Verkkovirhe

Naisten 2-sarja 2013-2014

Viestejä
7
Heippa,

Mitä mieltä olette naisten 2.sarjasta tällä kaudella? Itse olen seurannut erityisesti Helsingin seudun joukkueita ja taso vaihtelee kyllä huimasti laidasta laitaan. Voisin jopa olla sitä mieltä että osa joukkueista saattaisi saada parempaa mieltä 3.sarjan puolella. Ikähaitari on aina nuorista pelaajista ikämammoihin saakka, mutta seassa on kyllä monta tulevaisuuden lupausta jotka hyvällä valmennuksella voitaisiin saada aina liigaan saakka. Erityisesti Korson Vedon Ada Holm on tehnyt varmaotteisellaan lähtemättömän vaikutuksen paikalla olevaan kotiyleisöönsä.
2-sarjan pohjamudissa pyörineen TT-Volleyn syyskausi meni aivan penkin alle, mutta edukseen erottui hakkurin paikalla pelannut Emmi Kirvesmäki, joka ei vielä teknillisesti ole huipputasolla mutta sen sijaan peliasenne on tällä kaudella ollut parempi kuin osalla liigassa.
Mitkä on teidän mietteenne 2-sarja joukkueista? ;)
 

514

Viestejä
14
En tunne juurikaan muita porukoita kuin Woimamammat, joka jaksaa porskuttaa vuodesta toiseen kärkipaikoilla kokeneilla pelaajilla. Sannakin paukutttaa Mikasaa parkettiin kuin parhaimpina maajoukkuepäivinään reippaat parikymmentä vuotta sitten. :cheer:
 
Viestejä
7
Jep, kyllä siitä joukkueesta tahtoa löytyy nuoremmillekkin jakaa! Etenkin noissa kakkossarjan junnujoukkueissa olis tärkeää panostaa pelaajien liikkuvuuteen ja kehittämiseen kehityspelaaja soppareiden avulla :p
 
Ylös