Verkkovirhe

Miesten mestaruusliiga finaalisarja 2023-24 Hurrikaani-Loimaa - Akaa Volley

Viestejä
306
Hurrikaani oli parempi kaikilla osa-alueilla. Eetu Häyrinen oli positiivinen yllätys, ei sulanut. Eetu sai olla hiukan Pettyn ja Gyimahin varjossa ja se taisi sopia.
Hurrikaani myös hieman kokeneempi joukkue, Petty ja Häyrinen kolmekymppisiä ja Välimaakin kokeneempi passari kuin Akaan kaksikko vaikka Jäntti vanhempi onkin.
Gyimah taisi olla myös melkoinen henkinen mörkö Akaalle.
Onnea mestareille!
 
Viestejä
119
Mitä pidemmälle peli eteni sen selvemmäksi tuli kuka on kentän paras tai jopa ylivoimainen pelaaja.
Guidah pääsi rytmiin ja tempoon Välimaan kanssa ja tehot olivat hyvät. Syöttö, puolustus, hyökkäys
jos lainaan Osso Rumpusta, niin Guidah tulee Olympialaisissa olemaan dominoiva pelaaja. Niissä kisoiss
kannustan Kanadaa, mutta nyt tietysti Hurrikaania. Veikkaukseni 4-0 !
Tällä kertaa osui! Sokerina vielä Unibetille pelattu syksyinen veto Hurrikaanin metaruudelle. Laitoin loput rahat ja nyt kassa kiittää. Voin pelata tämän vuoden rauhassa. Mutta ennen kaikkea Onnea Hurrikaanit!
 
Viestejä
50
Kuoksa kävi aika monta kertaa Ettan kanssa etelänkiertueella voitotta, nyt tuli ensimmäisellä Hurrikaani-kaudella todella upea kruunu uralle.
Toivottavasti ei jää tähän, vaikka Gyimah varmaan lähtee pois, hänestä Kuoksa jalostanut pelimiehen.
Onhan Hurrikaanilla reserviä, nuoria nälkäisiä miehiä, joilla paljon annettavaa Suomen lentopallolle.
Edelleenkin valitettavaa, ettei Valtteri Arra saanut olla äänessä ratkaisuottelussa. T.F. on hyvä, sitä ei kukaan voi kiistää, hälläkin silmälaseissa tiettyä kiiltoa, mutta V.A. tuo tietynlaista lisäkiimaa hyvillä kliseillään. Käsi käy kuin.....
 
Viestejä
482
Kuoksa kävi aika monta kertaa Ettan kanssa etelänkiertueella voitotta, nyt tuli ensimmäisellä Hurrikaani-kaudella todella upea kruunu uralle.
Toivottavasti ei jää tähän, vaikka Gyimah varmaan lähtee pois, hänestä Kuoksa jalostanut pelimiehen.
Onhan Hurrikaanilla reserviä, nuoria nälkäisiä miehiä, joilla paljon annettavaa Suomen lentopallolle.
Edelleenkin valitettavaa, ettei Valtteri Arra saanut olla äänessä ratkaisuottelussa. T.F. on hyvä, sitä ei kukaan voi kiistää, hälläkin silmälaseissa tiettyä kiiltoa, mutta V.A. tuo tietynlaista lisäkiimaa hyvillä kliseillään. Käsi käy kuin.....

Toivotaan, että runko säilyisi, mutta useinhan mestaruuden voitto on myös näyteikkuna isommille markkinoille. Hurrikaanin sopimustilanteesta en tiedä, mutta Gyimah, Petty, Haapaniemi, Häyrinen, Välimaa ja Gooch ovat kiinnostavia pelaajia Keski-Euroopassa ainakin.
 
Viestejä
482
Näinhän se valitettavasti on, olisipa aika ikävää lähteä samasta tilanteesta kuin Saksa v.1945, nollatilanteesta.
Mistäpä apuja ?

Luulisin, että Hurrikaanissa on imua. Kuoksa kai jatkaa, ja on valmentajana pelaajia kiinostava. Mutta ulkkareiden kanssa tarkkaa työtä. Esim. kaikki VaLePan ja Savon vahvistukset eivät olleet tällä kaudella joukkueita vahvistavia. Mutta luulisin, että Hurrikaanissa homma hanskassa, kun miettii Gyimahin hankintaa.
 
Viestejä
1,504
Hurrikaani-ikonille ja herrasmiehen prototyypille Jussi Vuolteelle isot onnittelut. Miehellä tuskin on yhtään vihamiestä, kadehtijoita saattaa tosin löytyä. Jussi on pitänyt lman joukkueensa lisäksi aina vierasjoukkueista hyvää huolta Loimaan vierailuilla. Hirvihovin ajoista lähtien Jussiin on aina ollut kiva törmätä. Valtteri Arraakaan ei tohdi jättää onnittelematta, ikiteiniolemuksen omaava Valtteri on varsinainen Duracell-henkilö ja selostajana viihdyttävä ja puolueeton, nappi ei käänny kohti koillista Valtterin selostaessa. Jos kaikkia Hurrikaanin pelaajia ja taustajoukoissa hienoa työtä tekeviä alkaisi yksitellen kehumaan, muste loppuisi tästä kännykästä. Eli SUURET ONNITTELUT kaikille Hurrikaanin porukoille, pysti on nyt siellä missä se tämän kauden jälkeen kuuluukin olla.
 
Viestejä
62
Onneksi olkoon Hurrikaani, riisuitte Akaan täysin aseista. Hieman jäi mietitymään ettei tuleva päävalmentaja löytänyt mitään muutosta pelisapluunaan koko sarjan aikana. Viimeinen ottelu oli ehkä heikoin. Vastustaja viljeli paippeja kohtuullisen runsaasti, Petty joka pelasi upean ottelun, taisi olla jopa parempi sieltä kuin nelosesta. Akaalla ei sellainen tullut mieleenkään. Osansa asiassa on tietysti keskarilla. Siis molemmilla keskareilla! Sitoivat hienosti vastustajan pelureita.
Ilolla katselin että nuori Haapaniemi oli lähes kaikessa yhtä hyvä kuin Gyimah. Vain hänen aivan poikkeukselliset fyysiset ominaisuudet erottavat heidät, vielä.
Hurrikaanin parempi vastaanotto mahdollisti passarin hienon peluutuksen, kaikkia käytettiin koko verkon leveydeltä, sekä viivan takaa.

Toivottavasti seuran/seurojen toimijat löytävät lisää tällaisia aivan poikkeuksellisia pelaajia kuin Gyimah ja KyKyn Jansons ovat. Enpä olen koskaan nähnyt moisia pelaajia kotimaisessa liigassa. Harmi ettei heitä nähdä kuin yhden kauden ajan.
 
Viestejä
168
Se porukka lopetti minkä olisi pitänyt aloittaa , kiire maju hommiin varmaan Kunnarilla.
Pitkän erätauon jälkeen Hurrikaanin pelaajat tuulettelivat jo tulevaa voittoa kaikesta näkyi Akaan alakulo , välierät ovat usein parasta antia näissä play-off peleissä , toisilla takki tyhjä kun pitäis pelata mestaruudesta. Onkohan ihan viisasta pelata paras seitsemästä , kun ottelut on 3-0 Voi pokaalin jo melkein jakaa. Eihän sitä nyt muuteta, mutta kyllä Akaan esitys on nyt kahtena vuonna ollut luokaton.
 
Viestejä
3,855
Pitkätkin lomat päättyvät joskus.... :cry: Onnittelut Loimaalle pokaalista, oikeeseen osotteeseen meni. Voittajaa ei tarvi kyseenalaistaa,
Akaa pelas sen mitä niillä miehillä pystyy, ei ollut huono suoritus. Valmennuksella ei enää tässä vaiheessa kovin isoa roolia,jos joku sitä miettii.Penkkimiehiä kehiin jos niitä löytyy, ei muuta.
 
Viestejä
1,469
Finaalisarja.jpg


Tiedän, nyt jo vähän överi taulukko.

Pelkkä finaalisarja, pelaajat järjestyksessä tehtyjen pisteiden mukaan. Aika yksin jäi lopulta Smidl, listan yläpäässä pääasiassa kultaa.

Aika hankala syrjäyttää Kofia finaalisarjan MVP -tontilta. Isoimmat torjuntamäärät, kovin hyökkäysteho (hyökkääjistä), paras tai ainakin vaarallisin syöttäjä ja kun kokonaispistemäärässäkin vain 5 pistettä Hurrikaanin kovimmista pisteistä.
Noh, Välimaaltakin aika härkäinen suoritus kaikilla rintamilla.

Mielenkiintoinen homma tuo Akaan passipeli. Finaalisarjassakin Jäntti passasi porukan Iljaa parempaan lopputulokseen. Voittoprosentti 65% vs 59%. Saman verran torjuntoja, selvästi parempi syöttö. Puolustuksiakin kaivoi saman verran.

Runkosarjankin puolella Akaan hyökkäysteho Jäntin passeista: 38% ja Iljan passeista 29%. Jäntti passasi 749 kertaa ja Ilja 1231 kertaa joten ei enää ihan sattumaakaan. Ehkä vastustajat vähän heikompia toki? Keskeltä paloi Jäntin passeista 52% tehoilla, vs 39% Iljan. Nelosesta 32% vs 22% Iljan.
Toki passipeli ei ihan niin hienon näköistä, vajaaksi jää passit etenkin taakse mutta ei näy Smidlin hyökkäystehoissa. Neloseen sitten sopivan kelluvaa passia.

Akaan akilleen kantapää oli että edelliskaudella 32% hyökkäysteholla hyökkäillyt Räsänen tippui 24%:n ja 26% hyökkäystehoilla hyökkäillyt Pozo tippui 16%:n. Syitä on toki muitakin kuin Iljan nelospaikan passit. Molemmat (etenkin Räsänen) loistavat historiallisesti isommassa hyökkäysvastuussa. Nyt Akaassa oli tarjolla kolmoshyökkääjän rooli Smidlin ja Heiskasen takana.
 
Viestejä
633
Nyt se Sammelvuo on seonnut lopullisesti. Ensin Venäjälle valmentajaksi ja viittä vaille ( muistaakseni ) otti Venäjän kansallisuuden ja nyt muka Kanadasta löytyy parempia pelaajia kuin Gyimah ?????????? Voin sanoa ettei löydy !
Kyllä löytyy ja ihan helskatin montakin vielä!:)
 
Viestejä
1,111
Eikös Flinkkenstain kuitenkin sanonut, että pääsee näyttämään kykynsä leirityksessä. Mutta joo. Kanaattassa on kovia pallopallomiehiä, tai siis Italiassa pelaavia. Tänäänkin näytillä muutama.
Kanadalla on vielä reservissä yksi maailman kovimmista hakkureista eli tämä Japanissa nykyisin viihtyvä Vernon-Evans. Ulottuvuus samaa luokkaa Gyimahin kanssa. Ilmeisesti maajoukkue ei kuitenkaan enää kiinnosta.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös