Verkkovirhe

Naisten 1-sarja 2013-14

Viestejä
453
Pohjoislohkossa ei ainakaan yllätyksiä tullut.

Kärsiikö Pallokarhut kenties maantieteellisestä sijainnistaan? Joukkueet kiertävät tänä vuonna pääosin yksittäisinä peleinä viikonloput poislukien Oulu-Kuusamon reissu mikä pelataan tuplaviikonloppuna.
 
Viestejä
1,351
Ettalla on muuten sama ohjelma, mutta se 2.11. peli on Oulussa Etta vs. PaKa. Ohjelma voi olla ja onkin muiden joukkueiden kannalta hyvä.
 
Viestejä
200
Dodiin tänään päästään vihdoin mekin irti Janskun kaa...
Vampulan Urheilijat-Raision Urheilijat

Kumpikohan ottaa ensin keltaisen :whistle:
 
Viestejä
10,225
Eilen kuuntelin Kouvolasta työmatkallani kotiin tullessa Tapio Liinojan ja Esa Pulliaisen Vampula Pop vol ykköstä. Tuli mieleen, että onkohan tämä Isokuppi niminen kaveri kannustamassa Vampulaa lauteilla? Melleviä tarinoita Vampulasta on Tapio ja Esa loihtineet.
 
Viestejä
200
Kausi avattu 3-1 voitolla Vampulalle...kiitos Raisiolle&Janskulle hyvästä vastuksesta...no kauden eka peli ja se näkyi pelin tasos,mut tärkeät 3 pinnaa meille.

Ei EMPK näkynyt Liinaojaa tai Pullista, mut maailman tähti Oivanen Paikalla katsomassa...hieno,että tälläisiä huippupelaajia ilmestyy paikalle :)

Niin ja keltainen kortti tuli hankittua...no kai nekin tuomarit ol pikkasen kesäteräs :)
 
Viestejä
85
Juu turpiin tuli, mutta ei se nyt niin huonoa ollut. Ihan ookoo avauspeli mielestäni. Ja tuomarit oli hyviä, kuten aina! :unsure:
Ja tosiaankin hienoa, että maailmantähdet ehtivät kotikulmilla myös katsomon puolelle! Nyt on kausi avattu, lauantaina ja sunnuntaina lisää, kuten amatöörisarjaan kuuluukin! :whistle:
 
Viestejä
1,351
Kuortaneen rooli on aika mielenkiintoinen. Heillä on 20 pelaajaa, joista 12 on nimetty varsinaiseen liigaryhmään. Lähes jokainen pääsee kuitenkin pelaamaan liigajoukkueita vastaan. Samoin joissakin 1-sarjan peleissä heillä on mukana 'kovin' porukka. Viidakkorumpu kertoo että näin olisi ensi viikonlopun pohjoisen kierroksella. Hyvää on se, että peleistä tulee mahdollisimman kovatasoisia. Tiukassa sarjatilanteessa joillakin joukkueilla on saattanut käydä tässä suhteessa 'munkki'.
 
Viestejä
7
Pistetääs tähän ketjuun linkki kuvagalleriaan eilisestä Vampulan ja Raision ottelusta. Nopeasti katsomalla en löytänyt perinteistä kuvaketjua, joten eiköhän se tähänkin sovi.

Ottelu oli ensimmäinen 1-sarjan peli, mitä olen käynyt katsomassa, mutta taso oli mielestäni ihan hyvä. Molemmilla joukkueilla oli liigastakin tuttuja pelaajia. Jännittävä matsi ja muutamia tosi pitkiä pallorallejakin oli. Ihan hyvää viihdettä.

Kuviin tästä.
 
Viestejä
398
Ilahduttavaa nähdä Olli Kunnari välillä verkkotuomarin hommissa:
http://juhakoivula.kuvat.fi/kuvat/Lentopallo/Vampulan+Urheilijat+-+Raisio+2.10.2013/P1300660.jpg
 
Viestejä
286
juha.koivula kirjoitti: Pistetääs tähän ketjuun linkki kuvagalleriaan eilisestä Vampulan ja Raision ottelusta. Nopeasti katsomalla en löytänyt perinteistä kuvaketjua, joten eiköhän se tähänkin sovi.

Ottelu oli ensimmäinen 1-sarjan peli, mitä olen käynyt katsomassa, mutta taso oli mielestäni ihan hyvä. Molemmilla joukkueilla oli liigastakin tuttuja pelaajia. Jännittävä matsi ja muutamia tosi pitkiä pallorallejakin oli. Ihan hyvää viihdettä.

Kuviin tästä.
Hyviä kuvia, pelissä on kannattanut laittaa rahat likoon sinipaitaisen joukkueen puolesta.
 
Viestejä
1,351
Nostetaanpa tätäkin ketjua näkyville. Etelässä Helsinki ja Mesto jyräävät. Pohjoisessa Pallo-Karhut, mutta vastustajat ovat olleet kahdessa eka pelissä helppoja. Sarjastahan tulee vielä tiukka kuin mikä tällä kaudella!
 
Viestejä
10,225
Bongaaja kirjoitti: Nostetaanpa tätäkin ketjua näkyville. Etelässä Helsinki ja Mesto jyräävät. Pohjoisessa Pallo-Karhut, mutta vastustajat ovat olleet kahdessa eka pelissä helppoja. Sarjastahan tulee vielä tiukka kuin mikä tällä kaudella!
Vielä kun näkis sen päivän, että pääkaupunkiseudun porukka nousisi liigaan ja pysyisi siellä. Siitä on jo aikaa, kun PuMa-Volley ja Torkkelin Hanna-Kaisa painoi palloa parkettiin Malmin Kauppaoppilaitoksen ikimuistoisessa salissa liigatasolla.
 
Viestejä
1,351
Kuortaneen peliesitys oli hyvä. Kyllä he eriä napsivat liigajoukkueiltakin kun Pallo-Karhuiltakin ryöstivät kaksi erää!
 
Viestejä
200
Kausalan reissu pikkasen penkin alle,mut uuden joukkueen hitsautuminen yhteen vie oman aikansa...kuppinostoilla hyökkäystehot kohdillaan...Kausala puolusti hienosti ja libero ansaitsee hatun noston...oma poppoon yhteispelin löytyminen ottaa aikansa ja kun sorvin ääreen taas palataan niin tulokset paranee...treeneis on kuitenkin ollut hieno meininki ja kun ne toimet saadaan siirrettyä peliin niin avot ja olemme voittojen tiellä...pientä luokkaantumiskierrettä joukkuees,olimme 9 pelaajalla mukana,mut varmasti vaivoja muillakin...Kaikki hyvän rakentaminen ei tapahdu päivässä,viikossa,kuukaudessa... :lol:
 
Viestejä
200
Tulevana sunnuntaina kotisaliimme saapuu stadilaiset...sarjakärki Hel-volley. Mitäköhän Börje on keksinyt, jotta 3 pinnaa stadiin matkaisi?

Kotijoukkue esittelee "ulkomaanelävän" monelle ennestään tuttu pelaaja :woohoo:

Eli su 13.10 klo 16.00 alkaen Huittisten yrittäjä -ja ammattiopisto
Osoitekin pikkasen arvokkaampi, suomen viidennen pressan mukaan.
Risto Rytinkatu 70, tervetuloa :cheer:
:cheer:
 
Viestejä
200
Ja näin saatiin sarjakärki vaihdettua...VU - Hel-volley 3-2...Mesto voitollaan kärkeen.
Pari eka erää vietiin ja 4 eräs 26-28 oli avaimet täyteen pistepottiin,mut kokenut vastuja vaan käänsi pelin...no sit 5 erä yhteen päätyyn 15-8
Peli alkaa näyttää jo lentopallolta ja suunta oikea...kyl tästä hyvää tulee :woohoo:

Muita pelikommentteja odottaen...
 
Viestejä
453
Kuopiossa kaatui hieman pehmeä Kuusamo suoraan 3-0. Ei juurikaan ollut lohkon kärkikamppailun arvoista vääntöä vaikka ottelua oli paikanpäällä katsomassa noin 100 henkeä ja Bambuserin kautta peräti 301 katsojaa parhaimmillaan. Kotijoukkue torjui ja puolusti Pallokarhut tekemään virheitä.
 
Viestejä
1,351
Nemo kirjoitti: Kuopiossa kaatui hieman pehmeä Kuusamo suoraan 3-0. Ei juurikaan ollut lohkon kärkikamppailun arvoista vääntöä vaikka ottelua oli paikanpäällä katsomassa noin 100 henkeä ja Bambuserin kautta peräti 301 katsojaa parhaimmillaan. Kotijoukkue torjui ja puolusti Pallokarhut tekemään virheitä.
Katsoin bambuserin kautta ensimmäisen erän. Peli ei ollut erityisen mainittavaa, mutta Pallo-Karhut päästivät Puijon liian helpolla. Kotijoukkueen ei tarvinnut tehdä mitään ihmeitä kun vieraat tyrivät omat yrityksensä. Ykköslibero on sivussa, mutta sen ei pitäisi vaikuttaa noin rajusti. Etenkin kun viime viikonloppuna tuli voitto hyvällä pelillä Kuortaneen ykkösporukasta. Lentopallossa ei ole varaa päästää hyvänolontunnetta puseroon ja vieraspeleissä se veri punnitaan. Pallo-Karhujen kotipeleissä on sellaiset 400 katsojaa ja se on jo hyytänyt monta porukkaa. Bambuserin live-lähetyksen kuva oli niin tukkoinen, että loppu jäi katsomatta. Ääni kuului vai lyhyitä tuokioita silloin tällöin, muuten avaruuskohinaa. PaKan valmentajan etukäteisveikkaus pelistä ei osunut ihan oikeaan, Puijon valmentajan taasen osui kohdilleen. Pallo-Karhuilla on tasainen joukkue, kuten valmentaja totesikin, mutta ei sen sitä pidä tarkoittaa, että pelataan tasaisen huonosti. Toivottavasti pelikunto on kohdillaan sitten ratkaisupeleissä, siis toisin kuin edellisellä kaudella.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös