Verkkovirhe

Naisten mestaruusliiga 2015-2016

Viestejä
50
Kausituristin ennakoima kauden yllättäjäjoukkue Vampula taitaa olla kauden suurin sukeltajajoukkue. Taitaa olla valmennustiimissä enemmän porukkaa kuin pelaajia.
 
Viestejä
200
Anteeksi nyt Pihakoivu, en tiedä kuka olet, tiedät varmaan kuka minä olen? Itse en ole LP Vampulan organisaatiossa missään tekemissä, mutta ihmetyttä sinun iänikuinen loanheittäminen seuran niskaan. Nytkin yksi ottelu pelattu ja olet "lyttäämässä" joukkueen sukeltajien joukkoon, hei haloo!! Kyllä se kuule huipullakin vaikuttaa korvien väliin kun keskari loukkaantuu.
Samaan aikaan hehkutat Satakunnasta lähteneen tämänhetken kirkkainta tähteä Pia Korhosta, joka Eurasta lähtöisin, että kuinka hyvin pelaa jne, se hieno asia ja siitä Pialle onnea ja menestystä. luulisi sinun kannustavan satakuntalaista joukkuetta myös niinkuin sieltä lähteviä pelaajia maailmalle?

Itse en tälläkaudella pääse/pysty seuraamaan lentopalloa niin paljon kun haluaisin, mutta jos joskus olen LP Vampulan ottelussa, ota hihasta kiinni ja jutellaan.... :)
 
Viestejä
647
Tämän kauden ehdoton suosikkikolmikko on LP Viesti, HPK ja OrPo. Näillä kolmella on käytössään sellainen materiaali, että olisi suuri yllätys, jos joku näistä jää mitalien ulkopuolelle.
 
Viestejä
50
En todellakaan tiedä kuka olet Wagner, pitäisikö??

Selvyyden vuoksi; minäkään en ole minkään joukkueen organisaation kanssa missään tekemisissä.

"Iänikuinen loanheittäminen" LP Vampulaa kohtaan on kyllä vahvasti liioiteltu ilmaisu. HPK:n mollaaminen sen sijaan on joillekin jatkuvaa huvia. Eräs nimimerkki ainakin tunnistaa tästä itsensä.

Sitä en ymmärrä ollenkaan, miksi en saisi kehua Pia Korhosta, olkoon mistä tahansa kotoisin.

Mielenkiintoista lentopallosyksyä kaikille!!!
 
Viestejä
19
Mitalisuosikit ovat jo selvät ensimmäisten pelien perusteella, niin eikö vois säästää kaikkien rahoja ja jakaa heti mitalit ;)
 
Viestejä
2,115
Mielellään lukisi peleistä vähän enemmänkin, kuin että joku pelaaja on huono tai joku pelaaja on hyvä. Sama joukkueidenkin osalta. Mutta tilastointijärjestelmähän on kohta niin hyvä, että siitä voi päätellä kaiken :), ja livenä.
 
Viestejä
347
Nyt näkyy tilastotkin korjatun. Hienoa työtä Mikkola & kumppanit! Yksi epätarkkuus on vielä jäänyt LP Vampula - Pieksämäki -peliin: ässät ja vastaanottovirheet ei täsmää.
Jonkin verran on autiota myös OrPon ja Kangasalan "Play by play"-sivulla, mutta eiköhän tilastonikkarit ole paremmin jo jyvällä ohjelmasta seuraavassa pelissä.

Niuhotuksenkin uhalla: tilastolukemat ovat ainoita, joilla voimme avata lajia mediassa. Kyllä jääkiekossa ja koripallossakin maalien ja pisteiden tekijät nostetaan esille. Sama pitää tehdä luonnollisesti lentopallossa. Meidän pitää tuoda näkyviin pelien ratkaisijat, eikä arvailu ole paras perustelu. Vaikka on miten joukkuelajista kyse, niin kyllähän sinne tullaan katsomaan yksittäisiä pelaajia. Olisiko ilman Lelua Kokkolassa tuollaista lentopallobuumia?
 
Viestejä
361
Naisten Mestaruusliigan pelin seuraaminen sähköisen pöytäkirjan kautta tökkii. Pisteet näkyy,mutta muut infot eivät. Se vaatii tilastoijan ja pöytäkirjanpitäjän yhteistyötä.

Libero on ollut Pieksämäki-HPK pelissä aina passarin ollessa takakenttätilanteessa kentällä.
 
Viestejä
2,115
Pölkky ja Vampula väänsivät vuorotahtiin viisieräisen. Pölkyllä tuli ensimmäiseen erään onnistumia turhankin paljon (vo 58 %, h 50 %, 4 torjuntaa) ja se teki toisesta erästä vaikean. Hiltunen syötti kieltämättä Vampulalle hyvin ja hankki osaltaan ensimmäisen sarjapisteen. Pitkä keskari (Mathews 193 cm) oli ottelun alussa omissa korkeuksissaan, mutta alkoi virheilemään ja muutama vaimennus/puolustus tuli Pölkyn puolelta.

Pölkyn peli ei ole valmista vielä, mutta hyviä eväitä näyttäisi olevan pelin parantamiseen. Bongaaja seuraa ilolla nuorta kimmoisaa Lotta Piesasta. Vielä kun puolustuspeli vähän paranee, niin kyllä kelpaa antaa iso käsi.

Pallo-Karhujen facebookissa illan mittaan totuttuun tapaan kuvia ja eiköhän videotakin sinne ilmesty.
 
Viestejä
212
Oksanen kera Moimin kävi kääräisemässä edelliskauden kotihallista täydet pisteet viiden erän rilleristä! :p
Mielenkiinnolla odotamme raporttia pelistä... :whistle:
 
Viestejä
647
tisleet kirjoitti: Oksanen kera Moimin kävi kääräisemässä edelliskauden kotihallista täydet pisteet viiden erän rilleristä! :p
Mielenkiinnolla odotamme raporttia pelistä... :whistle:
Tälläkin kaudella on käytössä pistejärjestelmä, jolla viisieräisen pelin pisteet jaetaan. Voittajalle kaksi, hävinneelle yksi. :whistle:
 
Viestejä
212
Liigaplokin sivulta:

Tasaisen pelin voitto Orivedelle, LiigaPlokille avauspiste

LiigaPloki-OrPo 2-3 (25-20,22-25,21-25,26-24, 14-16)

Lähes 2,5 tuntia kestänyt naisten lentopallon Mestaruusliigan peli LiigaPloki-OrPo kääntyi lopulta vierasjoukkueelle. Avauserässä kotijoukkue tuli vahvasti. Rhiannon Tooker teki paljon pisteitä , passari Eve Koljonen oli vahva aloitusruudussa samoin passipelissä.

Toisessa erässä OrPon päävalmentaja Teemu Oksanen vaihtoi passariksi kokeneen Maria Tuomisen Alina Adamenyan tilalle. Tuomisen passipeli rauhotti OrPon hyökkäyspeliä, Ex-plokilainen Mercy Moim tuli esille ja takoin kovat lukemat koko pelin tehot olivat 30/+16. Kotijoukkue aloitukset helpottuivat selkeästi ja vei selkeästi erän 25-21.

Kolmas erä sujui hienokseltaan OrPo johdossa, mutta välillä LiigaPloki pääsi rinnalle jopa ohikin, mutta ratkaisevasti OrPo taisteli erän itselleen.

Neljäs erä oli jo menossa vierasjoukkueelle, mutta hurjan taistelun ja innokkaan kotiyleisön kannustuksen ansiosta LiigaPloki voitti erän 26-24, samalla tuli voitettua avauspiste tämän kauden Mestaruusliigassa.

Ratkaiseva viides erä lähti LiigaPlokilta hyvin käyntiin. Se johti aina tilanteeseen 13-11, mutta viimeinen askel jäi vielä tällä kertaa ottamatta.Orivesi oli pääsi juhlimaan 3-2 vierasotteluvoittoa.

Valmentajakommentit:

Olli Nenonen, LiigaPloki:- Otteluvoitto oli meille tarjolla, viime viikonlopun pelistä olemme parantaneet. Joukkueessamme on 8 ensikertalaista liigassa, jotka ottivat askeleen eteenpäin , latausta löytyi varsinkin ensimmäisessä erässä. Pelin sisällä tapahtuu vielä ihmeellisiä tapahtumia. Ei pysytä välillä taktiikassa, välillä tehdään huippusuorituksia. Taisteluilmeemme oli kuitenkin hyvä.

Teemu Oksanen, OrPo: -LiigaPloki pelasi hyvän ottelun, se teki paljon onnistuneita puolustuksia ja torjuntoja, joukkueemme nousi tänäänkin vaikeasta paikasta kuten viime viikonlopun WoVo pelissä. Mercy Moim on ollut vasta viikon Orivedellä, viime kauden perusteella oli meillä varma tieto millainen ulkomaalainen meille tulee.

Eveliina Koljonen, LiigaPloki: -Pelimme on parantunut viikossa, tappio harmittaa , iloinen peli-ilmeemme säilyi kuitenkin koko ottelun ajan

Hillaelina Hämäläinen, OrPo: - Onnellinen voitosta, pelimme oli ajoittain takkuista, Ploki puolusti hyvin

Ottelun parhaat: Eveliina Koljonen, LiigaPloki 6/+3, Mercy Moim, OrPo 30/+16

LähiTapiola: 3/ Mercy Moim OrPo 2/ Hillaelina Hämäläinen,OrPo 1/ Eveliina Koljonen, LiigaPloki
 
Viestejä
212
Ja Orpon näkemys illan tapahtumista (Orpon kotisivut):

OrPo haki Pihtiputaalta kaksi pistettä.

Enempää LiigaPloki ei suostunut antamaan. Joukkueet pelasivat täydet viisi erää ja viides ratkesi jatkopalloilla OrPolle 16-14.

Orpon päävalmentaja Teemu Oksanen luonnehti ottelua: LiigaPloki pelasi hyvän ottelun ja teki meidän pelistämme vaikean. Tärkeät pinnat. Hienoa taas tytöiltä, että selkä seinää vasten pystyttiin olemaan kovia.

Ploki vei ensimmäisen erän 25-20 ja OrPo seuraavan 25-22 ja kolmannen 25-21. Neljäs erä meni jatkopalloille ja sen vei Ploki 26-24. OrPo oli viidennen erän lopussa vahvempi ja vei sen 16-14 ja samalla ottelun 3-2. Ploki johti päätöserää 14-12 ja oli erä- ja ottelupallossa, mutta OrPo tuli rinnalle ja ohi.

OrPon pelejä arvioitaessa pitää muistaa, että aloituskentällisessä on vain kaksi pelaajaa viime kaudelta, Eeva Puukka ja Eveliina Smolander. Kaikki muut ovat uusia ja heistä kaksi, Mercy Moim sekä Miryam English ovat olleet joukkueen mukana vasta viikon, jona aikana on ehditty tekemään vasta kolmet täysipainoiset harjoitukset. Etenkin yhteistyö passareiden kanssa sekä myös yhteispeli puolustuksessa vaatii vielä harjoitusta.

LiigaPloki pelasi hyvin ja vähemmillä virheillä etenkin hyökkäyksissä. Se voitti torjunnat 13-7 sekä ässät 8-6.
Molemmat syöttivät pelissä 109 kertaa. OrPo hyökkäsi 190 kertaa ja Ploki 162. Emännät tekivät viiteen erään vain 15 hyökkäysvirhettä, keskiarvona kolme erää kohti. OrPolle tuli 22 suoraa virhettä ja 13 lyöntiä torjuntaan.

Mercy Moimin tulikaste tuli vanhassa kotisalissa. Mercy sai 60 passia ja teki niistä hyvät tehot 30/+16. Salla Karhu jatkoi hyviä otteitaan ja teki 20/+8. Eeva Puukka oli keskellä taas varma ja tehokas15/+13. Eveliina Smolander 9/+5.

Mercy palkittiin OrPon parhaana. LähiTapiola-pisteet:
3 Mercy Moim, OrPo
2 Hillaelina Hämäläinen, OrPo
1 Eveliina Koljonen, LiigaPloki
 
Viestejä
212
ja omat kommentit:

Hyvin on Plokin peräsimeen palannut Nenonen saanut tehoja irti nuoresta porukasta, kun mitalipeleihinkin ennustettua Orpoa onnistuttiin haastamaan näinkin hyvin. Toivottavasti meno jatkuu samanlaisena! :cheer:

Oksasen kommentit Moimin vähäisestä harjoitteluajasta kummastuttaa, onhan mies Moimia koko viime kauden valmentanut! Tosin uusi joukkue ja uudet pelikaverit, eiköhän Moimilta jo todetut tehot löydy tässäkin porukassa..
 
Viestejä
31
Pieksämäki Volley - HPK 1-3 (25-23, 15-25, 23-25, 23-25).

Parhaat pelaajat:
HPK: Ilaria Maruotti
Pieksämaki: Riikka-Liisa Kärkkäinen

LähiTapiolan pisteet:
3 Jana Shevchuk, Pieksämäki
2 Anna Boricheva, HPK
1 Eline Hollas, Pieksämäki

Kysymys: menivätkö LähiTapiolan pistekisan pisteet oikein?
 
Viestejä
10,899
Tuomo kirjoitti: Pieksämäki Volley - HPK 1-3 (25-23, 15-25, 23-25, 23-25).

Parhaat pelaajat:
HPK: Ilaria Maruotti
Pieksämaki: Riikka-Liisa Kärkkäinen

LähiTapiolan pisteet:
3 Jana Shevchuk, Pieksämäki
2 Anna Boricheva, HPK
1 Eline Hollas, Pieksämäki

Kysymys: menivätkö LähiTapiolan pistekisan pisteet oikein?
:lol: Rahanhimo (2222) sokaisee amatöörit raadissa. Peliähän voi ottelun aikana myös seurata.
 
Viestejä
647
Tuomo kirjoitti: Pieksämäki Volley - HPK 1-3 (25-23, 15-25, 23-25, 23-25).

Parhaat pelaajat:
HPK: Ilaria Maruotti
Pieksämaki: Riikka-Liisa Kärkkäinen

LähiTapiolan pisteet:
3 Jana Shevchuk, Pieksämäki
2 Anna Boricheva, HPK
1 Eline Hollas, Pieksämäki

Kysymys: menivätkö LähiTapiolan pistekisan pisteet oikein?
LähiTapiola-pisteikisa menettää merkityksensä, kun raati vetelee palkittavat hatusta. Pieksämäellä on täysin oma palkitsemistyyli ainakin kahdessa ensimmäisessä pelissä. Kolme pistettä eka pelissä hävinneen vierasjoukkueen 12/-5 tehneelle pelaajalle. Toisessa pelissä täydet pisteet 1-3 hävinneen kotijoukkueen 11/-2 tehneelle pelaajalle. Täydellistä tolloilua!
 
Viestejä
57
Sama touhu jatkuu naisten pistekisassa ja parhaan pelaajan palkitsemisessa Pieksämellä kuin viime vuonnakin... paikalla olleena ei voi millään noita palkitsemisia ymmärtää. -Toki valitsijaraati ei läheskään aina koostu ns. "lentopallotietäjistä" mutta voisi ennen palkitsemista edes tilastoja (jotka nekään ei niin luotettavia ole, mutta ainakin suuntaa antavia) vilkaista.
 
Viestejä
2,115
tisleet kirjoitti: ja omat kommentit:
Oksasen kommentit Moimin vähäisestä harjoitteluajasta kummastuttaa, onhan mies Moimia koko viime kauden valmentanut! Tosin uusi joukkue ja uudet pelikaverit, eiköhän Moimilta jo todetut tehot löydy tässäkin porukassa..
Moim taisi viime kaudella lämmetä kauden kuluessa. Alussa ei näkemissäni peleissä ihmeitä esittänyt.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös