattaja kirjoitti: Kävin tänään katsomassa Salossa LP Viestin ja WoVon pelin. Ei kyllä Rovanperä tässä pelissä loistanut, hänen tilalleen tullut nuori Roosa Rautio sen sijaan paikkasi Heidiä oikeinkin hyvin.
Kotijoukkue oli vahvempi silloin kun piti olla. Taisivat ottaa ensimmäiseen erään 10 torjuntaa, lienee jonkin asteinen ennätys ainakin naisten puolella?!
Toisessa erässä oli WoVolla paikkansa, mutta emäntien rutiini oli lopulta liikaa.
Kristine Miilen on hyvä vahvistus tähän sarjaan, lisäksi salolaisten ulkomaan hankinnat täyttivät ruutunsa hyvin. Salolaisten keskipeli on sarjan parasta, ainakin tähän asti näkemissäni peleissä.
LP Viesti on kauden ykkösjoukkue. Keskipelaaminen on huikean hyvää ja laidoilla on laadukkaat pelaajat tappamassa palloa.
Vaikka LP Kangasasala on ainoa ammattilaisakatemia liigassa ja valmentajana on ainoa maailmanluokan entinen pelaaja, ei se ehkä kuitenkaan ole kovin haastaja Viestille ja HPK:lle. Seuran sivuilla on tällä hetkellä hiljaiselo. Ei uutisia, ei otteluennakkoja. Huhujen mukaan aikaisia aamuherätyksiä kylläkin. Kun joukkueen aamutreenit alkavat kello 5.30 on varmaa, että sillä menolla saadaan naislentopallokin nousuun. Kansainvälisestikin.
 
Viestejä
82
Hihalyöntiä lainatakseni Kangasalalla on "ainoa maailmanluokan entinen pelaaja" valmentajana. Se ei mielestäni ole mikään tae hyvästä valmennuksesta. Näyttää siltä, että on alettu vaatia liikaa ja liian nopeasti nuorilta pelaajilta, jotka eivät ole siihen valmiita. Siten ei saada naislentopalloa nousuun vaan saattaa johtaa pahimmassa tapauksessa pelaajien väsymiseen ja vammakierteeseen.
 
Viestejä
212
Kuuma alemman keskivaiheen joukkueiden peli Kangasalla!

Ensimmäiseksi täytyy todeta, vaikkakin yleisön keski-ikä on varmaan 70+ paremmalla puolella, ei kuuluttajan ääntä tarvitse toistaa 150db voimakkuudella. Käymällä LP Kangasalan kotipelissä kauden aikana katsomassa useamman pelin, voi joutua hankkimaan sen kuulolaitteen vaikka ei 75-vuotias olisikaan.

Mutta itse peliin, 3-0 oikeutetusti kotijoukkueelle. LP Kangasala teurasti liigaplokin ensimmäisessä erässä, vierasjoukkueella ei ollut mitään jakoa. Niin kuin usein naisten peleissä, voimatasapaino kääntyi toisessa erässä ja Ploki vei erän alkusta aina puoleen väliin asti aivan selkeästi, ja kun kuuluttaja, kotiyleisö tai kotijoukkue ei saanut Plokin peliä poikki astui tuomari kehään, ja viivytti Plokin syöttövuoroa useamman minuutin ajan selvitellen pelijärjestystä tms järjestäjien koneelta - noh, tämänhän tiesi, Plokin peli kyykkäsi siihen, ja kotijoukkue vei erän. Viimeisessä erässä Ploki sai muutaman hyvän pisterallin mutta kotijoukkue jatkoi siitä mihin se ensimmäisessä erässä jäi, ja näin pisteet Kangasalle.

Kotijoukkueen Segovia oli kyllä erinomaisen hyvällä pelipäällä, hienoa peliä. Sen sijaan täälläkin klo 5:30 harjoituksista puhuttuna, Koskinen voisi vetää useamman harjoituksen Ruuskalle ja Washingtonille klo 5:30 joka päivä, sen verran huonoa peliä varsinkin jälkimmäisellä ainakin tänään :huh:

Ai niin, ja muistinko mainita älyttömät volyymitasot Pitkäjärven koululla? Kotijoukkueen rahoitus pääsylipun muodossa loppuu ainakin osaltani, jos ei siellä joku osaa ruuvata tasoja sopiviksi :pinch:
 
Viestejä
200
LP Wampula voitti 3-0 Wowon. Ekassa erässä wowon vastaanotto ihan kuutamolla. Toisessa erässä wowo edelleen hakoteillä.Näytti aikaa huonolta.Viron tyttö tosi vaisu.Liberoilla ei hyvä päivä.
Wampula hyökkäsi vahvasti koko arsenaalilla.
Pitkällä erätauolla marssi Wowon johtaja Rautio alas katsomosta ja antoi äänen kuulua päävalkulle ja pukkarissa. Eipä auttanut :lol: Kolmaskin erä Wampulalle.
Viron tyttö loukkasi ihan lopussa ranteensa,toivottavasti ei pahasti.
Wampulan joukkue vahva ja ansaitsi pikkujoulujuhlat :woohoo:

Music&kuulutus huippuluokkaa.... :cheer:
 
Viestejä
1,798
Myös waltsu Wampulan katsomossa. Tosin vain toisella silmällä sillä nykyteknologia sallii useamman ottelun seuraamisen samanaikaisesti. Kapulasta tuli tuijotettua livescorea ja VaLePan peliä toisella puolen Suomea.

Sivula hyökkäyspiste, Sivula hyökkäyspiste...Kunnarin olivat unohtaneet Vammalaan. Tai sitten oli jäänyt vetämään junnutreenejä omille ja Eskon pojille. Kärkkäinen , Jokinen ja Mäkinen olivat saaneet peliaikaa. Taisi Chouriokin päästä pisteille.

Huittisten matsista ei paljoa kommentoitavaa. Wovo oli kuutamolla. Nolla pistettä etelänreissulta. Eilen Salossa ja tänään Huitsissa. Ja Miilen loukkasi tosiaan pahan näköisesti kätensä viimeisessä erässä. Pitkä kotimatka joukkueella ja Kristiinellä. Toivotaan paranemisia. Koskahan Huittisiin saadaan se vähän tilavampi peliareena ettei pelaajien tartte katsomorakenteissa itseään kolota.

Mitään epäselvää voittajasta ei siis jäänyt. Ainoa epäselvä homma (on ollut jo pidempään) miten kotijoukkueen ykköspassarin sukunimi lausutaan. Vaikka Wagner kehui kuuluttajaa ei siitä kyllä saanut selvää lausutaanko se Taylor Bööns vai Brööns vai millai..
 
Viestejä
453
Meinaako Waltsu että salin vika oli kun pelaaja loukkasi itsensä? Isommassa salissa tällaista ei koskaan varmasti olisi tapahtunut...?
 
Viestejä
1,798
No tuli vaan mieleen että pienessä salissa seinät tulee yleensä nopeammin vastaan kun isossa. Kait kenttä ja kentän "turva-alueet" Huittisissakin jotkut määräykset täyttävät mutta aika ahtaalta näyttää.

Joku huittisten-hullumies kaivattaisiin rakennuttamaan liigatasoinen peliareena paikkakunnalle kun kaupungilla ei ilmeisesti ole varaa ja innostusta. Joku suunnitelma taitaa tosin olla olemassa. En tiä tarkkaan kunnen oo paikkakuntalaisia.

Nimiehdotus olisi valmiina: Oivas-areena
 
Viestejä
10,899
waltsu kirjoitti: No tuli vaan mieleen että pienessä salissa seinät tulee yleensä nopeammin vastaan kun isossa. Kait kenttä ja kentän "turva-alueet" Huittisissakin jotkut määräykset täyttävät mutta aika ahtaalta näyttää.

Joku huittisten-hullumies kaivattaisiin rakennuttamaan liigatasoinen peliareena paikkakunnalle kun kaupungilla ei ilmeisesti ole varaa ja innostusta. Joku suunnitelma taitaa tosin olla olemassa. En tiä tarkkaan kunnen oo paikkakuntalaisia.

Nimiehdotus olisi valmiina: Oivas-areena
Oivariini-Areena sponsored by Valio ☺
 
Viestejä
185
Kaikissa saleissa vahinkoja sattuu, mutta Huittisten vaihtopenkkiratkaisu on hieman kyseenalainen. Ja tämä kommentti taas tietämättä mitä ko. tilanteessa on tapahtunut.
 
Viestejä
1,798
No just sinne vaihtopenkkien sekaan Miilen syöksyi. Ei tarkkaa osumakohtaa näkynyt katsomosta kun vaihtopenkit ovat melkein katsomon alla. Sinänsä epätoivoista yritystä alkoi olla wovon pelaajilla jo siinä vaiheessa. Mutta yrittää ilmeisesti piti mahdottomistakin paikoista kun pukkarissa oli ollut aikamoinen käskynjako erätauolla
 
Viestejä
861
tisleet kirjoitti:

Ai niin, ja muistinko mainita älyttömät volyymitasot Pitkäjärven koululla? Kotijoukkueen rahoitus pääsylipun muodossa loppuu ainakin osaltani, jos ei siellä joku osaa ruuvata tasoja sopiviksi :pinch:
Eilinen volyymi noteerattiin myös täällä natiivien keskuudessa ottelun jälkeen, eiköhän se asetu kohdalleen vastaisuudessa...
 
Viestejä
361
Huittisen nykyinen sali kelpaa Mestaruusliigan käyttöön, mutta esim nuorten SM-sarjassa ( A-,B-, C-)on tiukemmat säännöt pelinkentän suhteen. Viiden joukkueen turnauksia on vaikea järjestää, kun kentät ovat muutamia senttejä liian lyhyitä tai kapeita.
Loukkaantumiset ovat ikäviä, mutta olosuhteet pitää kunnossa,kun pelataan Mestaruusliigaa.
 
Viestejä
453
Miilenin tapaus pirun ikävä ja toivotaan ettei kädestä mitään vakavampaa löydy.

Huittisten sali on ahdas ottelusali ja täyttää kriteerit runkosarjan osalta mutta pudotuspelit on pelattava jossain muualla. Uusi halli huhujen mukaan alkaa nousta jo keväällä. Mutta "ollaan hiljaa niin saadaan kalaa".

Katsomoon rynnätään joka pelisalissa ja jokainen tilanne on aika paljon tekijästä kiinni.
 
Viestejä
647
Naisten Suomen Cup-ottelu tänään Salossa. Jotakin lentopalloliiton toiminnasta kertoo se, että livescore-linkkiä ei tavallinen lentopallokansalainen löydä kuin äärimmäisessä vahingossa. Toisaalta se sopii siihen tapaan, millä Cup on viime vuosina hoidettu. :evil: :evil:
 
Viestejä
185
Mestaruusliiga.fi>Tilastot>Naisten Suomen cup, mikä tässä on vaikeaa. Olishan se tietysti kiva kun kaikki omaa joukkuetta koskevat asiat olis etusivulla
 
Viestejä
647
Firewire kirjoitti: Mestaruusliiga.fi>Tilastot>Naisten Suomen cup, mikä tässä on vaikeaa. Olishan se tietysti kiva kun kaikki omaa joukkuetta koskevat asiat olis etusivulla
Kiitos opastuksesta. Muut pelit kun löytyvät livescore-painikkeen, en vain hoksannut tuolta etsiä. Tuohon etusivulle ei varmaankaan sovi kaikkien seurojen uutiset, kun joukkueita on kuitenkin miehet mukaanlukien reilusti yli 20. Sen minäkin hoksasin :p :p
 
Viestejä
706
Mestari HPK aloitti tauon jälkeen arvonsa mukaisesti kaatamalla Pölkyn 3-0. Viisi peliä ja erät 15-0 ! Peli oli HPK:n osalta kuitenkin aika hakemista, Kuusamo antoi ihan kunnon vastuksen, etenkin Prokopenko iski palloa kovaa, kun passeja sai, samoin Piesanen.
 
Viestejä
2,115
Pölkky tarvitsisi vielä palloja tappavan hakkurin. Pitääköhän tässä vielä alkaa Joulupukille kirjettä kirjoittamaan.
 
Viestejä
361
Kuusamo on aloittanut Mestaruusliigan kaikkien aikojen parhaimmalla sijoituksellaan. Onko jo painetta tässä vaiheessa kautta vaihtaa pelaajia. Ehkä parempi vaihtoehto olisi muuttaa pelirooleja.. Prokopenko on selkeä hakkuri kuin yleispelaaja.Kärkkäinen-Piesanen hoitavat ruutunsa ihan ok. Toisaalta jokainen seura, jolla on rahaa tehdä ostoksia kannattaa tehdä niitä vaikka Black Friday on jo ohi. Kohta alkaa joulualennusostokst.
 
Viestejä
2,115
Lentopallo kirjoitti: Kuusamo on aloittanut Mestaruusliigan kaikkien aikojen parhaimmalla sijoituksellaan. Onko jo painetta tässä vaiheessa kautta vaihtaa pelaajia. Ehkä parempi vaihtoehto olisi muuttaa pelirooleja.. Prokopenko on selkeä hakkuri kuin yleispelaaja.Kärkkäinen-Piesanen hoitavat ruutunsa ihan ok. Toisaalta jokainen seura, jolla on rahaa tehdä ostoksia kannattaa tehdä niitä vaikka Black Friday on jo ohi. Kohta alkaa joulualennusostokst.
Prokopenko hyökkää jonkun verran 6-paikalta, mutta hakkurin paikalle hän ei oikein sovi. Etukenttäkierrokset ovat hänen parasta pelaamista. Piesanen, Kärkkäinen ja Helminen ovat nyt treenissä kevään pelejä varten. Sitten tarvitaan hakkuria :)
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös