Verkkovirhe

Miesten mestaruusliiga 2014-2015

Viestejä
432
waltsu kirjoitti:
Einomies Porkkakoski sanoi:
jepjep sanoi:
Einomies Porkkakoski sanoi:
Aika sillassa Riento tänään oli, mutta niin vain nousi ja ratkaiseva matsi Joensuussa. Varmaankin tulossa viisieräinen.
Nyt kyllä on sellanen kutina, että Riennolle 3-0 :evil:

Toivottavasti kutinasi pitää paikkansa. Itse kuvittelin tämän karsintaparin menevän selkeästi Riennolle, mutta Akaa on tehnyt tästä todellisen taistelun.
Todella kova saavutus Akaalta tähänkinastinen. Ja vieläpä varamiehisenä. Jimmy Hernandes on ilmeisesti telakalla viimeisestäkin ottelusta. Aghnithey myös.
On ilman muuta kova saavutus sitä ei voi kieltää. Kyllä keskiviikko tulee olemaan kova koitos ja uskon edelleen Riennon vievän juuri kokemuksellaan ja tahtotilallaan voiton suoraan kolemssa erässä.

Se, että 3-0 tulee on Riennon jätettävä pöliät virheet pois. Sormilla toimittaminen verkon yli ei tuo voittoa vaan pallo pitää lyödä sinne ja mieluummin vielä kovaa. Syötöstä puhumattakaan.

ROKA
 
Borichev on tehnyt hyvät tehot kaikissa karsintapeleissä, kun taas Riennon hakkuripeli ei ole lähtenyt käyntiin missään vaiheessa. Mikäli tilanne säilyy entisellään, tulee viimeisestäkin pelistä tiukka.
 
Viestejä
4,945
Mulla on semmonen olo tästä Akaan ja Riennon ratkaisevasta matsista että se suurempi voittamisen "pakko" on Riennon puolella. Kaksi kertaa on otettu tukkaan kotiyleisön edessä ja tässä ottelussa painetta luo omalla tavallaan myös kotiyleisö vaikka raivoisasti omiaan varmasti kannustaakin. Liigapelejä haluttaisiin mielellään nähdä myös ensi kaudella Joensuussa. Akaan suunnalta en ole kuullut yhtäkään kommenttia että nousu olisi nyt pakko onnistua.Varmasti otetaan ilolla vastaan jos näin tapahtuu mutta painetta siihen ei ole kuten mielestäni Riennolla liigassa säilymiseen on.
 
Viestejä
2,118
Sunnuntain Kalevassa oli juttua palloilulajien pääsarjapelaajista. Kartassa miesten lentopallon pääsarjapelaajien kasvattajaseurat. Selvitys oli tehty siten, että liigajoukkueiden joukkueenjohtajat kysyivät pelaajilta sitä seuraa, minkä pelaaja kokee tärkeimmäksi junioriajan seurakseen. Tilastoon on huomioitu ne pelaajat, jotka ovat pelanneet "pääasiallisesti liigaa".

Attached files
 
Viestejä
1,766
Sakke kirjoitti: Ei hoitanut Upi, eikä hoitanut Akaa. Lelu näytti Upille kaapinpaikan. Riento tasoeron ykköseen.
Tämän illan hakkureista puheenollen: kun lisätään hakkuripaikalle ainakin ML:ään ehdolle MiO, niin kisa on peliajasta todella kova!

Minun mielipiteeni on, että olisikin turha laittaa miesten mj:ssa MiO yp:n tontille, vai miten muut ajattelevat?
No, ja Köpi päättää, joukkue pelaa...
 
Viestejä
10,903
Sakke kirjoitti: Ei hoitanut Upi, eikä hoitanut Akaa. Lelu näytti Upille kaapinpaikan. Riento tasoeron ykköseen.

Itselleni oli todellinen yllätys, että Loimu hoidettiin pronssipeliin suoraan tylysti otteluvoitoin 4 - 0. Tai siis ei mitään hoidettiin, vaan Tiikerit voitti komeasti. Loimun hehku taisi sulaa runkosarjan loppuun ja puolivälieriin.

Riento tykitti lopulta hienosti ja Susirajan twiittien mukaan siellä on heilunut keltaista ja punaista korttia. Ilmeisesti Akaan suuntaan.
 
Viestejä
777
MikasaBoy87 kirjoitti:
jepjep sanoi:
Oli hyvä hävitä 2 peliä tahallaan ja pelata viides kotona
Upea kommentti.
Mikasaboy voisi keksittyä muihin asioihin kuin muitten kommenttein typerään pikkunäppärään viisasteluun. Käy vaikka katsomassa pelejä ja kommentoi niistä jotain viisasta jos on pakko aina viisastella ;)
 
Viestejä
398
noppa kirjoitti:
MikasaBoy87 sanoi:
jepjep sanoi:
Oli hyvä hävitä 2 peliä tahallaan ja pelata viides kotona
Upea kommentti.
Mikasaboy voisi keksittyä muihin asioihin kuin muitten kommenttein typerään pikkunäppärään viisasteluun. Käy vaikka katsomassa pelejä ja kommentoi niistä jotain viisasta jos on pakko aina viisastella ;)
Selvä. Tänään oli yleisö löytänyt runsaslukuisena lehtereille. Tunnelma oli parempi kuin näkemissäni Liiga-Riennon runkosarjaepeleissä keskimäärin. Itsekin innostuin muutamaan otteeseen taputtamaan vähän puolin ja toisin, vaikka perisuomalaiseen habitukseeni sellainen ei olekaan tyypillistä. Ihan viihdyttävää peliä Akaan hienoisesta vaisuudesta huolimatta.

Kovasti olen aikaisempinakin kausina, kuluneena kautena ja tänään ihaillut Eetu Pennasen työskentelyä. Takakentän uurastajat jäävät usein ilman gloriaa, mutta Eetulle sitä voi vähän suitsuttaa. Tänään taas takuuvarmaa työskentelyä. Hyökkäyspäässä kivaa, vähävirheistä puurtamista, tänään tosin aika isolla vastuulla.

Onneksi Savimäen Joni saatiin parsittua ratkaisupeleihin. Tänään koko karsintasarjan tasapainoisin peli mielestäni.

Akaa ei saanut konettaan käyntiin missään vaiheessa. Mikkonen väläytteli, mutta jotenkin tuskainen suoritus tänään. Borichev hääri hakkurin paikalla tehden sen mikä tehtävissä oli. Ei huippupeli tänään, mutta ei Akaa Dimaan kaatunut. Käsi on edelleen kova. Ja vieläkin kovempi se olisi, jos Jimmy olisi myös tulitukena.

Riento vei tänään Akaata, mutta tekipä akaalaiset mielenkiintoisen karsintasarjan. Erityiskiitos youtube-lähetyksille! Oli ilo seurata joukkueen kotiotteluita erityisesti nyt karsinnoissa. Joukkueesta tuli karsintojen portilla hyvinkin siipirikko Jimmyä, Adjetea ynnä muita pelaajia kohdanneiden takaiskujen myötä. Jossittelun varaan jää, millainen lopputulos olisi ollut, jos joukkue olisi päässyt karsimaan parhaimmalla arsenaalillaan. Takaiskuista huolimatta joukkueen suoritus oli mielestäni vähintäänkin erinomainen, ehkä jopa kiitettävä. Kaksi vierasvoittoa kertoivat siitä, että se pystyi pistämään liigan häntäpään ahtaalle ja tarjoamaan sitä painetta ja vastusta, josta tämä laji ihanuuttaan ammentaa. Juuri sen paineen ja vastuksen antaminen myötä Riennon voitto ja säilyminen tuntuvat erityisen makealta. Juuri sen paine ja vastus tuotti sarjaan sen arvon, minkä takia näitä pelejä kannattaa suljetun sarjan sijaan pelata. Juuri sen paineen ja vastuksen takia on enemmän kuin perseestä, että koko kauneus kuitataan "tahallisilla häviöillä".
 
Viestejä
398
noppa kirjoitti: Hienoa! voitkin jatkossa keskittyä tuollaiseen kirjoitteluun, se onnistuikin jo erittäin mallikaasti. :)
Kyllä. Voin keskittyä uuteen tehtävääni huoletta, kun olet niin mallikkaasti ottanut keskustelupalstapoliisin roolin haltuun. Jonkun sitäkin tonttia on hoidettava.
 
Viestejä
432
Voitettiin tahallaan kolmesti ja tästä viimesestä on sitten muutama kuvakin :)
http://brando.kuvat.fi/kuvat/RIENTO+2014-2015/Riento+-+Akaa+3-0+ja+koko+sarja+3-2+Liiga+jatkuu...../

Peli oli kyllä Riennolta oikein hyvää ja kyllä Akaa ei päässy oikeen missään vaiheessa mukaan peliin. Dima otettiin joko kiinni tai sitten ei päässy hyökkäämään.

Pennanen aivan huippu samoin Kukkonen ja Savimäki. Ilo oli myös seurata Hedhillin tekemistä reunoilta. Karjalainen teki hyvää työtä niin kuin koko joukkue. Tämä voitto oli ansaittu voitto !!!

Mahottoman hyvä sarja on ollu seurata ja mikä parasta, pelit on ollu äärimmäisen tiukkoja :) Nämä pelit teki molemmille hyvää :)
Kiitoksia Akaan porukalle !!!!

Onneksi tullessa hallille elvistelin 3-0 voitolla ja sen sain :D

Miten tästä jatkuu ..... Tekijöitä on saatava mukaan niin kuin kaikki tietää.

ROKA
 
Viestejä
432
Einomies Porkkakoski kirjoitti: Millainen tungos siellä tekijärintamalla on Riennon taakse tulevaksi kaudeksi?
Kuulemani mukaan ei oo hirveesti tunkua mutta on myös kiinnostusta tulla hommiin on olemassa.
1 eikä 2 tekijää riitä vaan mukaan olis saatava enemmän porukkaa jotta homma toimii.
Taustatekijät varmaan tekee hommia niska limassa jotta ensikausi saatais kunnolla käyntiin ja siinä pitäs olla vielä joku muu tavote kuin karsinta.
Kyllä kun lähetään liikenteeseen niin tavote on oltava minimissää pudotuspeleissä.
Eiköhän sieltä jotain kuulu kun päivät etenee :)

ROKA
 
Viestejä
4,945
Onnittelut Joensuuhun liigapaikan säilyttämisestä. Nyt sit vaan hartiavoimin töitä joka rintamalla että susirajalle saataisiin kilpailukykyinen joukkue ja taustat kuntoon
 
Viestejä
916
Valepan laiturit pettivät tänään.
Määttä hoiteli passipelin, niin että Valepalle ei jäänyt jossiteltavaa.

Pleijaripelaajat erottuvat taas runkosarjapelaajista.
 
Viestejä
3,448
Valepa-Hurrikaani on siinä vaiheessa, että kumpi tahansa tän otteluparit häviää 'harmittaa vietävästi'.

Hurrikaani tuli 'sillasta' Sampo peleistä ja on jatkanut saadulla buustilla Valepan kurittamista. Yksi ottelupallo menetetty. Nyt varmaan tärkeintä pitää pää kylmänä ja palautuminen maximissa.

Valepa viime vuoden sm voittajalle ja tämän kauden runkosarjan voittajalle olisi pettymys finaaleista tippuminen. Yksi ottelupallo hoidettu ja sitä kautta usko tulevaisuuteen kova. Hurrikaanit päässeet Valepan ihon alle ja tässä vaiheessa asioiden muuttaminen mukavuusalueelta on työlästä.

Tiikeitä vastaan tulee joukkue joka on joutunut ratkomaan playoffeissa jonkulaisen ongelman. Se onko se finaaleissa jopa positiivinen asia on taas eri asia. Savolaisittain "voipi olla tai sitten ei" :side:
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös