MM-kisojen valmistavat ottelut Japania vastaan 1.-2.9.

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
91
#1
Lentopallomiehet kohtaavat syyskuussa kahdesti Savossa Japanin

MM-kisoihin valmistautuva miesten lentopallomaajoukkue kohtaa syyskuun alussa Japanin kahdesti Savossa. Leppävirralla joukkueet kohtaavat 1.9. ja Kuopiossa 2.9.

Päävalmentaja Tuomas Sammelvuo on erittäin iloinen ja tyytyväinen harvinaisten vieraiden saamisesta Suomeen ja maajoukkueen sparraajaksi.

- Totta kai olen todella tyytyväinen, että Japani tulee Suomeen. Erittäin hyvä joukkue on kyseessä, voittihan se mm. Italian Nations Leaguessa juuri ja Japani tulee olemaan myös suomalaiselle yleisölle mielenkiintoinen vastustaja, joka ei täällä ole pitkään aikaan vieraillut.

- Meille nämä ovat hienoja asioita, että Suomeen halutaan tulla ja saamme myös uuden yhteistyön avattua Aasian suuntaan. Tämä on mitä parhainta valmistautumista juuri MM-kisojen kynnyksellä ja ottelut auttavat meitä kääntämään katseet nopeasti tärkeiden EM-karsintapelien jälkeen MM-kisoihin, Sammelvuo sanoo.

Viime vuoden lokakuussa Japanin kakkosvalmentaja, ranskalainen Philippe Blain otti yhteyttä Sammelvuohon, kun Japanin pääsy MM-kisoihin selvisi.

- Philippe kysyi halukkuutta valmistautua yhdessä Suomessa viimeisen viikon ennen MM-kisoja ja pelata muutama ottelu. Heille tulee samalla hyvää aikaa tottua Euroopan aikaan ja me pystymme järjestämään Suomessa aina huippuolosuhteet ja järjestelyt. Tämä onkin hieno juttu, että sana järjestelyistä ja olosuhteista Suomessa kiirii ympäri maailmaa, Sammelvuo jatkaa.
 
Ylös