Verkkovirhe

KyKy Mestaruusliigaan

Viestejä
5,688
Niinpä. Joukkue ei varmaan liigassa menestyäkseen juuri pärjää kyseisellä porukalla, mitä nyt tavoittelevatkin. Petrulla ei asiaa enää liigapeleihin.
Kyllä Petru menee vielä. Ei toki enää mikään huippu liigassa. Varmasti kuitenkin nuoremmille pelaajille hyvä tuki.
 
Viestejä
459
Itsellä on sellainen kuvitelma, että Venski jatkaa päävalmentajana. Tästä tietty mitään varmaa tietoa ei ole olemassa. Itse voisin spekuloida seuraavista pelaajista jonkun liittyvän Kykyyn: Markuss Cielavs, Atte Kyrölä, Roope Keskinen ja Arttu Tupeli. Saa nähdä pitääkö yksikään näistä arvailusta paikkansa!
Eikös Kyrölällä ole sen verran hyvä työpaikka pääkaupunkiseudulla, että tuskin nähdään KyKyn paidassa?
 
Viestejä
250
1652678098154.png


Rasinperä ei jatka Kykyssä, ja tämä on ihan lehtitieto. Ke 11.5. Keskipohjanmaa. Muiden Tiikeripelaajien kanssa ei uutistietojen mukaan ole neuvoteltu.
 
Viestejä
184
Niin, onkohan Kykystä ehtinyt pelaajia jo tekemään sopimuksia muihin joukkueisiin, kun Kykyn liigapaikka oli vielä epävarma. Harmi jos näin on päässyt käymään.
 
Viestejä
344
Nyt pitääkin kaivaa sitten jostain libero. En edes tiedä olisiko ketään suomalaista vapaana?
Jossain vaiheessa kuului huhua, että Eetu Pennanen vaihtaisi liberon rooliin, liekö tuossa mitään perää ja oisko yksi mahdollisuus? Toinen voisi olla Joonatan Salpakari U20 majusta..?
 
Viestejä
10,895
KyKy-Betset lähti räväkästi liikkeelle Oskari Keskisen sopimuksen julkistamisella. Jännityksellä odotan, koska tulee seuraavia julkistuksia?
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös