Verkkovirhe

Naisten mestaruusliiga 2015-2016

Viestejä
1
Onko HPK:lla kolme peliä kolmena päivänä peräkkäin? Lauantaina Ploki, sunnuntaina Mesto ja maanantaina Viesti? :whistle:
 
Viestejä
50
Ploki ja Mesto pelattiin la ja su ja Pieksämäki huomenna,
eli viidessä päivässä kolme peliä.
Maanantaina 1.2 sitten kärkimatsi LP Viestiä vastaan.
 
Viestejä
347
waltsu kirjoitti:
Hihalyönti sanoi:
pihakoivu sanoi:
HPK:lle tulivoimaa verkolle, kovakätinen amerikkalainen Lindsay Stalzer vahvistaa oranssipaitoja loppukauden!
Todella kovan luokan vahvistus!!
Juu todellakin. HPK senkun jatkaa panostustaan. Harmi ettei kerhon vahvistus pääse esittäytymään cup-viikonloppuna.
Kyllä. Viime aikaisten esitysten perusteella cup-viikonlopussa on yksi, joka ei kuulu joukkoon. Mutta tätähän cup on parhaimmillaan: arpaonni ja yhden hetken pelikunto ratkaisevat jatkoon pääsijät.
 
Viestejä
4,938
Tässä taas yksi esimerkki siitä miten asioista ei tiedoteta edes Mestaruusliigan omilla sivuilla. Kauan aikaa on ollut jo tiedossa että naisten liigan kärkiottelu HPK-Lp Viesti siirrettiin pelattavaksi ma 1.2.2016. Nyt siitä ei löydy LML:n sivuilta etusivulta osiosta tulevat ottelut mitään mainintaa,samoin kun klikkaa ylälaidasta naiset/ottelut. Ei mitään tietoa. Ainoa paikka jos ei seurojen omia sivuja lasketa mukaan mistä löysin oikean pelipäivän oli Lentopalloliiton tulospalveluosiosta. :angry:
 
Viestejä
453
Kari Raatikainen kertonut rohkeasti omasta työuupumuksesta julkisuuteen. Liika on liikaa vaikka kuinka haluaisi olla mukana. Tällaisista aiheista on alettu puhua enemmän nykyään mutta vieläkin ennaltaehkäisevä toiminta on hyvin kapeaa, jopa olematonta. Koko ajan pitäisi pystyä joustamaan ja sama pätee moniin muihinkin aloihin.

Tietämätön voisi ihmetellä miten valmentaja joka saa tehdä harrastusta työnään voi väsyä. Kyllä voi. Työn määrä on välillä hirmuinen ja epäsäännöllinen työaika ei ainakaan helpota asiaa.

Tsemppiä Karille ja muille ketkä ovat tämän aiemmin kokeneet!
 
Viestejä
647
Kotijoukkueet olivat tänään vahvoja, kun kaikki pelit päättyivät kotivoittoihin. Vierasjoukkueiden laariin ainoastaan Vampulan ottama yksi erä.
Petskun paluu liigaan LP Viestin paidassa on hieno juttu. Naislentopallo kaipaa juuri hänenlaisiaan persoonia. Kuusamon keskarikaksikko takoi hurjat lukemat Prokopenkon säestäessä laidalta. Siihen vielä kuudes ulkolainen hakkurin tontille, niin taivas on auki. Keväällä hankitut Kuortaneen valmennuskeskuksen tytöt odottavat peliaikaa tulevilta kausilta.
Koskinen on saanut LiigaPlokin tekemiseen ryhtiä. OrPon kaato suoraan kolmessa erässä ehkäpä kierroksen lievä yllätys. Nimenomaan 3-0 lukemat.
 
Viestejä
2,116
Tuohon Hihalyönnin analyysiin sen verran korjausta, että Kuortaneelta tullut Lotta Piesanen on pelannut upean kauden Pölkyssä ja on pitänyt aloituskuusikon paikkaa ensimmäisestä pelistä lähtien. Vorona ei täytä tällä hetkellä vahvistukselta odotettuja toiveita, joten hänet korvaava ammattilainen olisi enemmän kuin toivottu.

Tuplavaihtojen käyttömahdollisuus on hyvä lisä valmentajalle ja aina joku erä kääntyy niiden avulla. Olisiko Pölkyllä pitänyt ottaa jo tällä kaudella selkeämmin tavoite neljän joukkoon pääsystä runkosarjassa? Nyt voi sanoa, että olisi pitänyt, koska tuntuu että tavoitteena ollut kuuden joukkoon pääsy on näkynyt muutamissa peleissä heikkotasoisina suorituksina.

Jos WoVo tai Pölkky on neljän sakissa, pudotuspeleissä nähtäneen ensimmäisellä kierroksella hurja paikallisvääntö jatkoon menosta. Sitä ainakin Kuusamossa toivotaan.
 
Viestejä
347
Aika vähäiseltä tuntuu kiinnostus naisten liigaa kohtaan, vaikka viime aikoina on tullut mukavia yllätystuloksia. Mukavaa on myös, että seurat eivät ole lähteneet tammikuun kilpavarusteluun mukaan, vaan luotetaan omaan syksyllä kasattuun joukkueeseen. Toki loukkaantuneiden tilalle on perusteltua ottaa korvaaja ja positiivista on sekin, että lisävahvistus löytyi kotimaasta.

Pölkky on edelleen iloinen yllätys, mutta OrPon viimeaikainen romahdus hieman ihmetyttää. Materiaalin perusteella OrPo olisi yksi mitalisuosikeista, mutta neljästä viime pelistä vain yksi erä ja Kangasalalta 9 pistettä eilen viimeisessä erässä kertovat jonkinlaisesta henkisestä lukosta.
Näillä näkymin WoVo ja Pölkky taistelevat viimeisestä kotietusijasta. Voisi jopa veikata, että nämä joukkueet kohtaavat pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella ja Kuusamossa aloitetaan.

Kahdesta viimeisestä pudotuspelipaikasta käydään kova kahina LiigaPlokin, Pieksämäen ja Vampulan kesken. Pihtipudas on valmentajavaihdoksen jälkeen piristynyt kummasti ja hyvinkin uskottavasti kampeaa itsensä jatkoon. Pieksämäki on sekin parantanut vauhtia kauden edetessä, kun taas Vampulassa suunta on alaspäin kohti 9. sijaa.

Tänään nähdään ensimmäiset merkit, onko Salon dynastia horjutettavissa ja cupin finaalissa voidaan saada esimakua jopa kauden finaaleista. OrPo ja Vampula tuskin nykytilassa pystyvät millään tasolla haastamaan cupin välierässä Saloa ja Kangasalaa.
 
Viestejä
647
Tänään nähtiin naisten kärkikamppailu. Huima viisieräinen vääntö päättyi LP Viestille. HPK:lle iso peukku ottelutapahtumien lähettämisestä. Kun saadaan vielä kuva näkymään ilman katkoksia, niin silloin hommalle täydet pisteet..
 
Viestejä
70
Viestin ylivoimaa kärkipelissä?
Tammikuun kuusikkoon valittua passaria "säästeltiin" kovempiin peleihin ja "nuorelle" uudelle passarille annattiin tilaisuus pelata koko peli! :evil:
 
Viestejä
212
Kaksi parempaa Pirkanmaalta ja yksi Keski-Suomesta mittelivät vuorotellen toisiaan, päätyen siihen, että korkeimmat pisteet näistä peleistä vei Ploki (!), toiseksi tuli Kangasala ja perää jäi pitämään Orpo 0 pisteellä. :dry:

Kuten jonnet sanoisi: täytyy hattuu nostaa, ja nimenomaan Koskiselle! Aiemmin mies on ollut väärän joukkueen peräsimessä ja katkeria tappioita koettu hänen johtamalleen joukolle, ja nyt tilanne on sitten toinen. Seurataan nyt kuitenkin Plokin pelejä vielä hetki eteenpäin, että jatkuuko rakettimainen nousu peleissä ja sarjataulukossa. Toivotaan niin. :woohoo:

Pirkanmaalta on vielä yksi kana kynimättä ja ensi viikon sunnuntaina Ploki pääsee kokeilemaan miten Mesto
vastaa huutoon Kaukajärvellä!
 
Viestejä
4,730
tisleet kirjoitti: Kaksi parempaa Pirkanmaalta ja yksi Keski-Suomesta mittelivät vuorotellen toisiaan, päätyen siihen, että korkeimmat pisteet näistä peleistä vei Ploki (!), toiseksi tuli Kangasala ja perää jäi pitämään Orpo 0 pisteellä. :dry:

Kuten jonnet sanoisi: täytyy hattuu nostaa, ja nimenomaan Koskiselle! Aiemmin mies on ollut väärän joukkueen peräsimessä ja katkeria tappioita koettu hänen johtamalleen joukolle, ja nyt tilanne on sitten toinen. Seurataan nyt kuitenkin Plokin pelejä vielä hetki eteenpäin, että jatkuuko rakettimainen nousu peleissä ja sarjataulukossa. Toivotaan niin. :woohoo:

Pirkanmaalta on vielä yksi kana kynimättä ja ensi viikon sunnuntaina Ploki pääsee kokeilemaan miten Mesto
vastaa huutoon Kaukajärvellä!
Kyllä Koskinen on naisjoukkueen valkku jos kuka. Kaikista ei ole. Jotenkin OrPon tekeminen ihmetyttää, jos ei sitten ole korkeampaa matikkaa.
 
Viestejä
50
Koskinen nosti Liigaplokin takaisin raiteilleen, ei muuta kuin pudotuspeleihin. Jukalla virtaa riittää, kaikilla ei riitä. Jotkut uupuu matkalle. Tsemppiä.
 
Viestejä
2,116
Jos pihakoivu tarkoitit Kari Raatikaista, niin oli kyllä viimeisen päälle "jonnemaisesti" kirjoitettu. Raatikaisen arvostus valmentajana nousi avoimuuden johdosta vielä entisestään, jos se ylipäätään on vielä mahdollista, ainakin tässä osoitteessa.
 
Viestejä
134
Voidaanhan tuossa viitata myös plokin edelliseen valmentajaan. Eikös siellä väsymisen vuoksi siirrytty sivuun.
 
Viestejä
2,116
"Jotkut uupuu matkalle". Itse pystyn käsittämään tuon vain kenkkuiluna tiettyyn osoitteeseen. Ei Nenosen ajankäytön ongelmiin.
 
Viestejä
212
Vaikka itse olin aiemmin sitä mieltä, Plokin hävittyä pelit toisensa jälkeen, että ennemmin pelaajia pitäisi kriittisesti tarkastella kuin valmentajaa, mutta niinhän se joukkueurheilussa yleensä menee, että se on valmentaja joka kiertoon lähtee (joko omasta tai muiden tahdosta).

Mitä tulee Nenoseen, vaikka Plokin peräsimessä tulos ei tällä kaudella ollut odotetun kaltainen, niin näyttäisihän tuolta vielä jonkinlaisia onnistumisia tulevan: Pihtiputaan lukion lentopallolinjan tytöt voittivat KLL:n mestaruuskisat (26.1.) Nenosen johdolla. :)

http://www.kll.fi/koululaiset/palloilusarjat/lentopallo/ottelukaaviot-15-16#TL
 
Viestejä
647
Pölkyllä oli eilen kokoonpanossa uusi jenkkihakkuri. Koillissanomien mukaan koeaika päättyy viikonloppuna. Pölkyllä on isot resurssit käytössä, jotka mahdollistavat siirtomaksujen hoitamisen ennen try-outin päättymistä. Tällä lailla on mahdollista kokeilla pelaaja tositoimissa. Kallista, mutta toimivaa.
 
Viestejä
134
Jotenkin ei yllätä. Oliko viime kausi ainoa kun ei ollut tätä perinteistä säätöä ulkkareiden kanssa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös