Verkkovirhe

Miesten Mestaruusliigan pudotuspelit 2023-24

Viestejä
1,301
Onnea Akaa.
Upea välieräsarja. Pienet erot.
Jotenkin Upilla töppönen painoi, Francalla myös.
Nyt saadaan uusi mestari ja se on hyvä juttu.
VaLePalle kaikki arvostus. Nyt jää nähtäväksi, miten seuraava sakki kootaan.
 
Viestejä
1,099
Kyllä se varmaan nuorelle Ivanoville on ikimuistoinen hetki kun heti ensimmäisenä vuotena kuusikossa saa tiputtaa välierissä elävän legendan. Toivotaan että Ivanovista tulee suuri passari. Eväät on olemassa. Vielä kun Räsänen saa pidettyä nyt tasonsa niin se on mestaruus melko lähellä Akaalle.
 
Viestejä
1,060
Hienoa Akaa!

Väsynyttä oli. Kuten joku jo mainitsi, pelien määrä ei ole ongelma, pelitahti on. Vähintään kaksi päivää pitäisi olla pelien välissä, jotta taso säilyy. Yksi huilipäivä ja yksi kevyt treenipäivä välissä.
Täytyy muistaa, että jatkuva paine syö myös energiaa ja palautuminen on hitaampaa. Lähes kaikki erät olivat tiukkoja.

Mitä väsyneempiä pelaajat on, sen vaikeampaa on saada palloa korkealta ja kovaa liikkeelle. Sen huomaa, kun kovan hypärin syöttäjät hiipuu, paippi on loppunut kokonaan molemmilta joukkueilta, laitureiden tehot putosivat nelosesta ja Sivulankin eväät loppuivat viivan takaa. Smidl kookkaampana jaksoi hakata, kun ilmaan ei tarvitse päästä niin paljoa.
 
Viestejä
151
Onnea Akaa.
Upea välieräsarja. Pienet erot.
Jotenkin Upilla töppönen painoi, Francalla myös.
Nyt saadaan uusi mestari ja se on hyvä juttu.
VaLePalle kaikki arvostus. Nyt jää nähtäväksi, miten seuraava sakki kootaan.
Vaihtopenkille ainakin kannattaa ottaa kotimaisia, luulisi tulijoita olevan , nyt meni vihkoon nää ulkit
 
Viestejä
102
En nähnyt kaikkia sarjan pelejä kokonaan mutta yksi ero tiiviissä sarjassa oli penkkimiesten taso. Valepalta ei löytynyt kunnollista kolmos yp:tä, joka olisi tuonut energiaa hädän hetkellä.
Nimenomaan näin. Heiskanen palasi tänään tasolleen ja voitti Francan. Pozo antoi lepoaikaa sopivasti eilen. Hieno ottelusarja!!
 
Viestejä
151
Kyllä siinä nyt niin kävi kuin ennustan, että hakkurit ratkaisivat voiton. Keskarit 17-14 Valepalle ypt 14-14 mutta hakkuripeli 25-13 Akaalle , voihan sitä hakee muitakin syitä mutta minä keskityn vain olennaiseen. Kiva nähdä kumpi vie voiton finaalissa Petty vai Smidl. Jaa Häyrinen , jos alku nousee , mutta roskapallot jää Pettyn harteille.
 
Viestejä
352
Niin se vain koitti aika, jolloin ei enää riittänytkään pudotuspelisarjan voittoon, että vastustaja näki verkonsilmästä legendat Meskon ja Upin. Hatunnosto Valepan dynastialle, onhan se aina melkoinen temppu hallita noin kauan. Nyt kuitenkin suomalainen lentopallo saa uuden miesten mestarin ja uskon että tämä tekee kuitenkin hyvää myös lajin näkyvyydelle. Varmasti huikean tunnelmalliset finaalit tulossa ja paras seitsemästä pitää huolen siitä että parempi joukkue voittaa. Onnea finaaliin Hurrikaani ja Akaa-Volley.
 
Viestejä
1,298
Vielä eilisestä: Kunnarin osaamista oli myös jättää Heiskanen torstaina penkille, vaivat korjattiin ja ilman Heiskasta Akaa ei voi voittaa. Smidl oli kuin eri mies aikasempiin peleihin verrattuna , käytös 10. Lienee Kunnari puhutellut vakavampaan sävyyn: nyt on pelien aika , ei kiukuttelun.
 
Viestejä
3
Valmentajien kohtaamisessa Kunnari vei satanolla Kangaskokkoa. Kangaskokolla ei ollut mitään annettavaa tai sanottavaa pelaajille koko pelin aikana kun katsoi aikalisiä.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös