Verkkovirhe

N1 2016-2017

Viestejä
5
Naisten 1 - sarjan kärki näyttää tällä kaudella tasaisimmalta pitkään aikaan molemmissa lohkoissa. Harmittavasti sitten lohkojen häntäpää on todella kaukana kärjestä!
Kuka on sinun suosikkisi?
Muistaakseni ainakin Puijo Volley ja Nurmon Jymy aikovat tavoitella liiga nousua, voin toki olla väärässäkin.
Ajattelin, että tällekkin sarjalle olisi hyvä saada oma topiccinsa :)
 
Viestejä
5
Ensi viikonloppuna (12.11.-13.11.) on siis kovat piipussa, kun samana viikonloppuna kohtaavat Kuortane-Puijo, Nurmo-Etta, Nurmo-Puijo ja Kuortane-Etta. Saatetaan ratkoa jo melkein ylemmän jatkosarjan paikat.
 
Viestejä
16
Naisten ykkösen pohjoislohko on ollut jo useana vuonna etelälohkoa kovatasoisempi. Etelästä tosin Mesto nousi muutama vuosi sitten liigaan ja Helsinki Volley on ollut kärkikahinoissa useana vuonna, mutta tasoerot ovat olleet suuret.

Tällä kaudella Etta, Nurmo, Kuortane ja Puijo ovat omat suosikit. Etelässä esim. HPK:n akatemiajoukkue on ollut suuri pettymys.
 
Viestejä
5
Kuortane näyttää painavan tällä viikolla aikamoisen härkäviikon. 3 liigapeliä (joista 1 kuusamossa ja 1 kittilässä) sekä 2 1-sarjan peliä vkoloppuna. Aikamoista rallia suunniteltu nuorille tytöille! :O
Kunto varmasti riittää, toivottavasti myös kellossa aika. Varmasti tulevat liigapelit ruokkivat tyttöjen intoa, mukavahan se on päästä testaamaan omaa tasoa tuolla korkeammallakin :)
Mutta silti, tuntuu tuo tahti tosi hurjalta!
 
Viestejä
149
"Naisten ykkösen pohjoislohko on ollut jo useana vuonna etelälohkoa kovatasoisempi. Etelästä tosin Mesto nousi muutama vuosi sitten liigaan ja Helsinki Volley on ollut kärkikahinoissa useana vuonna, mutta tasoerot ovat olleet suuret."

Vai päinvastoin? Viimekaudella toki Puijo ja Nurmo olivat laadukkaita joukkueita ja etelän taso sakkasi Helsinkiä lukuunottamatta. Mutta pari edellistä kautta mentiinkin etelän komennossa. 13-14 semifinaalit: Kuusamo, Vampula, Mesto ja Helsinki, lisäksi mm. Harjun Jannen valmentama Raisio oli laadukas nippu. 14-15 Kuusamon ja Vampulan noustua liigaan Helsinki ja Mesto hallitsivat Nurmon ja Puijon peesatessa. Semit oli todella tasaiset ja hienoa lentopalloa.
Nyt pohjoisessa tekemisen meininki kun vielä Etta nousi Joensuun paikkaajaksi. Pirkanmaan joukkueet pohjoisessa lohkossa taitavat jäädä ihan statisteiksi.
 
Viestejä
5
Hyvin taisteli kuortane, vaikka pelasi hurjan määrän eriä viime viikolla. 1-sarja kamppailuissa taipui Puijo puhtaasti 3-0 ja ettan kanssa väänsi 2-3 tappion. Kaiken kaikkiaan Kuortaneen tytöille viime viikolla 17 erää näin äkkiä laskettuna.
Puijolla on paketti sekaisin nyt kyllä ja isosti. Missä lienee syy..?
 
Viestejä
1
Eikös Etta ole halukas liigaan? Näyttää porskuttavan kärjessä ja "entisiä" liigapelaajia joukkuueessa. Oulun seudullekkin varmasti olisi liigajoukkueelle kysyntää..
 
Ylös