Verkkovirhe

Naisten Mestaruusliiga 2014-2015

Viestejä
361
Suunnitelmat kariutuivat Hämeessä. Toivottavasti apuja tulee (hyviä). Usean kotimaisen pelaajan halu päästä kehittymään italialaisvalmennuksessa koki pahan takapakin.
 
Viestejä
850
HPK:n vikako se onkin, että valmentaja ei pystynyt jatkamaan. Olisko voinut olla taustalla jotain ihan oikeaa syytä, eikä vain HPK:n toiminta.
Samat nimimerkit toistuvasti luulevat olevansa asioista perillä ja mitään tietämättömyyden suomalla itsevarmuudella arvostelevat ja irvailevat muiden toimintaa.
 
Viestejä
200
Nyt kannattaa pitää vittuilut HPK:sta ihan omana...tälläistä ei varmasti kukaan olis halunnut pääkoutsille tapahtuvan...jokainen voi siitä päätellä,että jotain vakavaa on tapahtunut...ja minä en ole Se taho joka asiasta kertoo,jos seura/pääkoutsi haluaa niin sen tehkööt...mut nyt ei kannata HPK:ta tässä asiassa haukkua...tsemppiä pääkoutsille jne
 
Viestejä
453
Pihlajamäki Viestiin. Kova signaus ja keskariosasto on lievästi ilmaistuna "merkittävä". Onko Rakic hakkurina, hyvin mahdollista.
 
Viestejä
91
ikävä homma tuo hpk-n italais valmentajan juttu. tsemppiä hänelle. harmi myös että hpk-lla on sellainen maine että kaikista uutisista tulee jotain negatiivista mieleen. siinä varmaan seurallakin jotain peiliin katsomista.

pihlajamäki hyvä vahvistus mestarien liigaan. saa nähdä miten rakic päejää hakkurina.
 
Viestejä
10,900
Uusimmassa Urheilusanomat-lehdessä toimittaja Teijo Piilonen on soittanut Jussi Jokiselle ja kysellyt liigan ulkomaalaissäännöstä. Jutusta selviää mm., että asiat on käyty seurojen kanssa läpi, ja Jussi toteaa: "että parempi nämä asiat on kirjata kuin elää muistin varassa".

Pari kohtaa vielä Paha paikka -otsikon alta.

Teijo Piilonen: "Ajateltiinko muutoksella esimerkiksi Salon naisten joukkuetta, joka lähtee Mestareiden liigaan?"

Jussi Jokinen: "Ei se koske yksistään Saloa, meillähän on tulevalla kaudella ennätysmäärä joukkueita eurocupeissa, yhteensä seitsemän."

Teijo Piilonen: "Ulkomaalaisten tulva ei kai viime vuosina ole ollut ongelma lentopallossa?"

Jussi Jokinen. "Lentopallo oli Suomessa ensimmäinen laji, joka poisti Bosman-säännön tultua kiintiöt. Varsinkin naisten liigasta tuli jäähdyttelevien itäeurooppalaisten temmellyskenttä. Olikohan se Somero-Salo-ottelu, jossa kentällä olleesta 12 pelaajasta vain 2 oli suomalaista. Se ei vienyt lajia yhtään eteenpäin. Siitä opittiin ja palattiin järkeviin sääntöihin."
 
Viestejä
91
HPK PORSKUTTAA MYÖTÄTUULESSA

Vastoinkäymisestä huolimatta HPK:n naisten lentopallojoukkueen asiat ovat hyvässä mallissa. Loistava valmentajakaksikko joutui inhimillisistä syistä matkustamaan takaisin kotimaahansa Italiaan. Tilalle on kuitenkin löytymässä vähintäänkin yhtä hyvä parivaljakko ja sopimuksista tiedotetaan asioiden varmistuttua. Ehdolla on useita vaihtoehtoja. Lisäksi kahden ulkomaanavun pelaajasopimukset ovat sinettiä vaille.

HPK:lla on tällä hetkellä yksitoista pelaajasopimusta. Lisäksi kolmen kehityspelaajan kanssa on sovittu. Yhteistyö TTV:n kanssa on sujunut mallikkaasti. HPK ja TTV ovat harjoitelleet tiiviisti Daniele Capriottin ja Attilio Ruggerin ohjauksessa jo kaksi kuukautta. Seuraavaksi tilalle tulevat kovan luokan valmentajat myös Italiasta ja he tuovat samalla uutta tietoa joukkueeseen.

HPK:lla on sopimukset tällä hetkellä passareiden Katja Kylmäahon ja Noora Venhon sekä libero Eveliina Rautiaisen kanssa. HPK:n keskipelaajia ovat Pihla Pelkiö, Karoliina Friberg ja Michaela Madsen. Laitureina pelaavat Anna Boricheva, Ekaterina Skrabatun, Hanna Ylönen, Riikka Koivusaari ja Piia Korhonen. HPK:n kehityspelaajia ovat Milja Heikkilä, Karoliina Viitaniemi ja Sini Nousiainen.

Lisäksi paluuta lentopallokentille harkitsee HPK:n entinen peluri Elina Peltotalo (Tuomola). Elina on harjoitellut HPK:n mukana tiiviisti.
hyvä jos uudet valmentajat on löytyneet. kovia pelaajia jää hpk-ssa penkille jos kaksi ulkomaan apua on vielä tulossa. siinä kelpaa valmentajien tehdä vaihtoja.
 
Viestejä
200
Toinen ulkomaalaispelaaja LP-Vampula Huittisten joukkueeseen.

LP-Vampula Huittisen järjestämän testausjakson päätteeksi 16.7 keskiviikkoiltana 24 -vuotias Valkovenäläinen 182 cm pitkä passari Tatsiana Mysliuchyk kanssa soppari
 
Viestejä
1,798
Montakos pelaajaa siellä wampulan rosterissa alkaa jo olla. Taitaa pieni halli täyttyä jo puolilleen pelkistä pelaajista ja vaihtopelaajista
 
Viestejä
4,938
waltsu kirjoitti: Montakos pelaajaa siellä wampulan rosterissa alkaa jo olla. Taitaa pieni halli täyttyä jo puolilleen pelkistä pelaajista ja vaihtopelaajista
Oliskos niitä hätäsesti laskettuna parisenkymmentä tai vähän yli. Siitä joukosta sitten osa nimetään 1-sarjaa pelaavaan joukkueeseen ja osa Mestaruusliigaa pelaavaan joukkueeseen. Siitä ei sit ole mitän tietoa että missä määrin näitä pelureita saa vaihdella 1-sarjan ja Mestaruusliigan välillä kauden aikana
 
Viestejä
60
Joukkueiden kokoonpanot alkavat näyttämään kohtuullisen valmiilta. Joitakin täydennyksiä ilmeisesti kuitenkin vielä odotetaan muutamissa joukkueissa. Löytyisiköhän spekulaatioita Pieksämäen ulkolaisista, Oriveden yhdestä laitahyökkääjästä, Wovon kolmannesta yleispelaajasta tai keskitorjujasta sekä LiigaPlokin kolmannesta ulkolaisesta? Puuttuukos vielä muita...

Edit. Vampulasta kolmas keskitorjuja ja varmaankin yksi laitahyökkääjä, olisko ulkolaisia? Ja Kuusamostakin varmaan vielä yksi laituri...
 
Viestejä
361
Puskaradio kertoilee Pieksämäelle tulevan kaksi ulkolaista. WoVo etsii ilmeisesti keskipelaajaa ulkomailta. Nythän joukkueessa saa olla enemmän kuin kolme ulkolaista. Suomi on noussut CEV pelaajamaksuissa astetta kallimmalle tasolle. Se merkitsee merkittäviä lisämaksuja joukkueille, jotka ovat hankkineet pelaajia CEV maista.
 
Viestejä
28
Alter ja Sobol Pieksämäelle.

http://www.lansi-savo.fi/urheilu/lentopallo/alter-ja-sobol-vahvistavat-pieks%C3%A4m%C3%A4ki-volleyt%C3%A4-187939
 
Viestejä
647
Itamies kirjoitti: Alter ja Sobol Pieksämäelle.

http://www.lansi-savo.fi/urheilu/lentopallo/alter-ja-sobol-vahvistavat-pieks%C3%A4m%C3%A4ki-volleyt%C3%A4-187939
Alterin comeback tuo Pieksämäelle kokemusta. Liigan kovimpia edelleen?
 
Viestejä
453
Ei Alter liigan kovimpia tule olemaan jos samassa kunnossa on kuin viimeiset kaudet Pihtiputaalla oli. Hieman oli jo tähti laskemaan päin, mutta kyllä läsnäolo Heiskasen kanssa varmasti tuo koko joukkueeseen paljon ryhtiä. Luotettava keskari ilman muuta.

Toinen ulkkari on täysi arvoitus.

Päivän Savon Sanomissa oli juttua pelaajista ja myös Seppäsen haastattelua. Mies ei usko harjoitusturnauksiin ennen kautta vaan vannoo yksittäiseten pelien voimaan. Jää nähtäväksi osallistuuko Volley esimerkiksi Sorv Elektroon tai muihin turnauskinkereihin.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös