Verkkovirhe

Miesten Mestaruusliigan pudotuspelit 2023-24

Viestejä
290
Tuntuu pelin alku menevän tuomareiden hämmentämiseen. En tykkää minäkään selostajasta. Arttu Heiskanen olisin osaava kaveri, mutta näillä mennään 🙈 lisäksi katsojat heiluvat kameran edessä 🤦🏻‍♂️
 
Viestejä
549
Käykää joku paikallaoloja vääntämässä jonkunsortin ratakiskosta tuota ääntämistä. Vai onko selostajalla kenties yritys olla "haaska" Tsurdeineen ja Mitheloineen. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
 
Viestejä
355
Ei mitään järkeä noissa verkkovirheiden määrässä...

Onko Michelaulla jotain vaivaa? Vähän passeja ja aika vaisu ilme?
 
Viestejä
10,895
Kyllä Savo Volley kadotti pelinsä käsittömästi toisessa erässä hyvän alun jälkeen. 2-0 tilanteessa olisi ollut paljon mukavampi palata kehään pitkän erätauon jälkeen. Toivottavasti pelivire vielä löytyy. TV-selostaja ei ole ihan parasta mitä seuratuotannoilla on tarjolla. Hitaan oloista. Sanat revitään hohtimilla kidasta. Kansankiihottajasta kaukana.
 
Viestejä
1,284
Ei se mikään väite ole !! Jos 3 metrin hyökkäykseen tuut ja passi ja toistuvasti taakse ,ei siinä viitti jokapalloo peippailla eikä rullailla..Yleensä kokeneet passarit on tarkkoja,noita pikkupoikia tarkoitan lähinnä kun liigaan otetaan ,rikkoo ne vanhat miehet nopeesti😃Joka toinen lyönti huonosta asennosta ,on selkäkin kovilla.
 
Viestejä
355
Nyt tuntuu siltä, että Hurrikaani menee loppuotteluun. Ilmeisesti Michelau ei pysty täysipainoisesti hyökkäämään?
 
Viestejä
549
Mitäs tuossa kolmannen erän alkupuolella tapahtui kun TT tuli Tsurdin paikalle? Eikö ollut vastaanotto riittävän hyvää? Yritin kuunnella peliä, mutta ellei Tatu olisi kommentoinut, en olisi tiennyt edes mikä tilanne on. Huoooohhh.....
 
Viestejä
355
Perusasiat selostajalta hakusessa. Mutta nyt alkaa usko loppua Savolta. Pettyn verran on parempi Hurrikaani. Uskaltaa tehdä kovia ratkaisuja hieman huonommastakin paikasta.

Toisen erän sulaminen ja kun ei hyvästä takaa-ajosta huolimatta voitettu kolmatta, niin siinähän se "selkäranka napsahti " Savon puolella.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
273
Petty oli pääosin melko vakuuttava ja hoiti Hurrikaanin finaaliin. Onnea Loimaalle! Mutta Hurrikaanista pistää silmään sama kuin Valepasta. Toisen yleispelaajan paikka vuotaa kyllä silmin nähden. Savollakin oli sama ongelma. Ja Jokela oli heikohko tässä pelissä, enemmän olisi sieltä tarvittu.
 
Viestejä
97
Asiasta toiseen. Missäs on Vuorisen Kassu? Tarvetta olisi saattanut olla tässä pelissä.
Samaa mietin eikä kyllä kentällä käynyt kertaakaan, tuskin oli edes kokoonpanossa.
No, se tärkein eli voitto ja finaalipaikka tuli. 9.4 sitten taas mennään!
 
Viestejä
4,888
Ainoa huolenaihe Loimaan mestaruusjuhlille on enää Hurrikaanin vieraspelaaminen. Pitää muistaa, että mahdollisissa finaaleissa ei yhtäkään peliä pelata kotihallissa. Mielenkiintoista.
Kyllä muuten pelataan ja tällä kertaa Hurrikaanille on iso hyöty runkosarjan voitosta. Todennäköisesti kotietu päätyyn saakka siivittää Hurrikaanin ensimmäisee mestaruuteensa.
 
Viestejä
4,714
Voisiko mestaruus tulla Rahkon panoksella. Viikon pelipreikki tulee varmaankin tarpeeseen Hurikaanille.
 
Viestejä
44
Ajoittain yskähteli Häyrisen ja Pettyn hyökkäys, eikä sieltä penkiltä löydy oikein korvaajia. Marttila kuitenkin epävarma eikä Väinön hyökkäys ole niitä varmempia/tasokkaimpia. Jää se hyökkäysvastuu vähälle miehistölle, ei varmaankaan ole mikään uusi ilmiö Suomi-lentopallossa, kapea on ykköshyökkäyksen kärki. Jos ei ensimmäisellä hyökkäyksellä mene, niin kuka ratkaisee ? Toivottavasti Hurrikaani !
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös