Verkkovirhe

LP Salo Mestarien liigassa

#8
Vuosaaren_Viikinki kirjoitti:
514 sanoi:
Paljonkos oli väkeä paikalla todistamassa tätä ??
Katsojia paikalla 1300!!
Viikinki saattoi huomata ;) , että yksi katsojista oli eläkkeellä oleva rakennusmestari Jarmo Ilmanen. Antti Nieminen oli onnistunut eilen haastattelemaan tätä LP Salon kannattajaa, jonka mielikin on nuorentunut, kun joukkueen pelaajista on tullut henkilökohtaisia ystäviä. Muutenkin Hesari noteerasi hienosti LP Salon eilisen Mestareiden liigan hienon taistelun. Jutun mukaan Tomi Lemminkäinen pitää mahdollisena, että LP Viesti hakee ensi kaudeksikin paikkaa Mestareiden liigaan, jos pelilliset ja taloudelliset tavoitteet täyttyvät.
 
Viestejä
720
#12
pelillisesti dynamon tasolla :) kaatu omiin helppoihin virheisiin :( puolustus paikat öö samat kun miesten maajoukkueella miks? puolustus sektoreita ei näköjään suomessa ole olemassakaan miks? :eek:hmy: nää huippuporukat lyö aina samoihin paikkoihin kun eivät omissa harkoissaan pystylyömään mihinkään muualle B) täysin oli voiton avaimet salolla mutta ei kelvannu :blush:
 
#13
LP Salon libero Roosa Koskelo on valittu naisten lentopallon Mestarien liigan viikon tähdistöön.

23-vuotiaan liberon otteet katsottiin parhaaksi pelipaikaan tämän viikon ottelukierroksen 20 joukkueen vastaavan pelipaikan pelaajiin verrattuna.

Koskelo pelasi erinomaisen ottelun Dinamo Moskovaa vastaan, jonka vierasjoukkue kuitenkin voitti 1-3.

Koskelon lisäksi tähdistöön valittiin mm. maailman parhaan naispelaajana yleisesti tällä hetkellä pidettävä turkkilaisjoukkue Fenerbahcen korealainen yleispelaaja Yeon-Koung Kim sekä Salon ottelusta myös Dinamon keskitorjuja Iuliia Morozova.

Naisten Mestarien liigan viikon 3 tähdistö:
Pessari: Kathleen Weiss, Agel Prostejov
Hakkuri: Jovana Brakocevic-Cazian Azeryol Baku
Yleispelaajat: Yeon-Koung Kim, Fenerbahce - Indre Sorokaite, Piacenza
Keskitorjujat: Iuliia Morozova, Dinamo Moskova - Elena Yureva, Dinamo Kazan
Libero: Roosa Koskelo, LP Salo

Aika kova juttu!!
 
Viestejä
2,163
#14
taisin ihailla tätä liberoa ekan mestareiden liigan pelin jälkeen kun pelasivat italiassa.

Se johdatti kysymyksen, mistä johtuu että Suomesta löytyy yhdelle pelipaikalle maailman top 10 pelaajia (Hilla-Emilia, Kermiitti, Hyvärinen) ja muille ei?

Neuvola toiminta vai jääkiekko maalivahti harjoittelu jalostettu libero valmennukseen? :)
 
Ylös