Verkkovirhe

Lentopalloseurat Sosiaalisessa mediassa

Viestejä
777
#21
Jr- kirjoitti:
on sensuroitu sanoi:
Nyt kannattaa muiden kuin Kokkolalaisten olla hiljaa. Vain siellä on oikea määrä katsojia otteluissa ja vain siellä osataan tiedottaa.
Voittihan Tikrut viime vuonna vuoden tiedottajapalkinnon. Eivät osaa muut tehdä esimerkiksi näin täydellisiä otteluennakoita kuin Kokkolalassa: http://www.kokkolantiikerit.fi/ottelut/959/otteluennakko
Naulan kantaan. Esimerkiksi Hurrikaani- Tiikerit pelin ennakko on varsin kehno verrattuna tuohon linkissä olevaan

http://www.hurrikaani.fi/yleinen/ennakko-tiikerit-haastavat-hurrikaanin-pitka-putki-katkeaa/
Hurrikaanilla ottelu ennakot ja raportit ovat olleet aina mainioita, Tiikerit ovat tehneet tästä otteluennakko videon https://www.youtube.com/watch?v=hn-9UcP-N04
 
#22
shannin kirjoitti: Tiedottamisen perusmokia on alkaa ylpeäksi ja sanoa yleisölle, että tulkaa tiedon luo. Kyllä tiedotus hoidetaan yleisön ehdoilla. Noista listauksista FB ykkönen. Veikkaisin, että tavoittavuudessa fb menee nettisivujen kävijämäärienki ohi. Tästähän poikii hyvä debatti.
Tietysti tiedotus hoidetaan juurikin yleisön takia. Kullakin välineellä on omat vahvuutensa. Samaa asiaa ei kannata tunkea jokaiseen välineeseen. Lisäksi seurojen on noudatettava Mestaruusliigan tiedotusohjeita. Vantaa Ducksissa on käytössä netti, Facebook, Twitter, Instagram ja satunnaisesti muitakin välineitä. Tieotustiimissä on viisi ihmistä, joilla kullakin on oma tärkeä roolinsa. Joka vuosi tulee lisää tiedotustyötä tiimimäisille. Tällä kaudella tullut lisää mm. Facebookin livelähetys ja Ylen Tekstiteeveen päivitys. Tämän lisäksi tiedotus hoitaa otteluihin liittyvät julisteet, otteluohjelmat, kausijulkaisut, Vetolainen-lehdet, ulkoisen ottelumainonnan, lehdistötilaisuudet, teemalliset ottelutapahtumat, toimittajasuhteet jne. Helppoa kuin heinänteko talkoopohjalta. Oma talkootyöni vastaa henkilötyöpäiviksi muutettuna vain reilun puolentoista kuukauden työpanosta. Tämän mitättömän työpanoksen innoittamana kuuntelen herkällä innolla reklamaatioita ja erilaisia ideoita uusista tiedottamistavoista.
 
#23
Tiedotus - ja hyvä, viisas, nopea ja realistinen sellainen - on urheilussa A & O.

On hyviä esimerkkejä, hekin voisivat jopa joskus LML:ssä parantaa. Mutta huonoja ehkä enemmän kuin aiemmin??

ANTEEKSI seuraavasta: ANTEEKSI
Asuin aikanaan 16 v eräässä taloyhtiössä. Olin alusta alkaen yhtiökokouksissa mukana. Aktiivisesti. Tehden parannusehdotuksia. - Mutta esim. remonteissa ja muutenkin törmäsin aina: - Yhtiökokouksessa totesin hallituksen pj:n kommenttiin "tiedotuksen olleen vähäistä" - Joka- HUOM joka kerta totesin: "Ei ole huonoa tiedottamista - VAAN ei ole tiedottamista ollenkaan."

No -noin huonoa ei voi seuroilla olla LML:ssä. Mutta parannettavaa lienee...??? :p :eek:hmy:
 
Ylös