Verkkovirhe

Naisten 1-sarja 2013-14

Viestejä
78
Laitetaas topikki tällekin.. Toivotaan ettei mene Wagnerin ja Janskun vuoropuheluksi. Seurojen sarjaan ilmoittautumisprosentti kiinnostaisi sekä myös mahdolliset luopumiset tänne... Ja joko Gamova pelaa Vampulassa tällä kaudella vai onko vain päiväunien kohteena.. ;)
 
Viestejä
200
Toivottavasti Jansku vääräs....mukaan vaan joukkue,koutsi ja pelaaja uutiset....mites löytyykö 1-sarjan joukkueille hyvää turnausta,mis tulevia vastuksia vois nähdä?

Gamoval kutsu mennyt fb kautta....ei puutu enään kuin monta nollaa.........eka numero ollaan saatu jo sovittu :woohoo:
 
Viestejä
453
Tuskin naisten puolella on niin kovaa karsintaa joukkueissa kuin miesten puolella. Toivon ainakin näin.

Ilmoittelu joukkueiden suunnalta on todella hiljaista. Kun ei liigastakaan kuulu joka suunnalta, ei sitä kuulu alemmistakaan sarjoista.

Wagnerille tiedoksi, ainakin Kuopiossa pelataan syyskuun alussa perinteinen syysturnaus, missä naisten 1-sarjan joukkueet pelaavat. Mukana mahdollisesti myös liigasta joukkueita mikä tuo lisämausteen turnaukseen.
 
Viestejä
453
Kennedy kirjoitti: Ketä oli mukana viime syksynä Kuopion turnauksessa ja miten tuo tapahtumana onnistui?
Viime vuonna mukana oli Puijo Wolley sekä Kuusamo, Niceteam, Alajärvi, liigasta Pieksämäki Volley ja 2-sarjasta Outokumpu. Syysturnaus on suuri lentopallon tapahtuma, hyvin onnistunut tapahtuma.

Lisätietoa http://www.puijowolley.fi/savon-sanomat-syysturnaus/

Jos muita turnauksia on olemassa jopa elokuun loppupuolella niin infoa otetaan vastaan. Tai jos linjoilla on ihan seura-ihmisiä niin pitäisikö sellainen järjestää?
 
Viestejä
78
http://www.lentopalloliitto.fi/kilpailu/aikuisten_sarjat/1-sarjat/naisten-sarjajarjestelma-2013-20/

NAISTEN 1-SARJA SARJAJÄRJESTELMÄ

Naisten ykkössarjassa on kaudella 2013 -2014 15 joukkuetta. Joukkueet on jaettu maantieteellisesti kahteen lohkoon. Lohkoissa on 7 ja 8 joukkuetta.

Runkosarja 29.9 – 15.12
Molemmissa lohkoissa pelataan kaksinkertainen sarja, josta pääsee ylempään jatkosarjaan 3 parasta joukkuetta kummastakin lohkosta. Sijoille 4-7/8 sijoittuneet joukkueet jatkavat alemmassa jatkosarjassa. Kuortaneen Valmennuskeskusjoukkue jatkaa tässä vaiheessa sijoituksensa mukaisessa jatkosarjassa.

Ylempi Jatkosarja 11.1 – 16.2
Ylemmässä jatkosarjassa pelaa molempien runkosarjalohkojen kolme parasta joukkuetta eli yhteensä 6 joukkuetta. Samassa runkosarjalohkossa pelanneiden joukkueiden ottelut jäävät voimaan ylempään jatkosarjaan, eivätkä joukkueet enää kohtaa toisiaan ylemmässä jatkosarjassa. Jokaiselle joukkueelle tulee siis kuusi ottelua ylemmässä jatkosarjassa ja ylemmän jatkosarjan sarjataulukkoon tulee 10 ottelun pisteet.
Ylemmän jatkosarjan voittaja on naisten 1-sarjan mestari.

Nousukarsinnat

Puolivälierät 23.2
Puolivälierät pelataan yhtenä otteluna ylemmässä jatkosarjassa paremmin sijoittuneen joukkueen kotiotteluna. Ylemmän jatkosarjan ykkönen ja kakkonen saavat vastaansa alemman jatkosarjan lohkovoittajat. (1 vs 8, 2 vs 7, 3 vs 6, 4 vs 5.) Kuortaneen Valmennuskeskuksen joukkue ei osallistu enää tähän vaiheeseen. Mikäli Valmennuskeskusjoukkue pelaa ylemmässä jatkosarjassa, tulee alemmasta jatkosarjasta kolme parasta joukkuetta puolivälieriin. Mikäli valmennuskeskusjoukkue on alemman jatkosarjan kahden parhaan joukossa, pääsee kolmanneksi paras alemman jatkosarjan joukkue puolivälieriin.

Välierät 9.3 mennessä
Välierissä pelataan kaksi ottelua ja otteluvoittojen ollessa tasan mahdollinen lisäerä.
Välierissä kohtaavat puolivälierin voittajat. Otteluparit määräytyvät ylemmän runkosarjan sijoitusten perusteella (1 vs 4 ja 2 vs 3).
Kotietu on sarjassa paremmin sijoittuneella joukkueella.
Otteluparien voittajat pääsevät liigakarsintaan liigan kahta heikointa vastaa,

Alempi jatkosarja 11.1 -16.2

Alemmassa jatkosarjassa pelaa molempien runkosarjalohkojen sijoille 4 – 7/8 sijoittuneet joukkueet. Sarjassa pelataan 4 ja 5 joukkueen lohkoissa kaksinkertainen sarja runkosarjan mukaisissa lohkoissa. Liiton kilpailutoimisto pidättää oikeuden mahdollisiin maantieteellisiin muutoksiin alemman jatkosarjan lohkojaossa!
Alemmassa jatkosarjassa ei ole lähtöpisteitä.
Alemman jatkosarjan voittajat pääsevät nousukarsintapeliin ylemmän jatkosarjan ykköstä ja kakkosta vastaan. Mikäli valmennuskeskusjoukkue on alemman jatkosarjan kahden parhaan joukossa, pääsee kolmanneksi paras alemman jatkosarjan joukkue puolivälieriin. Lohkojen välinen paremmuus ratkaistaan Kilpailusääntöjen mukaisesti laskemalla joukkueiden voittosuhde.
Alemman jatkosarjan molempien lohkojen kaksi heikointa joukkuetta pelaavat paras kolmesta ottelusarjan putoamisesta 2-sarjaan. (lohko 1/5 vs lohko 2/3 ja lohko 1/4 vs lohko 2/4.) Mikäli Kuortaneen Valmennuskeskuksen joukkue on alemman jatkosarjan kahden heikoimman joukossa, pelaa putoamisesta sen yläpuolella oleva joukkue.
 
Viestejä
781
Pelaakos Kuortaneelta joukkue sekä naisten liigassa että 1-sarjassa?

"Runkosarja 29.9 – 15.12
Molemmissa lohkoissa pelataan kaksinkertainen sarja, josta pääsee ylempään jatkosarjaan 3 parasta joukkuetta kummastakin lohkosta. Sijoille 4-7/8 sijoittuneet joukkueet jatkavat alemmassa jatkosarjassa. Kuortaneen Valmennuskeskusjoukkue jatkaa tässä vaiheessa sijoituksensa mukaisessa jatkosarjassa."
 
Viestejä
453
Sama pisti silmään. Jos näin on, melko kiire kausi osalla tytöistä. Kuitenkaan molempiin sarjoihin tuskin löytyy tyttöjä varsinkin kun ns. emoseurat vaativat tytöt junnupeleihin mukaan myös.
 
Viestejä
200
Tämän mukaan pelaa....no menihän sinne uusia tyttöjä kasvamaan korkoa
Janskul tiedoks....try outil Today näytil melkein yhtä kovaa lyövä tyttö kuin Gamova :whistle:

Ja sitten Mites etelänlohkon joukkueet sais tälläisen yhteisturnauksen kuin esim sorv elektro liigajoukkueil...no ei ehkä niin kova tasosta,mut,mut
Ehdotuksia joukkueet....
 
Viestejä
78
Syksyllä olisi tarkoitus jotain järjestää. Ehkä aluksi pienemmällä "budjetilla" - mutta kyllä tarkoituksena sinne kaikki on ainakin kutsua. Ajankohta vielä epäselvä, mutta syyskuulla. Katsele postiasi..

Ai melkein yhtäkova kuin Gamova.. Hmm, Picchinini?? :D
 
Viestejä
453
Lohkojaot esillä, ei kummempia yllätyksiä. Vilppula ja Joensuu putosivat pois, eikä kumpikaan hakenut paikkaa kabinetista.

Missä etelän lohkon paikkakunnalla olisi tarkoitus pelata harjoituspelejä? Saattaisi olla pohjoisemmastakin kiinnostusta tulla mukaan jos ei ihan rannikolle asti tarvitse. Täällä ei Kuopion Syysturnauksen lisäksi muuta ole tarjolla.
 
Viestejä
78
Samaa mieltä! Hyvä idea juuri sarjakauden alla, toivottavasti joukkueet kiinnostuvat asiasta!
 
Viestejä
453
Mielenkiintoisia uutisia tuli liigahallituksen kokouksesta. Hienoa toimintaa ilmoittaa tällaisesta päätöksestä hyvissä ajoin, se luo mahdollisuuden joukkueille rakentaa toimintaa kohti liigakelpoisuutta. Onhan tässä tietysti ensi kausi koskematta vielä täysin.

Ja en usko, että uutinen koskettaa kuin 3-4 joukkuetta koko valtakunnassa.
 
Viestejä
781
Pallo-Karhuilla on koossa yhdeksän pelaajasopimusta. PaKa lähtee sarjaan erittäin nuorekkaalla joukkueella. Uusimmat pelaajat ovat Pihtiputaan lentopallolukiosta keväällä valmistueet Sanni Määttä ja Henna Hämäläinen. Keskipelaajaosastoa vahvistamaan on tulossa valkovenäläinen Minskissä pelaava Alina Kaor, joka olisi täten 21-vuotiaana joukkueensa ikänestori. Kiinnostuneille lisää täällä.
 
Viestejä
134
Tuolla kokoonpanolla taitaa A-tyttöjen mestaruus mennä Kuusamoon. Riittääkö tuo sitten 1-sarjan mestaruuden uusimiseen ja sitä kautta suoraan liigapaikkaan. Tosin ulkolaisia ei ole vasta kuin yksi. Mielenkiintoinen on tuo Pihtiputaan tyttöjen siirtyminen Kuusamoon. Tosin peliaika 1-sarjassa kehittää huomattavasti paremmin kuin liigan lämmittelyalueella taputtaminen.
 
Viestejä
781
Vexu kirjoitti: Tuolla kokoonpanolla taitaa A-tyttöjen mestaruus mennä Kuusamoon. Riittääkö tuo sitten 1-sarjan mestaruuden uusimiseen ja sitä kautta suoraan liigapaikkaan. Tosin ulkolaisia ei ole vasta kuin yksi. Mielenkiintoinen on tuo Pihtiputaan tyttöjen siirtyminen Kuusamoon. Tosin peliaika 1-sarjassa kehittää huomattavasti paremmin kuin liigan lämmittelyalueella taputtaminen.
Vexu heittää ihan mielenkiintoisia ajatuksia ilmaan. A-tyttöjen sarja on oma lukunsa ja siinähän on sarjajärjestelmä ollut sellainen että tosi koitokset ovat vasta finaaleissa. Liigassa pelaavat ovat yleensä loistaneet alkukauden turnauksissa poissaolollaan.

Tuon ikäisiin pelaajiin satsaaminen on tosi hieno juttu ja en usko että Pallo-Karhut hirveästi puntaroisivat liiga-korttia kauden alussa. Jos suoraan nousuun näyttäisi olevan mahdollisuuksia, niin tilannehan saattaa muuttua äkkiäkin. Nyt on kasassa joukkue, joka herättää mielenkiintoa moneen suuntaan ja esittää todennäköisesti positiivisia otteita pelikentällä.

Olen Vexun kanssa erittäin samaa mieltä, että vaihtopenkkikukkasista ei tahdo tulla pelinaisia. Peliaikaa pitää saada ja vastuuta oppia ottamaan isolla kauhalla. Mielestäni viime kaudella nähtiin ykkössarjassa tukuttain laadukkaita pelejä. Liiga-karsinnassakin Mesto piti kotimaisin 'harrastajavoimin' WoVoa yllättävänkin tiukasti pihdeissään. Kuopion totaalinen 'romahtaminen' Plokia vastaan oli sitä vastoin toiseen suuntaan yllättävä juttu. Joidenkin mielestä liigan ja 1-sarjan ero on suuri, toisten mielestä sitä ei ole juurikaan muuten kuin liigassa pelaavat ulkomaan avut ovat kovaa luokkaa.

Miten se tuo suora nousu sääntöjen mukaan meneekään - nouseeko 1-sarjan mestari suoraan vaiko vasta 'pudotuspelivaiheen' voittaja?
 
Viestejä
49
Miten se tuo suora nousu sääntöjen mukaan meneekään - nouseeko 1-sarjan mestari suoraan vaiko vasta 'pudotuspelivaiheen' voittaja?[/quote]

Eikös se ole sama asia? Vai eikö pudotuspelien voittaja olekkaan 1-sarjan mestari...?
 
Ylös