Verkkovirhe

Naisten Mestaruusliiga 2014-2015

Viestejä
134
Jos ymmärsin oikein, niin runkosarja ja cupin peli yhteenlaskettuna voivat WoVo-Pölkky pelata pohjoisen derbyjä 7 kpl. Saattaa siinä jo yleisöäkin kyllästyttää. 5 peliä tulee varmuudella ja todennäköisesti matkakuluja säästääkseen pelaavat vielä nuo haastajapelitkin keskenään.
 
Viestejä
642
Vexu kirjoitti: Jos ymmärsin oikein, niin runkosarja ja cupin peli yhteenlaskettuna voivat WoVo-Pölkky pelata pohjoisen derbyjä 7 kpl. Saattaa siinä jo yleisöäkin kyllästyttää. 5 peliä tulee varmuudella ja todennäköisesti matkakuluja säästääkseen pelaavat vielä nuo haastajapelitkin keskenään.
Pari peliä vielä tuohon lisää, niin siitä saisi oman liigan. :whistle:
 
Viestejä
85
Niinhän tämä vain menee muutaman joukkueen osalta tänä vuonna.. Cup, "paikallispelit", liigapelit ja mahdollisesti haastajakierros = mahdollisuus pelata 8 kertaa samaa joukkuetta vastaan.. Ja mahdollisesti pudotuspelit vielä päälle! :huh:
 
Viestejä
347
Tänään nettistriimiä Pitkäjärveltä, harjoitusottelu Kangasala-Pieksämäki klo 18.30.

https://www.youtube.com/watch?v=KyMtqZa4E3I
 
Viestejä
347
Juze kirjoitti: Tänään nettistriimiä Pitkäjärveltä, harjoitusottelu Kangasala-Pieksämäki klo 18.30.
Tekniset ongelmat (omat sähläilyt) vesittivät tämän kokeilun tällä kertaa. Tarkoituksena kuitenkin tarjoilla nettilähetyksiä kauden aikana. Peli päättyi 2-2.
 
Viestejä
10,895
Emilian ajatuksia kauden kynnyksellä:

http://yle.fi/urheilu/emilia_nystrom_viettaa_beach-kauden_tauon_lentopallokentilla/7489840
 
Viestejä
642
Tämä palsta on ollut hiljainen, joten kirjoitetaan jotakin avausviikonlopusta. Orivesi kotonaan tiukilla Pieksämäen kanssa. Viisieräiset myös Kangasalla ja Kuusamossa lauantaina. Tänään HPK näytti Kangasalalle kaapin paikan. Viestille ja LiigaPlokille odotetut voitot. Nyströmin paluu parketille vakuuttava.
 
Viestejä
17
Juu, hiljaista on tällä osastolla ollut. Olisko vielä alkukauden kankeutta ja hakemista, niin kun HPK- LP Kangasala ja WoVo- Pölkkypeleissä.

HPK vei kangasalaa Sunnuntaina kun pässiä narusta mutta Lauantaina ekassa kohtaamisessa Kangasala haastoi HPK:n tosissaan viidenteen asti. Suomen cupissa 24.9 WoVo vei Pölkkyä suht selkeesti ja nyt Lauantaina Liigaavauksessa Pölkky haastoi WoVon tosissaan(tokassa erässäkin 31-33)!!

Ps. keksikääs nyt tänne joku hyvä aihe, niin saadaan kommentoida oikein kunnolla!! :evil:
 
Viestejä
1,795
Tuli katsastettua Huittisissa Vampula-Salo-peli. Ensimmäinen mestaruusliigaottelu paikkakunnalla. Tilaisuutta kunnioittivat läsnäololollaan meikäläisen lisäksi mm J Jokinen ja T Flink.

Saliin oli erilaisilla piippuhyllyratkaisuilla saatu lisäpaikkoja mutta mahtaako kapasiteetti vieläkään olla kuin joku kolme- neljäsataa. Yleisöryntäykseen oli varauduttu mm parkkipaikoille oli komennettu joukko nuoria liikenteenohjaukseen. Sali ei kumminkaan, kumma kyllä, tullut kuin puolilleen. Liekö odotettu vastustajan ylivoima ollut syynä ihmisten poisjäämiseen.

Ja Salo todella jyräsi kotijoukkueen. Ensimmäisessä erässä Vampula pisti vielä hanttiin mutta toisesta erästä lähtien etenkin Salon syöttö teki murhaavaa jälkeä. 14 ässäsyöttöä. Ei edes yleensä niin varma nostaja Hillaelina Hämäläinen saanut palloja passarille. Ulkomaalaisvahvistus Ripnajan pistesaldo -11.

Vaikka Salo oli nyt ylivoimainen ja on melko varmasti sarjan kärkijoukkue niin tuskinpa Vampula on sarjan loputtua ihan jumbosijoilla. Pelaajissa on potentiaalia ja eiköhän ensimmäinen ottelu ja kotiyleisö sevverta jänskättäneet että jatkossa peli paranee.
 
Viestejä
2,076
Pölkky on pystynyt ihan mukavasti pelaamaan WoVon kanssa. Cuppipelissä Rovaniemellä Kuusamo oli vetänyt WoVoa kuin pässiä narusta ensimmäiset puolitoista erää, mutta hakkurin nilkan loukkaaminen oli shokeerannut nuoren joukkueen ja se ei enää siitä toipunut. Harmittavaa sinänsä loukkaantuminen kauden kynnyksellä.

Lauantaina Kuusamossa oli melko tasaista jytkettä. Oliko kokonaispisteissä yhden pojon ero WoVon hyväksi. Karoliina Kyllönen taisi nousta ratkaisijaksi terävyydellä syötössä ja hyökkäyksessä. Kumpikin joukkue parantaa vielä kauden kuluessa, mutta WoVolla pitää parantaa huikeasti, jos aikoo olla mitalista taistelemassa. Joukkueiden kohtaamiset ovat tasoittuneet peli peliltä. Saa nähdä millaisen kotihurmoksen WoVo saa keskiviikkona päälle. Otteluennakko ei paljoa lupaile naapurin nuorelle joukkueelle :).
 
Viestejä
17
Hiomista/ säätöähän tämä alkukausi on vielä kaikilla, tosin jollain enemmän kun toisilla, niin kuin Bongaaja totesi :)
Mielenkiinnolla kyllä seuraan tuota WoVo-Pölkkypeliä, että pitääköhän tommonen otteluennakko paikkansa?? ;-) Tosin paikanpäälle kun ei pääse, niin toivottavasti Livescore toimii nyt Lauantaita paremmin!!! Jäi viime La harmittavasti tilanteeseen: 1 erä 16-18 ja vieläkään ei eräkohtaiset tilastot näy :( Kuulemma ei korjaannukaan, kun uudelleen tilastoimalla.. Vai olisiko jollain tietoa, mistä netin syövereistä voisi tommosia vajaita tilastoja selailla??
 
Viestejä
2,076
Livescore on vissiin muuttunut edelliskaudesta ja menee suoraan tilastonikkareiden koneelta. Jotakin olen kuullut, että virheilmoitusta oli pukannut.
 
Viestejä
17
Näin minäkin olen ymmärtänyt. Mikkola kyllä tietää ongelman, mutta ei kuulemma voi sille nyt mitään.. Puhelin oli kuulemma soinut viime Lauantaina eräälle jos toisellekin asiasta vähänkään tietävälle Livescoren jumituksesta.. Kyllä harmitti ittee, kun kesken kaiken pysähtyi! Kiva vain olis niitä eräkohtaisia tilastoja selailla näin jälkikäteenkin.
 
Viestejä
17
Näin mulle kerrottiin, että Mikkola tietää asian ja on JOSKUS selittänyt ongelman eteenpäin. Toki nyt en sitten tidä, että kenen tehtävänä on asia korjata tai opettaa tilastoijat. Ymmärsin, että oikein käytettynä Livescoren pitäisi toimia hyvin, mutta ainahan näissä tulee ongelmia joskus :( Eli toivottavasti tilastoijat saa kunnon koulutuksen jatkoa ajatellen.
Kukahan lie sitten tällähetkellä osaa/ hoitaa parhaiten Livescoren käytön ja yhteydet??
 
Viestejä
168
Jahas.. Pieksämäki suli toisessa erässä OrPoa vastaan 23-17 johdosta 23-25. Huhhuh.
 
Viestejä
17
Mielenkiintoinen ottelu taas tänään. Oma veikkaukseni, että WoVo on alun hakemisen jäljiltä saanut rivejään lyöntiin ja vääntää HPK:n. kanssa napakan ottelun! Mielenkiintoa lisää vielä se, että kentällä tullaan varmasti(oma veikkaukseni) näkemään noita nuoremman pään liigapelaajiakin molempien joukkueiden osalta!!

Otteluennakko Wovo- HPK 8.10

Wovo saa kotikentälleen vastaan vahvan HPK:n. Joukkueet pelasivat ennen sarjanalkua pari harjoituspeliä, joissa HPK oli selvästi Wovoa parempi. Viime kaudella joukkueet tahkosivat tasaisia matseja, mutta HPK vei useamman kerran voiton.

Wovon pelin on parannuttava paljon Pölkyn kanssa pelatun paikallissarja-kierroksen jälkeen. HPK:n vahva laitahyökkäys on saatava kuriin, mikä tarkoittaa, että Wovon on saatava syöttönsä toimimaan. Lisäksi jo hyvin toiminut torjuntapuolustus-pelaaminen on oltava keskiviikkona tuttua Wovoa, jotta HPK:n laituri Ekaterina Skrabatun ja hakkuri Piia Korhonen jäävät tehoissaan minimiin.

Keskiviikkona tullaan näkemään varmasti tasokasta naislentopalloa. HPK:n joukkueessa on useita vahvoja hyökkääjiä, jotka Wovon on pystyttävä hiljentämään torjunnoilla ja puolustuksilla. Kotijoukkueen on hyökättävä rohkeasti ja saatava passitempo kohdilleen, jotteivät sarjapisteet karkaa HPK:n mukaan.

Wovo - HPK 8.10 Klo 18:30 Lapin Urheiluopisto
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös