Verkkovirhe

Miesten mestaruusliigan runkosarjaveikkaus 2018-2019

Viestejä
446
#23
Oliskohan niin että Vammalassa on kovin Suomalainen seurajoukkue koskaan. Upikin saa opetella vaihtopenkkihommia. Vai?
Kyllä se siitä vaikuttaa paperilla, aika selkeästikin. Toki yhtäkään peliä ei vielä tällä kokoonpanolla ole pelattu, joten ehkä tämä vähän ennenaikaista sanoa. Mahdollisuudet siihen on ja se on jopa todennäköistä. Tulossa hieno kausi kun on pitkästä aikaa kaksi oikeasti kovaa joukkuetta samaan aikaan sarjassa.
 
Viestejä
1,537
#27
Mikä se on tuo "kaikkien aikojen joukkue liigassa." Hyvä, jos ei voita mestaruutta.
Niin siis Valepa näyttää paperilta tällä hetkellä siltä, että heillä saattaa olla materiaaliltaan paras joukkue mestaruusliigassa koskaan! Nyt on vain se tilanne, että Savo Volleyllä esim. on myös todella kova joukkue paperilla. Katsotaan sitten kauden aikana, että kumpi heistä pelaa parempaa lentopalloa, vai onko se kenties joku kolmas joukkue. :)
 
Viestejä
1,782
#28
Jos Leka voittaa runkosarjan niin se alkaa hipomaan jo maailman seitsemättä ihmettä. Vaikka aina sanotaankin että urheilussa kaikki on mahdollista niin tätä on ihan pakko vähän epäillä;). Ei millään pahalla JJ:giggle:
Sopiihan sitä epäillä, mutta suosikkeja veikkaamalla harvoin tulee jättipottia :) No tietysti piti kirjoittaa Savo, ei vaan ole tottunut tuohon nimeen vielä. Kiitos sinulle kun lainasit viestiäni niin huomasin korjata. Melkoinen yllätys se tämäkin varmaan onkin noita veikkauksia katselee.
 
#29
1. Savo Volley
2. VaLePa
3. Hurrikaani
4. Vantaa Ducks
5. Etta
6. Loimu
7. Lakkapää
8. Akaa
9. Tiikerit

Tuo Savon ja VaLePan keskinäinen taisto tuo mukavaa sähinää tänään alkavaan kauteen. Kunnari sanoi monimielisen humoristisesti Mestaruusliigan avausinfossa, että Savon pelaajat ovat niin vanhoja, että ne eivät jaksa pitkää kautta. Edessäni oleva Sille myhäili savolaisesti ja varmaankin päässään kävi VaLePan rosterin sotuja.
 
Ylös