Verkkovirhe

Naisten mestaruusliiga 2015-2016

Viestejä
647
Hieno juttu, että seurat kuvaavat pelitapahtumia ja lehdistötilaisuuksia.
Toteutusta kannattaa miettiä tarkemmin. Mikrofonin sijoitus sellaiseen paikkaan, että kuuluu muutakin kuin juontajan ääni. Esimerkki alla:
http://lp-vampula.fi/news/106/21/4-Elli-Nooran-ajatuksia-Kuusamon-pelireissusta#prettyPhoto/1/
 
Viestejä
2,115
Pölkky teki sen, minkä HPK edellisenä päivänä Rovaniemellä - käänsi tärkeät erät itselleen. Toisessa erässä tosin meinasi tulla kylmät HPK:n takaa-ajon takia. Ottelun tasokkain erä molemmilta joukkueilta oli kolmas erä. Siinä nähtiin kovia hyökkäyksiä ja hyviä puolustuksia, pitkiä palloralleja ja tosi kamppailua.

Pölkystä parasta esittivät Prokopenko moukarimaisilla iskuilla ja Love paraatipelastuksilla. Pölkyn on pakko saada vastaanottoa ja puolustuspelaamistakin vielä parannettua.

HPK:sta parhaita olivat (Bongaajan mielestä) Piia Korhonen, joka tosin hyytyi ratkaisupaikoissa, Madsen sekä uskomattoman kovia hyökkäyksiä puolustanut libero Rautiainen. Vaikka HPK:lla on iso pelaajamateriaali, vaihtopenkiltä löytyi apuja vain syöttöruutuun.
 
Viestejä
361
Pölkky-HPK peli oli yhtä vuoristorataa. Tällä kertaa Pölkky oli virkeämpi kuin väsyneet vieraat, joista varsinkin Ilaria Maruotti oli pettymys 9/-2, ihmettelen miksi passari Katja Kylmäaho istui melkein koko viidennen erän penkillä,vaikka hänen johdollaan HPK otti selkeän erävoiton neljännessä erässä. Libero Saana Koljonen ei pelannut lainkaan, miksi? Libero Rautiainen oli ajoittain hyvä, mutta ei niin loistelias kuin Pölkyn Love. Madsen oli totutun kova, vaikka passimääränsä oli pieni 13 verratuna Pölkyn Klimovan 31 passiin.

Pölkyn onnistuneet aloitukset viidennessä erässä olivat ottelun lopullinen käänne. Mestaruusliigassa on mielenkiintoa!
 
Viestejä
647
Lentopallo kirjoitti: Pölkky-HPK peli oli yhtä vuoristorataa. Tällä kertaa Pölkky oli virkeämpi kuin väsyneet vieraat, joista varsinkin Ilaria Maruotti oli pettymys 9/-2, ihmettelen miksi passari Katja Kylmäaho istui melkein koko viidennen erän penkillä,vaikka hänen johdollaan HPK otti selkeän erävoiton neljännessä erässä. Libero Saana Koljonen ei pelannut lainkaan, miksi? Libero Rautiainen oli ajoittain hyvä, mutta ei niin loistelias kuin Pölkyn Love. Madsen oli totutun kova, vaikka passimääränsä oli pieni 13 verratuna Pölkyn Klimovan 31 passiin.

Pölkyn onnistuneet aloitukset viidennessä erässä olivat ottelun lopullinen käänne. Mestaruusliigassa on mielenkiintoa!
Maailma muuttuu, lentopallossakin. Kuusamolaisille ensimmäinen voitto HPK:sta. Hämeenlinnassa on satsattu tähänkin kauteen reippaasti. Putoaminen Suomen Cupista ja tappio Pölkylle eivät varmaankaan ole kuin väliaikaisia notkahduksia.
 
Viestejä
168
Lentopallo kirjoitti: Ihmettelen miksi passari Katja Kylmäaho istui melkein koko viidennen erän penkillä,vaikka hänen johdollaan HPK otti selkeän erävoiton neljännessä erässä.
Minä en ihmettele. Etukenttävaihto, Chiappini näytti hakevan torjuntaulottuvuutta kentälle.
 
Viestejä
2,115
Pölkyn kotivoitot jatkuivat. Mesto pelaa ihan fiksua lentopalloa, mutta yhden pelin perusteella en osaa sanoa, riittääkö pelien voittamiseen asti. Erävoittoja tulee ainakin.

Pölkyn hyökkäys oli tänään kentän leveydellä ja koska Prokopenko oli vartioinnissa, tyhjältä verkolta lakaisuja nähtiin useita.

Seuraava haaste kotitaian murtamiseen on kahden viikon päästä, jolloin harjoituspeleissä yli kävellyt WoVo saa vastaansa täysin eri joukkueen.
 
Viestejä
212
LP Kangasala - Liigaploki 3-0.

With all love to Ploki, niin hallitukselle tiedoksi, ettei liigassa pysyminen saa olla itseisarvo, jos liigakelpoisia pelaajia ei pystytä joukkueeseen / paikkakunnalle hankkimaan.

Peli oli sen verran karmean näköistä, ja kun hyvää valmentajaa ei kannata vaihtaa, niin jotain muuta sitten.

Nämä ~2m ulkkarit on täysin toimintakyvyttömiä näiden ~170cm kotimaan "liigapelaajien" kanssa, kunnon passeja ei saada ja ne mitä saadaan joudutaan vaan nostamaan löysällä kädellä verkon yli. Hyökkäykset reunoilta, anyone?? Vastaanotto anyone?? Ne vähät pisteet saadaan sitten vastustajan virheistä.

Voi olla kyyti kylmää, jos ei joukkueen taso tästä nopeasti nouse. :(

Kotijoukkueen Mayfieldille pisteet hyvin lähtevistä lyönneistä! :evil:
 
Viestejä
361
Nämä ~2m ulkkarit on täysin toimintakyvyttömiä näiden ~170cm kotimaan "liigapelaajien" kanssa, kunnon passeja ei saada ja ne mitä saadaan joudutaan vaan nostamaan löysällä kädellä verkon yli. Hyökkäykset reunoilta, anyone?? Vastaanotto anyone?? Ne vähät pisteet saadaan sitten vastustajan virheistä.

Tisleet , On ihme,että se pelaa Mestaruusliigassa. Se merkitsee,että eurot on pitänyt laskea tarkkaan. Tänä päivänä LP Kangasalan passari vei laitapasseissa virkasiskoaan 100-0, niistä oli vaikea tappaa niitä, LP Kangasala on kuitenkin hyvä joukkue,joka tiputti HPK Suomen Cupista ulos.

Kausi on pahasti on vielä pahasti kesken. Uskon, että LiigaPloki sijoittuu kahdeksan parhaan joukkoon Mestaruusliigassa, vaikka näitä puukkottajia riittää matkanvarrella. Tisleet, pidä puukkosi tupessa, ettei tule tehtyä vahinkoja!
 
Viestejä
647
Tuo lause "With all love to Ploki" on sinun kirjoittamanasi, Tisleet, turha lause. Sen verran olet vuosien varrella hekumoinut Plokin menestyessä huonommin.
Joten sano vain suoraan, että pihtiputaalaisjoukkue on sinulle piikki lihassa.
Tuosta liigassa roikkumisesta muutama fakta. Ploki on pelannut liigassa 12 kautta. Yksi mitali, yhteensä viisi kertaa mitalipeleissä, yksi 5. tila, yksi 6. tila, kolme kertaa 7, 2 kertaa 8. Toinen kahdeksas tila vei joukkueen karsintoihin, joista se selvitti tiensä uudelle liigakaudelle. Siitä pelaajamateriaalista sen verran, että Pihtiputaalla on vuosien varrella ollut kohtuullisen hyviä pelaajia. LiigaPlokin entisiä pelaajia, niin kotimaisia kuin ulkolaisia on tälläkin hetkellä jokaisessa liigaa pelaavassa joukkueessa, paitsi LP Kangasalassa. Kausi on kesken, katsotaan se ensin loppuun.
Kun sinä nimim. Tisleet, tunnut vuosi vuodelta olevan niin hyvin perillä joukkueen tilanteesta, tule ja esitä konkreettisesti, miten asioita voisi kehittää. Ehkä "ulostulosi" helpottaisi oloasi.
Joukkueessa harjoitellaan hyvin ja tehdään asioita suurella sydämellä ja innolla. Uusi joukkue vaatii aikaa hioutuessaan. Kihise sinä liemissäsi, jospa se olo siitä helpottuu. Ja salille ei sinullakaan liene niin pitkä matka, että tervetuloa vaan kannustamaan. ;)
 
Viestejä
212
Hyvät herrat, myös minun kommenttini on ihan yhtä oikeutettuja kuin teidänkin.

Kyllä minäkin Plokin menestystä toivon. Jos minun olisi mahdollista, tietäisin useamman kuin yhden, sarjaporrasta alempana pelaavan joukkueen, joka olisi voinut pelata huomattavasti parempaa liigapeliä kuin Ploki tänään pelasi. Kentällä oli tänään vain yksi joukkue, valitettavasti. Asiakkaana toivoisin saavani maksetulle lipulle katetta.

Mutta edellisen viestini pääpointti oli se, ettei liigassa kannata roikkua, jos siellä ei ole todellisia mahdollisuuksia menestyä. Aika näyttää miten tällä kaudella Plokille käy.

Hihalyönti: Minä en ole se joka kirjoittaa, ja josta joka lehdessä kirjoitellaan ;)
 
Viestejä
2
Sekä naisten että miesten liigassa on aika isot tasoerot kärkijoukkueiden ja häntäpään joukkueiden välillä. Selkeä tasoero on kuitenkin vielä liigan ja 1-sarjan välillä.
Liigaplokia veikkaisin 8 parhaan joukkoon. Monta peliä on vielä pelaamatta. Monessa naisten liigajoukkueessa on nuoria tulevaisuuden pelureita kehittymässä, niitä on myös plokissa. Hienoa, että saavat peliaikaa!
 
Viestejä
347
Ei löytynyt kutsusta huolimatta vieraanvaraisuutta Hämeenlinnasta, 12 € piti uhrata pääsylippuun ja kahviin.

Vampula pysyi hyvin mukana ensimmäisen erän puoliväliin, mutta sitten alkoi normaali virhesuma. Korhonen paukuttaa Vampulan Iltasen yli ja yp:t ovat ihan unessa. Toivottavasti Vampula herää nyt pitkällä tauolla.

Odotan mielenkiinnolla, kuinka monta katsojaa tällä kertaa kirjataan pöytäkirjaan. Paikalla olevat n. 300 + haamut; siitä tullee 531...
 
Viestejä
50
Luulin, että Kausituristi tuli katsomaan peliä, mutta tulikin laskemaan katsojia. Kiva harrastushan se on sekin.
Paikalla oli 497 katsojaa, niin kuin siellä ilmoitettiin.
Kyllähän se tuli selvästi esille, mikä on liigan kärkijoukkueiden ja peräpään tasoero.
 
Viestejä
31
Jos pihakoivun mukaan paikalla oli 497 katsojaa, miksi virallisessa tilastossa yleisömääräksi on merkitty Bongaajan mainitsemat 892 katsojaa ...?
 
Viestejä
2,115
WoVon otteluraportti Mesto-pelistä kertoo:

"Tämän sunnuntain mestaruusliigaottelusta ei paljoa jäänyt jälkipolville kerrottavaa. Pisteet jäivät Rovaniemelle puolentoista tunnin pyhäpäivän läpsyttelyn jälkeen. Pohjoisen vieraspelikiertueella ollut MesTo oli tänään umpisurkea vastustaja eikä WoVolla ollut mitään hätää missään pelin vaiheessa."

Onko vastustaja umpisurkea, jos saa erässä 21 pistettä? Itse ainakin toivoisin jonkinlaista kunnioitusta vastustajajoukkuetta vastaan selvästä voitosta huolimatta.
 
Viestejä
221
"Pohjoisen vieraspelikiertueella ollut MesTo oli tänään umpisurkea vastustaja eikä WoVolla ollut mitään hätää missään pelin vaiheessa."

Eihän tuo Wovon raportti ihan vastustajaa kunnioittavaa tekstiä todellakaan ole. Tuo "tänään" kuitenkin lieventää tuomiota, koska sitä painottaen voidaan ajatella, ettei Wovo sentään moiti joukkuetta vaan sen tämänkertaista huonoa peliä. Totta tietysti on, että Meston on parannettava paljon, jos aikoo sarjapaikkansa säilyttää.

Bongaajan moite on silti paikallaan!
 
Viestejä
347
Tuomo kirjoitti: Jos pihakoivun mukaan paikalla oli 497 katsojaa, miksi virallisessa tilastossa yleisömääräksi on merkitty Bongaajan mainitsemat 892 katsojaa ...?
Heti pelin jälkeen ottelutilastossa luki 498, mutta nyt jo 892. Todellisuudessa paikalla oli tuo kolmisen sataa.
Hämeenlinnassa on ilmeisesti käytössä eräkohtainen laskutapa; jos eilinen peli olisi ollut viisieräinen, uusi katsojaennätys olisi syntynyt... :whistle:
Nythän sekin on Salon nimissä.

Mutta oikeasti: mitä noilla katsojalukujen vääristelyillä tavoitellaan? Mielikuvaa sponsoreille, että meidän peleissä käy lähes 1.000 katsojaa ja lajiliittokin voi näyttää, että katsojakeskiarvot senkun kasvavat vuodesta toiseen? Kun sponsori sitten tulee paikan päälle, niin selitetään vain, että nyt tällä kertaa on vähän vähemmän, kun nuo naapuripitäjän kissanristiäiset osuivat samaan aikaan.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös