Verkkovirhe

MM-kisat, miehet

Viestejä
418
Jotenkin näistä kahdesta Suomen viimeisestä pelistä jäi sama ajatus kuin veteraanien peleistä yleensä: joukkue joka tekee vähemmän virheitä voittaa. Yleensä tällä tasolla suorituspisteitä enemmän tekevä joukkue voittaa ... :evil:
 
Viestejä
198
Kova saavutus kaiken kaikkiaan Puolassa. Monta kovaa joukkuetta kaatui mutta muutama päänahka lisää olisi ollut otettavissa jos oma syöttö olisi toiminut edes jollain tavalla. Jotenkin tuntuu, että syöttöviivan takana oli hirveät paineet. En tiedä oliko valkuilta ohjeet mihin syötetään mutta tuskin ainakaan ohjeena on ollut syöttää liberolle 6-paikalle 5 metriin sormilyönnillä otettavaa leijaa. Jo alkusarjassa näkyi se ,että taktinen syöttö meni kyllä aina liian helppona ja ehkä väärään paikkaan. Kovat syötöt meni aina verkkoon tai pitkäksi. Menikö koko turnauksessa Suomelta kuin 1 syöttö leveäksi?
 
Viestejä
160
Verkkovirhe kirjoitti:
Jr- sanoi:
Puola- Ranska erät 1-1, tappiolla kisaisännät ulkona kisoista....

Ranska menee muuten kisoissa piiiitkälle.
Onko keskinäinen ottelu ratkaiseva?
Puola on jo saletissa, sillä tasapisteissä voittojen määrä ratkaisee. Puolalla on jo nyt viisi voittoa, USA jäi neljään. Voittojen ollessa tasan ratkaisee eräsuhde, joka sekin on Puolalla parempi, kävipä viimeisessä ottelussa miten tahansa.
 

Jr-

Viestejä
440
Slowhand kirjoitti:
Puola on jo saletissa, sillä tasapisteissä voittojen määrä ratkaisee. Puolalla on jo nyt viisi voittoa, USA jäi neljään. Voittojen ollessa tasan ratkaisee eräsuhde, joka sekin on Puolalla parempi, kävipä viimeisessä ottelussa miten tahansa.
No perhana, niinhän siinä kävi kun USA hävisi. Sorry :eek:hmy:
 
Viestejä
10,895
T.E.N.E kirjoitti: Onnittelut Suomelle yhdeksännestä sijasta. Hieno suoritus!
Sama juttu. Onnea Suomelle. Yhdeksäs sija hyvä saavutus. Rion unelma elää ja muutenkin parhaat saavutukset ovat varmasti vielä edessä. Näin ainakin uskoo Einomies.
 
Viestejä
3,043
Pitää kerran "kommentoida" minunkin näitä kisoja..Suomen joukkue pelasi vähintään sillä tasolla jota odotinkin..kyseessähän oli mm-kisat ja vastassa maailman huippu maat lentopallossa..monessako muussa palloilulajissa jos jääkiekko ja jääpallo unohdetaan Suomi on kymmenen parhaan maan joukossa.
Eli erinomainen saavutus joukkueelta ja samalla Tuomas näytti niille jotka epäilivät hänen nykyään maajoukkue valkkuna..hienoa Suomen joukkueen pojat.
 
Viestejä
28
Samat sanat.Hieno suoritus Suomen palloilijoilta.

Riennon bussilla tuli Katowicen reissu tehtyä.Toki pienten kommellusten seuratessa matkalla,rengasrikko ja navigaattorit näyttivät kuulemma päin p-tä.
Mahtava oli tunnelma kisapaikalla ja Suomi positiivisessa mielessä hyvin esillä.
Reissun innoittamana ehkä ensi syksynä suunta sitten Bulgaria tai Italia lentopallon merkeissä B)
 
Viestejä
20
Onnittelut täältä Suonenjoeltakin Lentismiehille erittäin hyvästä sijoituksesta!Kermisen Late pelasi tosi hyvin.Kyllä oli hienoa olla kannustamassa Katowitsessa oli mahtava tunnelma hallissa!!!
 
Viestejä
432
Ensin oli täydelinen 12 vuorokauden reissu Puolaan peleihin, sitten tuli leikkaus joka peruutti kaiken ennelta tehdyn, sitten tuli leikkauksen peruuntuminen ja oli jo myöhästä.

Vielä viimehetkellä oli mahollisuus lähteä Puolaan kolmeksi päivää mutta vaikeeksi meni ja siinä vaiheessa oli jo sovittu toinen vielä tärkeä meno.

Jokainen peli tuli katottua SUOMItamineet päällä ja SUOMENLIPPU tolpassa. Millon yksin, millon naapureiden kera ja kerran juniorilauman kanssa mikä oli todella mahtavaa :)
Aivan käsittämättömän huippua ollu seurata SUOMEN menoa kisoissa.
9 sija MM.kisoissa on todella hyvä saavutus ja voidaan olla ylpeitä tästä !
EM-kisat ja Riokin häämöttää ovella !!! :)

On ollu aivan mahottoman hienoa aikaa pariviikkoa ja voin vaan kuvitella mitä se on ollut paikanpäällä :)

SUOMI
 
Viestejä
720
onnea vain äijille :) yhdeksäs sija on hunajata tämmösessä seurassa ;)
kyllä oli bulgaria taas kerran hengetön tossa vika pelissä vaikka pistivät venäjäläisillekin kampoihin oikein kunnolla :S mutta se ei soomen tulosta heikennä :) MUTTA; mikä on tullut suomen syötölle :eek:hmy: se on mennyt ihan kuralle, jos syöttö olis pelannu normaalitasolla niin tiedä häntä vaikka oltais vieläkin korkeammalla mitä nyt :dry: ei ollut syöttö omalla tasollaan porukasta muilla kuin Kunnarilla mielestäni :whistle:
 
Viestejä
4,721
Paatunut, periferian perämetsän, lentishemmo valutteli kyyneleitä Spodek-hallissa. Maammelaulun aikana. Ei ikinä, eikä koskaan olisi voinut kuvitella, että lentiksen vuoksi suomenheimo matkaa jonnekin Etelä-Puolaan fanittamaan joukkuettamme, niin valtavalla porukalla.

Mutta siinäpä näkyi se, mistä kynsin hampain täytyy pitää kiinni. Eli siitä, että faneja oli ja on ympäri suomineitoa.

Kuukauden kuvaksi on sivuillemme www.virtainveikot.fi ilmaantunut hieno otos Latesta ja yhdestä D-pojastamme.

Miksi ei saada aikaiseksi, vaikka Koripallon ja Lentopallon yhteistä liigajulkaisua. Taitettuna siten, että lehteä kääntämällä kumpainenkin laji on ns. etusivulla. Saisi levittää joka kioskiin. Juu, liian kallista.
 
Viestejä
10,895
rike kirjoitti: onnea vain äijille :) yhdeksäs sija on hunajata tämmösessä seurassa ;)
kyllä oli bulgaria taas kerran hengetön tossa vika pelissä vaikka pistivät venäjäläisillekin kampoihin oikein kunnolla :S mutta se ei soomen tulosta heikennä :) MUTTA; mikä on tullut suomen syötölle :eek:hmy: se on mennyt ihan kuralle, jos syöttö olis pelannu normaalitasolla niin tiedä häntä vaikka oltais vieläkin korkeammalla mitä nyt :dry: ei ollut syöttö omalla tasollaan porukasta muilla kuin Kunnarilla mielestäni :whistle:

Suomelle jäi onneksi petrattavaa seuraaviin MM-kisoihin. Pisteitähän olisi nytkin ollut otettavissa muutama lisää. Saksalta ehkä pojo, Kanadalta jopa kaksi pojoa ja Kiinalta pari pojoa enemmän. Niillä pisteillä olisi oltu jo seitsemäs. Eli pienestä on homma kiinni huipputasolla. Puoleen tai toiseen.

Myös liiton porukalla on ollut kaksijakoiset fiilarit. Hanna Iiskola-Kesonen avautuu niistä Antti Niemisen haastattelussa tänään Hesarissa:

"Lentopalloväki sai kokea upean onnistumisen, kun Katowicessa oli parhaimmillaan 5000 fania. Ajoittain on tuntunut epäreilulta, kun on tullut painetta näkyä julkisuudessa paremmin".
 
Viestejä
10,895
Käykääs äänestämässä:

http://yle.fi/urheilu/aanesta_kuka_oli_lentismiesten_paras_pelaaja_puolan_mm-turnauksessa/7472103

Itselleni äänestyksen kohde oli helppo. Tässä jo odottelen, milloin Sastamalaan avataan Kunnari-opisto kasvattamaan tulevaisuuden yleispelaajia.
 
Viestejä
916
ONNITTELUT SUOMEN MIESTEN LENTOPALLOMAAJOUKKUE!

Ja vielä kerran, KIITOS upeista hetkistä.

Minusta teille näistä kaikista hillereistä sopisi parhaiten Lentisjätkät. Sopivan rouhea. Ei kumartele eikä nuoleskele. Kulkee omia polkujaan.

Onneksi sillä Kiina-pelillä ei loppusijoituksen kannalta ollut loppupeleissä mitään merkitystä.
 
Viestejä
39
Sija 9 on kova suoritus! Toivottavasti Rio unelma etenee myötätuulessa, helikopteri-miestä tarvitaan Riossa :lol: ;) :oops:

Ihme muuten jos äijä ei lentele Italian tai Venäjän kentille! :woohoo:
 
Viestejä
106
Olipahan hieno kaksiviikkoinen lentopallon parissa. Aluksi kaksi peliä Katowicessa paikan päällä ja sen jälkeen loput kotikatsomossa.
Katowiceen tuli annettua kaikki mikä irti lähtee, kurkkuun koskee vieläkin, ääni ei olisi kestänyt toiseen peliin neljättä erää...

Kiitokset kaikille mukana olleille, niin hallissa, fanibaarissa, kuin kotistudiossa kannustaneille. Fanien hurmos ja hieno käyttäytyminen teki vaikutuksen.

Äijät teki hienoa työtä kentällä ja ajoi lajimme asiaa eteenpäin, toivottavasti saamme myös näkyvyyttä tulevaisuudessa enemmän.

Liiga jyrähtää käyntiin alle kahden viikon, siihen pitää saada ääni kuntoon... HYVÄ SUOMI!!!!!
 
Viestejä
10,895
Pitkä MM-turnaus on joukkueeltamme nyt takana ja varmaankin koko porukan takki on aika lailla tyhjä Köpin rotsia myöten. Köpihan totesi pitkästä turnauksesta mm:

"Matkalla tuli tilanteita, jotka olivat meille uusia. Tämä oli ensimmäinen näin pitkä turnaus joukkueelle"

Syksy on hyvää aikaa analysoida mitä tästä pitkästä turnauksesta voidaan oppia ja mitä tehdä jatkossa toisin, kun pelaamalla jälleen toivottavasti mennään MM-kisoihin. Pelaajista on voinut hyvinkin löytyä uusia piirteitä, kun pitkään katsotaan toisten naamoja ja tuskin peluutuskaan voi koskaan olla kaikkien pelaajien mieleen.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös