Verkkovirhe

Lentopallo maailmalla

Viestejä
2,008
Tosin Mestarien Liigan finaalissa ottelun lopussa molemmat joukkueet - Trentino-Zaksa - syöttövirheiden määrä oli aivan tolkuton. Zaksa sai pelin poikki vasta neljännellä ottelupallolla, joka oli ässä. Painui raakana kenttään.

Tuossa kyseisessä finaalissa molemmat joukkueet tekivät epätavallisen paljon syöttövirheitä.
 
Viestejä
670
Tosin Mestarien Liigan finaalissa ottelun lopussa molemmat joukkueet - Trentino-Zaksa - syöttövirheiden määrä oli aivan tolkuton. Zaksa sai pelin poikki vasta neljännellä ottelupallolla, joka oli ässä. Painui raakana kenttään.

Tuossa kyseisessä finaalissa molemmat joukkueet tekivät epätavallisen paljon syöttövirheitä.
Tämä olikin täsmälleen se mitä mitä tuossa sivu takaperin olin sanomassa.

Täytyy sanoa etten itse pitänyt finaaleja kovin viihdyttävinä. Miesten puolella molempien huono syöttöpeli ja sen vastapainona varma sideout latisti peliä. Naisilla hyökkäyksen jääminen hakkureiden varaan teki niinikään palloralleista turhan paljon toistensa kopioita. Olivat otteluparit sentään tasaiset toki, mutta jos katsojalle ei ole merkitystä kumpi ottelun voittaa, ei siitä synny elämystä.
 
Viestejä
3,346
Sen verran eri mieltä että lähtökohtaisesti varmaankin näin mutta paljon on sellaisiakin tilanteita peleissä taktisesti ja erien lopuissa etenkin että se ässä ei voi olla tavoitteena joka syöttäjällä eikä olekaan
Joo totta , kyllähän me kotimaan vinaaleissa nähtiin esim. Mäkisen Sakken vaihtavan syöttönsä matalan riskin hybridi/leijasyöttöön. Toimi vallan hyvin, ei syöttövirheitä ja painetilanteessa Savo teki ne virheet tai Valepan torjunta luki hyvin peliä.
 
Viestejä
608
Tuossa kun katselin Viro - Latvia harjoitusottelua tuli mieleen että Virolla on muuten aika nimivahva porukka. Tässä hiukan koontia pelaajista ja heidän lähivuosien kovimmista joukkueista.

Yleispelaajat:
Robert Täht - Asseco Resovia 20/21 , Skra Belchatow 21/22 (Puola)
Martti Juhkami - Friedrichshafen 19/20-20/21 (Saksa top2)
Mart Tammearu - Knack Roeselare 21/22-22/23 (Belgia top2)
Karli Allik - Netzhoppers KW 20/21 (Saksa)

Keskipelaajat:
Timo Tammemaa - Asseco Resovia 20/21-22/23 (Puola)
Andri Aganits - Paok Thessaloniki 20/21 (Kreikka top3)
Ardo Kreek - Arago de Sete 20/21-21/22 (Ranska ProA)
Henri Treial - St. Nazaire 20/21 (Ranska ProB)

Hakkurit:
Renee Teppan - Poitiers (Ranska ProA), Maaseik (Belgia top2) 19/20 viimekausi Virossa.
Oliver Venno - Police S.C 20/21-21/22 (Qatar)

Passarin ja Liberon tontti heikoin nimellisesti.

Toki sielläkin tulossa hyviä nuoria:
Passari: Robert Viiber - Pribram 20/21 (Tsekki), Nancy (Ranska ProB) 21/22
Libero: Johan Vahter - Frejus 21/22 (Ranska ProB)


Vielä ei ole tuottanut tulosta kansainvälisissä turnauksissa, kultaisen liigan ovat kahdesti voittaneet viimevuosina. Euroopanmestaruuskisoissa 2019 tuli mahalasku.

Keskarit jo todella kovaa tasoa, aloittavat yleispelaajat euroopan huippuseuroissa viimekausina.
Hakkureista Venno jo hiipumassa, Teppanin kova noste vei nuorena Trentinoon ja Puolan Belchatowiin asti. Ihan ei riittänyt Puolan mestaruutta tavoittelevassa joukkueessa aloittavaksi hakkuriksi, itseluottamus meni ja nyt urakehitys hiipunut takaisin Viroon ainakin viimekaudeksi. Nyt kannattaisi jonkun hakkuria tarvitsevan mestaruutta tavoittelevan joukkueen soitella suomestakin, hintalappu lienisi kohdillaan.

Passaripeli lienee rajoittanut viimevuosina.


Noh, ei tarvitse Suomessakaan aivan masentua. Muutaman harmaamman vuoden jälkeen näyttää maajoukkueenkin tulevaisuus aika hyvältä. Savonsalmi, Jauhiainen, Nikula, Nikkinen, Muukkonen, Hänninen, Suihkonen, Breilin, Köykkä, Ivanovit, Välimaa(t), Väänäset omaavat kaikki kansainvälisen tason potentiaalia. Ja osalla ei ole enää kyse edes potentiaalista vaan tämän hetken tasosta. Ja muutama varmaan unohtuikin.
 
Viestejä
138
Tänään seuratessani Serbia-Venäjä Naiset EM-kisat ottelua, tuli tunne että kentällä on tämän hetken yksi parhaista eli Serbia ja tulevaisuuden yksi parhaista eli Venäjä. Venäjän joukkueen parhaimmiston ikä oli 17,18 ja 19-vuotta. Ottelu meni Serbialle 3-2 heidän koti kentällä. Vielä kun valmentajana olisi Venäjän joukkueessa joku joka osaa puhua kunnolla Venäjää, niin vois joukkue pärjätä jo näissä kisoissa 🤔
 
Viestejä
3,017
Ruotsi sensaatiomaisesti EM-välieriin! Voitti 5-eräisessä Bulgarian,viimeinen erä 19-17. Kova suoritus länsinaapuriltamme.
 
Viestejä
3,346
Ruotsi sensaatiomaisesti EM-välieriin! Voitti 5-eräisessä Bulgarian,viimeinen erä 19-17. Kova suoritus länsinaapuriltamme.
Ruotsilla varmaan naisten puolella nykytrendejä kuvaava joukkue . Kova , nuori ulottuva hakkuri , samoin ulottuvuutta löytyy koko joukkueesta.Se mikä takakentällä hävitään? korvataan verkolla.
Hyvä että joku pärjää👍
 
Viestejä
1,669
Mistä näitä naisten EM-pelejä voi katsoa? Entä miesten, YLE ei varmaan näytä kuin Suomen pelit.
Veikkaus-TV, siis veikkauksen nettisivuilta. Täytyy varmaan olla Veikkauksen pelitili, jolle on tallennettu joku määrä rahaa. Sieltä katselemaan. Tänäänkin monta ottelua?
 
Viestejä
209
Kiitos tiedoista. Mulla on kyllä veikkauksen tili, mutta en huomannut katsoa sieltä. Ja se laatu on siellä yleensä aika heikko...
Eurovolleytä voisikin koittaa jos sieltä tulis hyvälaatuista kuvaa. Olympiakisojen lentistä tulikin katsottua Discoverylta.
 
Viestejä
3,017
Mahtava välierä menossa naisten EM-kisoissa Serbian ja Turkin välillä. Erät 1-1,molemmat pitkälle jatkopisteille. Hakkurit Boskovic ja Karakurt antavat pallolle kyytiä niin että heikompia hirvittää
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös