Verkkovirhe

MM-18,: finaalipelit

#42
Lähettäiskö joku somessa sisällä oleva vähän vinkkiä Hoiva-Hannulle, miksi Smithillä on nappi korvassa. Kyse ei todellakaan ole huippuvalmennuksen henkilökohtaisesta ohjeistuksesta pelaajalle kesken pelin vaikka voimakaksikkomme tästä vaikuttuneeseen sävyyn keskustelivatkin. :LOL:
 
Viestejä
1,041
#46
joo voi yksi pelaaja "pilata" hyvän ottelu 😂
Tähän asti on puhuttu vastaanoton murtamisesta. Ei puhua enää. Tai kyllä, mutta täytyy saada ässä aikaiseksi. Kurek ja Kubiak pistää pallon latuun ihan mistä tulleista ja minkälaista passeista tahansa.

Alkusarjan pelejä kun seurasi, niin puolafanit tuskailivat, kun Kurek ei saanut oikein mitään aikaiseksi.
 
#47
Kolmen viikon ulkomaanleirin aikana ehtii saada pelistä kiinni jos kunnossa on...
Se on jännä juttu kun ihmiset kyllä tietävät että joka ikiselle pelaajalle tulee välillä puihin menevä ottelu tai useampikin. Silti sitä viimeistä peliä tupataan helposti pitämään absoluuttisena totuutena pelaajan kyvyistä. Toki se on tietty huippupelaajan ominaisuus että peli kulkee (melkein) aina, mutta jos keksittäisiin keino valjastaa hyötykäyttöön se negatiivinen energia mitä katsomoissa yksittäisten pelaajien suoritukset generoivat niin lentopallosalit voisi irrottaa valtakunnan sähköverkosta.
 
#48
Kyllä Puola ja nimenomaan Kurek (+ kaikki pelaajat ja valkut) ansaitsivat mestaruutensa. Brasilia nöyrtyi.
Pronssi meni mielestäni myös oikein. Serbian pelityylistä kun en tykkää. Syyni ovat täysin henkilökohtaiset eli EN ole koskaan pitänyt heidän tyylistään missään joukkuepelissä. Jalkapallo nyt pahana esimerkkinä. - No ei sekoiteta pelilajeja. Joka tapauksessa maltillahan ja taidolla tuo USA vei mitalit.

Olisi hyvä nähdä striimejä naisten MM-kisoista! Mistä tulee?
 
Viestejä
1,241
#53
Lauri Hakala käsittelee blogissaan vielä MM-kisoja: Suurten ja Pienten MM-kisat
Erittäin hyvä kirjoitus!

"Kubiak on huippuyleispelaajaksi lyhyt (n.190cm), eikä edes kompensoi kokoaan ylivertaisella fyysisyydellä. Sen sijaan hän on uskomattoman taitava ja rohkea. Henkilökohtaisesti uskon, että Puolalla ei olisi kumpaakaan titteliä ilman vastaanottavaa kaksikkoa Zatorski-Kubiak, eikä etenkään ilman kapteeniaan. On suoraan sanoen mahtavaa nähdä huipulla edelleen lentopalloilija, joka tekee mitä tahtoo hyökkääjänä, koonsa rajoituksista huolimatta. Voimme siis ainaisen kaksimetristen perään haikailun sijaan keskittyä mm. tällaisten taitojen valmentamiseen:"
 
Ylös