Verkkovirhe

Maailmanliiga 2014

Viestejä
4,769
topa kirjoitti: Mistähän sitä löydettäisiin Suomellekin ikioma karhu tyyliin Schmitt, Edgar, Clay Stanley, Ivan Miljkovic tms? Sellainen minimissään 205-senttinen muskelimasa joka murjoo vaikka väkisin pinnan kotiin kun hätä on suurin, ja johon voidaan aina luottaa kuin vuoreen. Upi oli tänään yhtä syöttövuoroa lukuun ottamatta vaisu, MiO hieman parempi mutta ei nyt kuitenkaan Edgarin tasolla.

Suomessa tehdään kaikista pitkistä pelaajista automaattisesti junioritasolla keskareita.siksi meiltä puuttuu pitkät hakkurit ja pitkät yleispelajaat.
Mutta nyt tähän muottiin on mun tiedoilla tulossa ainakin yksi poikkeus. Samuli Kaislasalo 206cm ainakin itse haluaisi kokeilla siipiään hakkurina. Toivotaan että saa näyttömahiksen jossakin porukassa tässä roolissa miesten tasolla. Hurrikaanin A-pojissa hän jo sitä paikkaa pelasikin männä kaudella
 
Viestejä
10,870
Toivottavasti äijät saa nollattua hillerihäviönsä. Huomenna uudella tarmolla ja erityisesti oikealla asenteella peliin heti alusta. Joka äijä vain laittaa kaikkensa peliin, niin se kolme pojoa lisää sarjataulukkoon. Eihän se Edgar sentään mikään Hulk ole. Kuriin vaan kaveri vaikka jättiläinen onkin.
 

Ana

Raja tukkoon siltä kolossilta ykköspaikan ja 2paikan hyökistä. Löi rajalle paljo ja laitaräpylöistä seinille. Kunnolla tukkoon niin ehkä muutama kaappi siitä ja vaimennuksia. Juntalta pallo ylös..
 
Viestejä
85
Ihmettelen kovasti sitä, että kun viidettä erää ratkottiin, niin Suomen paras pistemies oli penkillä! Jotain siinä haettiin, mutten ymmärrä mitä. Ei toiminut ekassa erässäkään sama kokeilu, miksi piti kokeilla vielä viidennessä? Olisi ollut paipilla kysyntää..

Noh, eikun uutta matoa koukkuun seuraavassa!
 
Viestejä
123
Tuntui, että EM-karsinnoissa jo meinattiin syyllistyä siihen, että kuviteltiin olevan kovempia kuin ollaankaan (tiukoilla kahdessa "helpossa" pelissä). Silloin kuitenkin selvittiin. Mutta eilen peli taisi kaatua siihen. Vastustajan aliarviointia ja keskittymisen herpaantumista. Edgar oli sen verran kova, että vei yksin pisteet kotiin.

Harvemmin näkee jatkuvasti 4-8 pisteen pisteputkia! :)

Tänään uusi päivä ja toivottavasti voittotili aukeaa!
 
Viestejä
1,766
Ottakoot vastaanotto, puolustus, torjunta, hyökkäys - kaiken kaikkiaan koko joukkue - esimerkkiä Eemistä:
EIlen 9pojoa/plussia 8 ! :woohoo:
Niin - ja Eemin ässät!

No, tänään olisin valmis veikkailemaan Suomelle sitä 3-1 voittoa.
Aussit eivät kyllä Treella viikon päästä juhli!
 
Viestejä
4,769
Karmeeta räpellystä molemmilta. Helppoja palloja sössitään kommunnikoinnin puuttuessa täysin. 9 syöttövirhettä Suomelle, ihan liikaa. OivasMatin syöttö ollut koko viikonlopun aivan kateissa. Ainoa positiivinen asia erässä oli että tollasellakin pelillä voi erän voittaa
 
Viestejä
203
Laurila sen olennaisen sanoi. Ei oo vääliä mite ne erät saadaan kunha saadaan. Olipa aikamoinen vuoristorata erä.

No mut mut yks-pöö suomelle.
 
Viestejä
4,769
Ei se suurillakaan ihan putkeen mene. Venäjä 4 peliä, 4 tappiota. Brasilia voitti ekan kotipelinsä tänä vkl Irania vastaan vaivoin 3-2 mutta hävisi toisen 0-3! :huh:
 
Viestejä
203
Ana kirjoitti: Raja tukkoon siltä kolossilta ykköspaikan ja 2paikan hyökistä. Löi rajalle paljo ja laitaräpylöistä seinille. Kunnolla tukkoon niin ehkä muutama kaappi siitä ja vaimennuksia. Juntalta pallo ylös..
Soititko Köpille eilen? :) näyttäis et niin koittavat edgaria vastaan pelata.
 
Viestejä
203
Ja yksi yksi. Kyllähän tuo erän loppu vetää aika hiljaseksi. Monta hyvää paikkaa katkasta toisen putki. Omilla virheillä erä kaverille.
Tuo kommunikointi on vaikea juttu. Mutta joskus siin kommunikoinnis tullaan siihen tilanteeseen et pitäis laittaa suut kii ja alkaa tekeen asioita kuten on sovittu.
 
Viestejä
10,870
Toisen erän loppu kuin huonosti käsikirjoitetusta suomalaisesta farssielokuvasta Suomi sählää I. Äijät jos ei ryhdisty ja auta Eemiä, niin tänään ei tuu pistettäkään. Kolmekin olis tarjolla, jos ei sählättäis ja tehtäis niin pirusti omia virheitä. Ja Eemi. Heitä nyt kerrankin Nikelle yks passi kuutospaikalle. Nikellä sentään oireita, että peli lähtis kulkemaan.
 
Viestejä
10,870
Luulis että sitä asennetta nyt löytyis. Välillä tuntuu, että äijät vaan odottaa, että pääsis koneeseen ja kotiin. Olishan sitä mukavampi matkustaa polvi suussa, kun olis tuliaisina neljä kuin yksi pistettä Australiasta. Kentällä liikkuminen on välillä yllättävän tahmeeta.
 
Viestejä
10,870
Einomies Porkkakoski kirjoitti: Toisen erän loppu kuin huonosti käsikirjoitetusta suomalaisesta farssielokuvasta Suomi sählää I. Äijät jos ei ryhdisty ja auta Eemiä, niin tänään ei tuu pistettäkään. Kolmekin olis tarjolla, jos ei sählättäis ja tehtäis niin pirusti omia virheitä. Ja Eemi. Heitä nyt kerrankin Nikelle yks passi kuutospaikalle. Nikellä sentään oireita, että peli lähtis kulkemaan.

Oho. Eemihän lukee näitä viestejä ;). Nikelle passi kuutosen ja meinas jo kuolla pallo.
 
Viestejä
203
Einomies Porkkakoski kirjoitti: Luulis että sitä asennetta nyt löytyis. Välillä tuntuu, että äijät vaan odottaa, että pääsis koneeseen ja kotiin. Olishan sitä mukavampi matkustaa polvi suussa, kun olis tuliaisina neljä kuin yksi pistettä Australiasta. Kentällä liikkuminen on välillä yllättävän tahmeeta.
Näinhän se Laurilaki tuumaili kun esim miOivasen lyöntiin menista puhui
 
Viestejä
10,870
Suomihan oli vielä EM-karsintojen aikaan liikkeellä koira vertauksella. Roikuttiin kaverin puntissa loppuun asti. Nyt vastassa on Australian Dingo-koira, jonka kulmahampaissa ei juuri kehumista ole. Meidän koirarotumme muistuttaa Kaivopuiston puudelia, joka haluaisi vain nuolla tassujaan. Nyt äijät asennetta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Viestejä
123
Kyllä on niin huontasoista peliä, että meinaa uni tulla. Eipä oo ihme että katsojia on paikanpäällä kolmasosa eilisestä..

Eilen pelin jälkeen Zingelin haastattelija (kenttäkuuluttaja) siinä lähtetyksen lopussa sanoi, että: "Boys from Finland really bringed up their A-game..." :woohoo: Noo, tänään ei ole edes sitä. B)

Siirilä kentälle?
 
Viestejä
10,870
Kolmas erä meni jo melkein teurastuksen puolelle. Australia nautiskelee ja meiltä ei löydy kuin virkamieskoirapalloa. Ei tunnu pisteet kelpaavat. Tällä asenteella niitä ei tule kotipeleissäkään. Luulis, että nää pelit on juuri niitä juhlahetkiä, jolloin halutaan tarjota faneilla ainakin yrittämistä. Joku nyt mättää. Toivottavasti ei aleta selitteleen jetlageja yms. muita Kermisen poissaoloja.
 
Viestejä
10,870
tsekki kirjoitti: Kyllä on niin huontasoista peliä, että meinaa uni tulla. Eipä oo ihme että katsojia on paikanpäällä kolmasosa eilisestä..

Eilen pelin jälkeen Zingelin haastattelija (kenttäkuuluttaja) siinä lähtetyksen lopussa sanoi, että: "Boys from Finland really bringed up their A-game..." :woohoo: Noo, tänään ei ole edes sitä. B)

Siirilä kentälle?
Siirilää minäkin kokeilisin. Masse ihan yössä.
 

Ana

Näyttää siltä että sama miten tuota kolossia yrittää torjua niin aina vetää ohi... Rajalle tai juntalle :) Kaverilla henki päällä ja meillä vähä alistunutta peliä. No peli kesken ja 2pinnaaki ois kiva.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös