Verkkovirhe

Naisten mestaruusliiga 2015-2016

Viestejä
2,082
Vexu kirjoitti: Jotenkin ei yllätä. Oliko viime kausi ainoa kun ei ollut tätä perinteistä säätöä ulkkareiden kanssa.
Jos Vexu olisi vaivautunut lukemaan kyseisen artikkelin, siinä olisi todettu, että Voronan selkävaivat estävät hänen pelaamisen. Siis mikä ei yllättänyt, Vexun kommentit ilmeisesti :D, sillä on jo neljäs kausi ettei ole ollut säätöä.

Itsekin olen tuskastellut sitä, että Voronan tehot ovat olleet alle vahvistukselta odotetun.
 
Viestejä
2,082
pihakoivu kirjoitti: Olisin kysynyt Bongaajalta, montako ulkomaalaisvahvistusta
Kuusamolla on tällä hetkellä?
Kiitos kysymästä. Viisi ulkkaria. Jenkki Billings, 24 v, 187 cm, on korvannut Voronan, jonka sopimus on purettu. Voronan selkävaivat ovat hankaloittaneet pelaamista.
 
Viestejä
360
AJANKOHTAISTA ASIAA MESTOLTA
Kokenut Korhonen vahvistamaan Mestoa loppukaudeksi

Itä-Suomesta lähtöisin oleva Merja Korhonen, 30, kirjoitti sopimuksen Mesto Tampereen kanssa ja liittyy loppukaudeksi pinkkipaitoihin. Merja tuo kaivattua laajuutta laituriosastolle, joka on kokenut useita loukkaantumisia.

Kehäkettu ”Mertsi” on esiintynyt naisten maajoukkueessa ja edustanut urallaan liigassa LP Kangasalaa, Vanaja RC:tä, Pieksämäki Volleyta sekä Oriveden Ponnistusta haalien useita mitaleja palkintokaappiinsa. Merja on harjoitellut joukkueen kanssa jo pidemmän aikaa ja liittyy myös pelivahvuuteen mahdollisimman pian. Viikonloppuna Mesto pelaa kotona Kaukajärvellä WoVoa ja LiigaPlokia vastaan.

Tervetuloa pinkkipaitoihin Mertsi
 
Viestejä
210
tisleet kirjoitti: Pirkanmaalta on vielä yksi kana kynimättä ja ensi viikon sunnuntaina Ploki pääsee kokeilemaan miten Mesto vastaa huutoon Kaukajärvellä!
Ja kaukajärvellä pelattiin, 3-0 Plokille :whistle:
 
Viestejä
645
Pudotuspeliviivan tuntumassa on tiukkaa kun Vampula kaatoi kotonaan Woman Volleyn 3-2. WoVo kuitenkin lähti ainakin oman otteluennakkonsa mukaan selkeänä suosikkina peliin.

"WoVo näytti taannoisessa keskinäisessä kohtaamisessa joukkueiden tasoeron ja se on melkoinen".

Tasoerot taitavat kuitenkin olla tämän kauden liigassa pienemmät.
 
Viestejä
453
Tällä kaudella liigassa tasoerot ovat monessa suhteessa olleet päiväkohtaisia. Häntäpää ja kärki omina lukuinaan mutta "yllätystuloksia" on ollu aiempia kausia enemmän ja tuntuu että jokainen sijoille 3-4 pyrkivä joukkue on hieman kompastellut matkan varrella. Liigan kokonaisuuden kannalta asia on vain positiivinen, lisää selvästi mielenkiintoa sarjaa kohtaan. Naisissa alisuorittamisen ja ylisuorittamisen ero on valtavan suuri.
 
Viestejä
645
LähiTapiola-pistekisalla ei ole sarjataulukkoon vaikutusta, mutta raatien tulisi kuitenkin perehtyä palkitsemiseen "ihan tosissaan". Pelkästään siitä syystä, että kisassa jaetaan rahapalkintoja.

LP Viestin sivulta: http://www.lpviesti.fi/3113.aspx

"Pieksämäen pisteraati päätti jakaa LähiTapiolan pistekilpailusta 5 pistettä hävinneelle kotijoukkueelle (Ivana Bulajic 3 p ja Ella Riekkinen 2 p), voittajien Lena Lymarevalle jäi vain 1 piste."¨
 
Viestejä
31
Hihalyönnin huomio on hyvä.
Jostakin foorumien kätköistä voisi löytyä faktaa muistinvaraiselle huomiolle: näin on Pieksämäen peleissä käynyt ennenkin.
 
Viestejä
351
Hihalyönti kirjoitti: LähiTapiola-pistekisalla ei ole sarjataulukkoon vaikutusta, mutta raatien tulisi kuitenkin perehtyä palkitsemiseen "ihan tosissaan". Pelkästään siitä syystä, että kisassa jaetaan rahapalkintoja.

LP Viestin sivulta: http://www.lpviesti.fi/3113.aspx

"Pieksämäen pisteraati päätti jakaa LähiTapiolan pistekilpailusta 5 pistettä hävinneelle kotijoukkueelle (Ivana Bulajic 3 p ja Ella Riekkinen 2 p), voittajien Lena Lymarevalle jäi vain 1 piste."¨
Onkohan Pieksämäen seudulla toimivia ringettejoukkueita??? Nämä Piekusun Lähivakuutusraadit voisivatkin siirtyä ringettekatsomoihin jakamaan asiantuntevuutta palkitsemisriitteihin.... Tosin tämä olisi hirveä loukkaus ringettejoukkueita kohtaan
 
Viestejä
351
pihakoivu kirjoitti: Hyvätasoinen ja viihdyttävä kärkipeli Kangasalla. HPK varmisteli kakkospaikkaansa puhtaalla 3-0 voitolla.

Tulos enteilee kovia ja ennenkaikkea hyvätasoisia otteluita maalis-huhtikuussa. Kaksi parasta joukkuetta ja kaksi Suomen upeinta peliarenaa..... mutta lentopallosta on kysymys....mikään ei ole varmaa...
 
Viestejä
645
Lemminkäinen oli Pieksämäen pelissä turhautunut rajamiehiin. Ei yllätys. Kun halutaan pärjätä, laitetaan yleensä rautaa rajalle. Pieksämäellä laitetaan Rahikainen.
 
Viestejä
61
Hihalyönti kirjoitti: Lemminkäinen oli Pieksämäen pelissä turhautunut rahamiehiin. Ei yllätys. Kun halutaan pärjätä, laitetaan yleensä rautaa rajalle. Pieksämäellä laitetaan Rahikainen.
Rahamiehet maksaneet rajamiehille? :lol:
 

Aha

Viestejä
66
Viimeisistä pudotuspeli paikoista käydään Vampulan, Pihtiputaan ja Pieksämäen kesken kova taistelu. Loistavasti on sarjaohjelma tässä kohtaa onnistunut ja keskinäiset pelit ratkaisevat. Olisikohan Plokista Koskisen komennossa koko kevään yllätysjoukkueeksi vai lunastaako Vampula jo syksyllä tälläkin palstalla asetetut odotukset.
 
Viestejä
645
Aha kirjoitti: Viimeisistä pudotuspeli paikoista käydään Vampulan, Pihtiputaan ja Pieksämäen kesken kova taistelu. Loistavasti on sarjaohjelma tässä kohtaa onnistunut ja keskinäiset pelit ratkaisevat. Olisikohan Plokista Koskisen komennossa koko kevään yllätysjoukkueeksi vai lunastaako Vampula jo syksyllä tälläkin palstalla asetetut odotukset.
Pisteet jakoon Pieksämäellä. LiigaPlokille tärkeä viisieräisen voitto.
 
Viestejä
210
Ja Lähitapiola pisteitä jaettiin myös Pieksämäellä Plokin viedessä pelin:
3 Bulajic Pieksämäki
2 Felinski LiigaPloki
1 Shevchuk Pieksämäki

:whistle:
 
Viestejä
360
Viime viikonloppuna Pieksämäen raati antoi yhden LähiTapiola pisteen Salon pelaajalle 1-3 tappiopelistä. Joku järki pitäisi olla , kun tehdään valintoja. Koko LähiTapiola palkinto alkaa olla jo vitsi, vaikka jaossa on 2222€ voittajalle. Raadissa pitää olla henkilöt, jotka ovat lentopallon osaajia eikä tavallisia tallaajia!
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös