Verkkovirhe

Miesten Mestaruusliiga 2015-2016

Viestejä
10,901
Koskas PLH saapuu Lumoon? Sampo ei nyt heti ole tulossa, mutta lauantaina LEKA ja seuraavana lauantaina Loimu. Sampo nykii neljännessä pientä etumatkaa. Veikkasin Sampon voittoa, mutta katsotaan loppuun asti.
 
Viestejä
1,766
Einomies Porkkakoski kirjoitti: Koskas PLH saapuu Lumoon? Sampo ei nyt heti ole tulossa, mutta lauantaina LEKA ja seuraavana lauantaina Loimu. Sampo nykii neljännessä pientä etumatkaa. Veikkasin Sampon voittoa, mutta katsotaan loppuun asti.
Kiitos vaan Einomies kysymyksestä.
Mielelläni tulisin vaikka KoVe-Leka -matsiin, mutta nyt minun täytyy nauttia syysmyrskyn puutuhoista ja joudun välillä nauttimaan eläkeläisenä maaseudun rauhasta ja vähän kirpeistä pakkasaamuista. !!! :cheer: ;)

Vantaa -visiitit saavat nyt odottaa, ellei sitten ihan joskus marraskuulle osuisi joku yllättävä käynti. Yritän sen osuttaa KoVen kotiotteluun.

Tsemppiä sinne koto- ja vieraskamppailuihin !

Nyt ihmettelen Sammon syömähampaiksi tarkoitettujen serbi- ja slovenialaispelaajien huilia. Onko loukkaantumisia??
Poikela liekeissä. Katellaan, Uskoa on.
 

Ryynäsen Topi

Etta oli koko viidennen erän niskanpäällä, mutta taipui lopussa Sampolle 18-20

Etta johti jo 12-9. Ei hyvältä näytä nyt Ettan taival.

Neljä ottelua ja kaksi pinnaa.
 
Viestejä
10,901
Oulun matsin kokonaiskesto melkein kolme tuntia. Kun kahden erän jälkeen pidetään nykyään jo 18 minuutin tauko ja muiden erien välissä tauko on monilla paikkakunnilla 6 minuuttia, niin siinä tulee viisieräisessä mittelössä kestoa todellakin 3 tuntia. Korsossa erätauot ovat edelleen 3 minuuttia paitsi tuo pitkä 18 minuuttia. Miten on tilanne muilla paikkakunnilla? Itse diggaan Korson valitsemasta linjasta.
 
Viestejä
1,766
noppa kirjoitti: Olipa VÄÄNTÖ oulussa, hatun nosto sammolle ja huikeat pinnat takoneelle Poikelalle!
HUIKEAA !

Oululaisia tilastomiehiä varmaan hämmästytti vähäsen, koska last rally- ja play by play -tilastoseurannassa reaaliaikainen seuranta pysähtyi ilman Sammon voittopistettä!!!
(Ainakin minun läppärin tilastoissa!)
Laittakaa oululaiset se Sammon voitto vitoseen 18-20 sinne! :p
 
Viestejä
777
Poikela polkenut huimat 37/+31. 56 hyökkäystä 59% tappo prosentilla. Huhut Poikelan kovasta kunnosta eivät olleet pelkkiä huhuja.
 
Viestejä
26
Einomies Porkkakoski kirjoitti: Oulun matsin kokonaiskesto melkein kolme tuntia. Kun kahden erän jälkeen pidetään nykyään jo 18 minuutin tauko ja muiden erien välissä tauko on monilla paikkakunnilla 6 minuuttia, niin siinä tulee viisieräisessä mittelössä kestoa todellakin 3 tuntia. Korsossa erätauot ovat edelleen 3 minuuttia paitsi tuo pitkä 18 minuuttia. Miten on tilanne muilla paikkakunnilla? Itse diggaan Korson valitsemasta linjasta.
Ainakin Siilinjärvellä oli viime sunnuntaina pitkä tauko 18 minuuttia ja lyhyetkin 5-6 minuuttia. Aika lailla se kaksi ja puoli tuntia meni neljän erän pelissä Sammon ja Lakkapään välillä, tosin ottelun alku viivästyi noin kymmenellä minuutilla koska verkko jouduttiin vaihtamaan ja lisäksi kaksi erää meni jatkopalloille. Minustakin tuo Korson linja voisi olla paras. Nyt pelaajilla oli ehkä hieman liikaa odottelua lyhyillä tauoilla ("joko me päästäis takaisin kentälle" oli luettavissa kasvoilta). Yleisöstäkin suurin osa istui katsomossa ja odotteli että milloin jatketaan. Kyllä jos Pielavedellä/Siilinjärvellä mennään tällä kaudella viiteen erään, niin peli kestää helpostikin sen kolme tuntia.

Poikela ei ollut kovinkaan näkyvä sunnuntaina, joten melkoisen tasonnoston Antti kyllä tänään teki. Noh, joskushan se kauden paras peli pitää pelata ;) vai oliko tämä vasta jonkin suuremman tarinan prologi/traileri? Joka tapauksessa hyviä otteita kaivataan lisää, sillä kolmessa seuraavassa matsissa veri punnitaan toden teolla. Vastassa kun ovat Hurrikaani, VaLePa ja Tiikerit.

PS: Slovenian yleismies Alen Djordjevic oli pienessä kuumeessa tänään ja samainen vaiva kiersi joukkuetta myös viime viikolla, joskin Lakkapää-peliin saatiin kaikki ukot jalkeille. Pikaista toipumista Alenille.
 
Viestejä
4,938
Loimu reagoinut tämän päivän haasteeseen ja pistänyt ottelun alkamaan klo 18.30. Perpo ja Kove aloittavat kotipelinsä klo 17. Jännä nähdä miten lentiskatsojat reagoivat kun samaan aikaan maajoukkue pelaa Serbiaa vastaan.
 
Viestejä
10,901
Suomi hoitaa Serbian 3 - 0, joten reippaasti vain Lumoon jo hyvissä ajoin. Mestaruusliigaa livenä ja EM-ottelu kännykkää välillä vilkaisten.
 
Viestejä
916
metriheikki kirjoitti: Loimu reagoinut tämän päivän haasteeseen ja pistänyt ottelun alkamaan klo 18.30. Perpo ja Kove aloittavat kotipelinsä klo 17. Jännä nähdä miten lentiskatsojat reagoivat kun samaan aikaan maajoukkue pelaa Serbiaa vastaan.
PerPo pisti asiat kuntoon eli jättiscreen ja katsojat saivat nauttia? Suomen pelistä ennen kuin Lakkapää raateli Riennon.
 

Ryynäsen Topi

Osaisiko arvon lentopalloasiantuntija Konsultti kertoa, miten on mahdollista, että Tiikerit voitti Loimun kotikentällään suoraan 0-3.

Tiikerit pelaa Konsultin mukaan vain Ojansivun kautta. Asian tekee hankalaksi se seikka, että Ojansivu on tällä hetkellä EM-kisoissa Italiassa. Kuten Tommi Siirilä.

Olisiko mitenkään mahdollista, että jotkut muutkin kykenevät antamaan Mikasalle kyytiä, kuin Lelu.

Kaiken huipuksi Tiikerit lähti vasta tänään aamulla kohden Raisiota. Matkaa 500 kilometriä. Kait se jossakin pitäisi näkyä ja tuntua, ainakin istumalihaksissa.

Tiikereillä on ollut kolme peliä - kaksi vieraissa - eräsuhde 9-0 ja Lelu ei ole koskenutkaan palloon näissä peleissä.

Arvoisa Konsultti: Olisi mukavaa, kun tulisit neuvomaan Kokkolaan, mitenkä taktiikkakuviot pitäisi toteuttaa?

Että ei tarvitsisi pelata vain yhden miehen kautta.
 
Viestejä
32
Arvoisa Konsultti: Olisi mukavaa, kun tulisit neuvomaan Kokkolaan, mitenkä taktiikkakuviot pitäisi toteuttaa?

Että ei tarvitsisi pelata vain yhden miehen kautta.[/quote]
Ilman muuta se onnistuu mutta konsultointi on kallista ja seuran nyky taloustilanne taitaa olla rajoite sille. Päiväreissu Raisioonkin on merkki siitä. Mutta kyllä kateeksi käy muuten tämä Kokkolan lentopallo. Tiikerit on jo vuosia ollut maajoukkueen farmijoukkue ja Italiassakin on kaksi kaveria tiikereistä ja neljä muuta jotka käyneet lenkin Kokkolassa. Osa harjoittelikin tiikereiden mukana ennen kisoja ja sen kyllä valitettavasti nyt huomaa maajoukkueen pelistä. Sen verran voin kuitenkin konsultoida sinne pohjanmaan suuntaan että kerätkää kolehtia, että saatte pidettyä Ojansivun. Muuten Kokkolassa ei mitaleista pelata.
 

Ryynäsen Topi

Tiikerit on osoittanut, että joukkue pärjää ilman Ojansivuakin. Mitalista pelattaisiin varmasti. Tiikerit oli viimekaudella niin suvereenin ylivoimainen, että mielenkiinnon takia olisi ollut hyvä, jos olisi pari peliä hävittykin.

Ymmärrän kyllä hyvin, että Konsultti on kateellinen siitä, että meillä on Lelu Ojansivu. Muut joukkueet ovat asian suhteen leluttomia.

Jännitetään nyt kuitenkin iltapäivän ottelua Busto Ariziossa, että saataisiin Slovakia nurin. Ja taas tarvitaan Olli-Pekka Ojansivun panosta. Ja kyllä: tarvitaan siellä muitakin. Jokaisen pelaajan pitää pelata paremmin kuin Serbiaa vastaan.
 
Viestejä
1,766
Mestaruusliiga.fi -tulossivuilla on mukavasti kerrottu eilisiltaisen ottelun yhteenvedon yhteydessä, että peli pelattiin Kerttulassa, mutta otsikossa "mestari näytti mahtinsa Kokkolassa."
Tosi pikku juttu, mutta olivatko Loimu ja Tiikerit eri kaupungeissa -sittenkin :unsure: :huh:

Tänään sitten Hurrikaani ja Sampo kohtaavat, aivan varmasti Salossa, Hotsport.info -etusivun mukaan?
Ja kun avaat i eli infosta ottelun kohdalta paikkakunta Salon, niin lukee, että siellä Salossa on tänään klo 17 Lentopallo Kalevan kisat. Uutta mulle.
 

Ryynäsen Topi

Suora lainaus Raision Loimun sivuilta

Tiikereiden suvereeni paremmuus tuli esiin heti ottelun alusta lähtien. Vahva torjunta- ja puolustuspelaaminen sai lisämausteita juonikkaasta syöttötyöskentelystä, joka pirstoi oranssimustien vastaanoton palasiksi. Tiivis kokonaispaketti takasi vieraille dominoivan etulyöntiaseman.

Ilman EM-kisakoneessa olevia Lelu Ojansivua ja Tommi Siirilää pelannut Tiikerit todisti materiaalinsa kiistattoman laadun. Kahden luottomiehen puuttuminen ei näkynyt missään vaiheessa. Parketille päässeet pelimiehet todistivat tasonsa, ja pelillistä vastuuta jaettiin todella esimerkillisesti.


Ei tähän taida olla mitään lisättävää.
 
Viestejä
1,530
Tämän päivän pelien jälkeen kolme joukkuetta on pelanut kuusi ottelua ja yksi joukkue vain yhden pelin.
Otteluohjelmaa hinkattiin ja pyöriteltiin lähes kauden alkuun asti ja tämän tasaisempaa otteluohjelmaa ei saatu aikaan.
Kummallista...
 
Viestejä
2,550
mikko laurell kirjoitti: Tämän päivän pelien jälkeen kolme joukkuetta on pelanut kuusi ottelua ja yksi joukkue vain yhden pelin.
Otteluohjelmaa hinkattiin ja pyöriteltiin lähes kauden alkuun asti ja tämän tasaisempaa otteluohjelmaa ei saatu aikaan.
Kummallista...
No eihän tuo helppoa ole, maajoukkueen ohjelmaakaan ei voi syyttää onhan Iskulla yksi mies maajoukkueessa Korsolla ei ketään. Valepa on pelannut vain vierasoteluita jne.
 
Viestejä
1,766
Ex Suomen Mestari Sammosta Saku Määttä jätti entisen työnsä ja siirtyi Kunnonpaikan markkinointiin:

http://www.savonsanomat.fi/uutiset/talous/lentopallomies-saku-maatta-vetaa-kunnonpaikan-markkinointia/2152954#cxrecs_s

Aiemminhan jo Tatu Säisä, kauankin sitten siirtyi Vesileppiksen hallin toimariksi.

Saku M taisi olla ehdolla auttamaan Lekavolleytä joissain peleissä. Poistaako tämä nyt sen mahiksen?

Ex-joukkueurheilijat ovat kysyttyä tavaraa esim. urheilu- ja palvelumarkkinoinnissa. Tuttaviani on sillä alalla useampiakin. Nämä henkilöt ja miehet ovat tottuneet tekemään hyviä päätöksiä ja ovat useimmiten sosiaalisia ja ulospäinsuuntautuneita. Ammattitaito esim. matkailualalta on silti hankittava tai muu soveltuva koulutus.

Hyvä niin. Tsemppiä ja kunnon asiakkaita myös Sakulle!
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös