Näin on. Oikea vastaus.
Lang Ping (lempinimeltään "ironhammer") voitti pelaajana Kiinan naisten maajoukkueessa maalleen ensimmäisen lentopallon olympialaisten kultamitalin Los Angelesin olympialaisissa v. 1984, aivan kuten Karch Kiraly teki samoissa kisoissa USA:n maajoukkueessa. Kiinan naiset olivat täysin suvereeneja, joukkue ei hävinnyt erääkään kisoissa.
Lang Ping kuului myös joukkueeseen, joka voitti maailmanmestaruuden vuonna 1982 Perussa ja voitti myös maailmanmestaruuden vuosina 1981 ja 1985 Japanissa. Hän toimi vuoden 1985 MM-joukkueen kapteenina ja hänet valittiin turnauksen arvokkaimmaksi pelaajaksi. Kiinan naisten lentopallojoukkue voitti useita maailmanmestaruuksia Langin uran aikana. Lang oli joukkueen suurin tähti. Lang Pingin pelaajauran aikana toinen Kiinan naisten maajoukkueen tunnetuin ja arvostetuin pelaaja oli maajoukkueen passari Yang Xilan, jota tituleerattiin aikansa parhaimmaksi naispassariksi maailmassa. Yang Xilan lopetti pelaajauransa vuoden 1988 Soulin olympiakisojen pronssimitaliin.
Lang Ping valittiin Kiinan kymmenen parhaan urheilijan joukkoon vuosina 1981–1986 ja häntä on pidetty Kiinassa suorastaan kansallissankarina. Hänen nimellään on Kiinassa nimetty useita urheiluareenoita ja urheiluhalleja. Koska Langilla oli keskeinen rooli Kiinan naisten lentopallojoukkueen menestyksessä 1980-luvulla, häntä pidettiin kulttuuri-ikonina ja hän on eräs Kiinan modernin urheiluhistorian arvostetuimmista ihmisistä. Lang muistetaan yhä vieläkin yhtenä Kiinan urheiluhistorian ensimmäisistä maailmanmestareista, hänen merkittävän valmentajauransa lisäksi Kiinan naisten maajoukkueessa.
Vuonna 1987 Lang muutti Los Angelesiin opiskelemaan ja toimimaan apulaisvalmentajana New Mexicon yliopiston naisten lentopallojoukkueessa. Tällöin hän alkoi käyttämään nimea "Jenny" Lang Ping. Kun häneltä kysyttiin muuton syitä, hän sanoi haluavansa "maistaa normaalia elämää". Tähtenä ja kansallissankarin asemassa oleminen Kiinassa johti yksityiselämän osittaiseen menettämiseen, hänet tunnettiin Kiinassa kaikkialla minne hän meni.
Vuonna 1995 Lang solmi sopimuksen ja hänestä tuli Kiinan maajoukkueen päävalmentaja. Hänen johdollaan Kiinan naistenmaajoukkue saavutti vuoden 1996 Atlantan olympialaisissa hopeaa. Vuonna 1996 kansainvälinen lentopalloliitto nimesi Lang Pingin vuoden parhaaksi lentopallovalmentajaksi maailmassa. Lang valmensi myös vuoden 1998 MM-kisoissa Japanissa Kiinan naiset hopeamitaleille. Vuoden 1998 MM-kisojen jälkeen hän erosi valmentajan tehtävistä terveyssyistä.
Seuraavana vuonna hän otti päävalmentajan tehtävän Italian ammattilentopalloliigassa ja nautti siellä suurta menestystä voittaen useita mitaleita ja titteleitä, kuten Italian vuoden parhaan valmentajan palkinnon useita kertoja.
Vuonna 2005 Jenny Lang Ping palkattiin USA:n naismaajoukkueen päävalmentajaksi ja ohjasi joukkueen vuoden 2008 olympialaisiin, joissa Yhdysvaltain joukkue kohtasi semifinaalissa Kiinan kovan joukkueen kotimaassaan. USA voitti Kiinan äärimmäisen tiukassa ottelussa 3–2, jota olivat seuraamassa myös Kiinan ja Yhdysvaltain presidentit Hu Jintao ja George W. Ottelu keräsi 250 miljoonaa televisionkatsojaa pelkästään Kiinassa. USA voitti Lang Pingin johdolla hopeamitalin häviten finaalissa Brasilialle 3–1. Lang antoi sopimuksensa päättyä myöhemmin samana vuonna vedoten siihen, että hän halusi valmentaa vain seurajoukkuetta viettääkseen enemmän aikaa perheensä kanssa.
Lang Pingistä tuli Kiinan naisten lentopallomaajoukkueen päävalmentaja toisen kerran vuonna 2013 ja Kiina voitti maailmanmestaruuden Japanissa vuonna 2015. Tällöin hän oli ainoa naispäävalmentaja FIVB: n maailmanmestaruuskilpailujen 24 joukkueen valmentajien joukossa. Elokuussa 2016 Lang Ping valmensi Kiinan naisten maajoukkueen kultamitaleille Rion olympialaisissa. Tämän voiton myötä Lang Pingistä tuli lentopallohistorian ensimmäinen henkilö, joka voitti kultamitalin olympialaisissa pelaajana sekä päävalmentajana.
Kun syyskuussa 2019 Kiinan naismaajoukkue pyyhki Lang Pingin valmentamana MM-kisoissa täysin suvereenisti pöydän, voittaen kaikki yksitoista ottelua puolustaessaan MM-titteliä, Lang Pingistä tuli tuolloin myös ensimmäinen henkilö, joka voitti peräkkäiset maailmanmestaruudet sekä pelaajana (1981, 1985) että päävalmentajana (2015, 2019)