Verkkovirhe

Miesten Mestaruusliiga 2022-2023

Viestejä
370
Hmm, en ainakaan ole huomannut Kyky vs Akaa-harkkapeliä olleen...
Kykyn kotietu voi tuottaa erävoiton, tuskin enempää. Materiaalietu on kyllä selkeästi Akaan eduksi.
Tänään netti-Aamulehdestä lueskelin Panu Pitkäsestä hyvän jutun. Kiva, että lentis saa isosta aviisista ison palstatilan.
Pelasivat Vilppulassa syyskuun alussa, Kyky voitti 3-2. Akaan passarina tuolloin Mauri Kurppa
 
Viestejä
85
Valepa haluaa olla hiili neutraali ja kehottaa katsojia tulemaan kävellen tai pyörällä peleihin. Kannattais varmaan kehottaa jäämään kotiin ja katsomaan ruudusta niin ei tule päästöjä.
 
Viestejä
3,522
Valepa haluaa olla hiili neutraali ja kehottaa katsojia tulemaan kävellen tai pyörällä peleihin. Kannattais varmaan kehottaa jäämään kotiin ja katsomaan ruudusta niin ei tule päästöjä.
Ai hitsi. Virroilta on pikkuisen matkaa. Täytyy pistää harkintaan, josko jättäisi pelit väliin. Kävellen en kyllä lähde. Enkä pyörällä. Täytyy pistää panokset Hannulle, jonne olen juuri lähdössä, siis Kyyjärvelle. Kirjoittelen sitten illalla pelistä, mitä sattuu. 😇
 
Viestejä
967
Hei haloo, minusta hieno homma. Tiedätte kyllä että näitä 1-5 kilometrin päästä autolla tulevia on aina. Pyöräillään eikä tartuta tuollaisiin.
 
Viestejä
90
Juu ja kätevästi unohtui myös tuosta tuo kimppakyydit mitkä on mainittu seuran omassa tiedotteessa. Se käsittääkseni sisältää muitakin mahdollisuuksia kuin kävelyn ja pyöräilyn
 
Viestejä
4,953
Aivan loistava tavoitehan tuo on. Ei lähellä asuvien tarvitse autolla tulla, siis ainakaan yksin. Ymmärrän sen, että sadan kilometrin päästä ei tulla pyörällä jne.
 
Viestejä
3,522
Vitsi, vitsi. Kyllähän me autolastillisella tullaan Upin viimeistä kautta seuraamaan. Mutta Hannulle kans. Juuri nyt betonibunkkerin edessä. 🙃
 

RGM

Viestejä
64
mistä linkistä näkee otteluiden kokoonpanot siis tässä tapaksessa KyKy-Akaa ja tuleeko ne nähtäväksi tuntia ennen vai kuin?
 
Viestejä
24
Kohtuullinen kaudenavaus molemmilta joukkueilta. Akaalla perusvarmaa tekemistä ja juuri hyökkäystehoiltaan odotetun ylivoimainen. Hävisivät ainoastaan syötössä Kyvylle. Hallin korkeuden aiheuttamat ongelmat näkyivät ajoittain Akaan vastaanotossa (esim. Beykillä pari turhauttavaa kuppinostoa suoraan kattoon ensimmäisessä erässä), mutta se ei riittänyt vaikuttamaan lopputulokseen kotijoukkueen eduksi.

Silmiinpistävää oli Beykin ja Pettyn vastaanottopeli. Erinomaista tekemistä. Voten lähdön myötä on hyvä, että vastaanottoa saadaan paikattua ainakin yleispelaajien toimesta. Risson suoritukset jäivät tänään aika vajanaisiksi, joten suoritustasosta vaikea sanoa yhtään mitään. Jos samanlainen meno jatkuu, herää kysymys, että voiko jopa kanadalaisen syli kiinnostaa vastapuolen syöttöruutuun astelevia pelaajia tulevaisuudessa. Mielestäni Akaa tulee taistelemaan tällä seitsikolla lähes tasaväkisesti mestaruudesta Valepan kanssa, mutta niin paljon kapeammalla vaihtomateriaalilla ollaan liikenteessä, ettei tätä toiveikasta ajatusta kannata vielä tässä vaiheessa kautta liikaa elätellä.

Kyky yllätti positiivisesti. Tilastollisesti ok peli, mutta taso ei vain riittänyt. Tasaväkistä onnistumista jokaiselta pelaajalta. Sarjavoitosta ei kukaan ole puhunutkaan, mutta on myös hyvin vaikea nähdä Kyky sarjan viimeisenä runkosarjan päätyttyä.

Mukavasti alkoi odotettu ja toivottavasti myös yhtä tasokas kausi, kun on ennalta arvioitu! Tästä riemusta ei ollut eriävää mieltä pari Venski & Kunnari, jotka jälleen osoittivat riehakkuutensa kentän laidalla, kun peli vei miehiä mennessään :D
 
Viestejä
158
Kukaan ei ole ainakaan nostanut esille, mutta eikö ketään muuta tosiaan häirinnyt pelin kuvakulmat mistä sitä teeveeseen kuvattiin? Koko ajan pallot hieman takaviistosta. Ensin kuva syöttäjään josta aina nopealla leikkauksella tähän takaa tulevaan viistokuvaan. Joka sinänsä olisi välillä ihan ok, mutta puhdas ja suora sivukuva olisi mielestäni paljon mielekkäämpi ja selkeämpi seurattava. Välillä sitä isoa kuvaa näytettiinkin kun pallo ei ollut käynnissä, mutta itse peliä siitä ei voinut seurata. Teki ainakin itselle pelistä sekavamman katsoa ja hankalammin hahmotettavan.

EDIT. Toki kolmatta erää kun aloin katsoa jälkilähetyksessä niin onkin mukavasti vaihdettu tähän tuttuun sivukuvaan.
 
Viimeksi muokattu:
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös