Verkkovirhe

KyKy Mestaruusliigaan

Viestejä
4,560
2-2 tilanteeseen loppui lähetys. Näiden erien perusteella vaikea vielä sanoa Puolalaisen passarin tasoa. Kaksi ensimmäistä erää pelasi. Venetjoki ihan ok, vaikka paljon pitää vielä kehittyä. Keskinen kyllä yleispelaajanakin liigan parhaimpia hyökkääjiä, mutta saa nähdä sitten miten vastaanotto kestää.

Molemmilla joukkueilla vaihtoruletti kävi, mutta ei tuo Kykyltä huonosti mennyt.
.
 
Viestejä
824
Puolalainen passari joutuu hankkimaan tukkukauppana tossuja, sen verran paljon piti pallon perässä juosta.
Kykyllä haasteita tulee olemaan vo-hommissa, vähän tilanne jopa rauhoittui kun otettiin "vaihtopenkkiä" kentälle. Keskinen näytti nostelevan ihan ok sormilla palloja.

Lyöntivoimaa löytyy, Saarenmaan otteet ihan positiivinen yllätys.
 
Viestejä
4,560
Tänään Tiikerit näköjään oli parempi 3-0. Neljäskin erä meni Tiikereille.

En tiedä millä kokoonpanoilla on pelattu.
 
Viestejä
4,560
Jännä nähdä onko Keskinen hakkurina vai yleispelaajana. Itse laittaisin kyllä hakkuriksi, niin saadaan kaikki tehot miehestä irti kun ei tarvitse vastaanottoon keskittyä. Pennanen myös mielestäni rauhoittaa vastaanottoa, vaikka ei hyökkäyksessä niin kova olekkaan.
 
Viestejä
10,457
Hyvin KyKy pani kampoihin ensimmäisessä erässä. Venski ja Kunnari muistuttavat rauhallisuudessa sfinksejä. Vaikka lauma sarvikuonoja tulisi halliin, miesten ilme ei värähtäisi.
 
Viestejä
10,457
Akaa Volley puksuttaa varmalla pelillä. Vastaanotto toimii ja pallo kuolee hyvällä prosentilla. KyKy tekee parhaansa, mutta se ei vain riitä. Näin tuntuu kahden erän jälkeen.
 
Viestejä
1,731
(y)Pennanen todella positiivinen yllätys ekassa pelissä. Ei ole tainnut millään kaudella olla liigassa vielä näin isolla vastuulla, joten mahtavaa, että sitä on nyt tarjolla.

Pennasen syöttö ja hyökkäys parantuneet huomattavasti.
Kyky voi vielä pistää kampoihin monellekin liigajoukkueelle.
Oli määrätietoista peliä. (y)
 
Viestejä
3,330
Iltaa pallopäät! Taisto on tauonnut ja Akaa vei 3-0. Aikalailla isät vastaan pojat peli. Huomioita Akaan pelistä. Vo. Todella hyvä, josta Vähämaa jakeli passeja nätisti. Fazli veteli sikaviistoja, mutta välillä sortui viimekauden räiskintään. Ulottuvuus on tällä Alilla ihan mahdoton tähän sarjaan. Lyöntikorkeus, kun malttaa lyödä hyvällä tekniikalla, joka hänellä on, on varmaankin 340-350. Yleispelaajat ovat laadukkaita. Beik nosteli sormilla kuppiin ja hyökkäsi terävästi. Iloisenoloinen joukkuepelaaja. Toisesta yypeestä ei tarvitse sanoa muutakuin, että Kunnari on valinnut joukkueeseen kopion itsestään. Varma ja rauhallinen oli. Keskariosasto on taattua tavaraa. Libero vähän näkymätön. Voisi ajatella, että TOP 3 runkosarjassa, varovasti arvioiden.

Kyky ja sali täynnä, varmaankin n. 600 henkeä. Oli ilmeisesti viranomaisten määräämä maksimi. Kykyllä oli vaikeuksia vastaanotossa. Puolalainen passari oli ihan ok. Joutui vääntämään usein hankalista paikoista joten keskipelaaminen jäi vaisuksi. Aluksi näytti että Petru hoitaa tonttinsa hienosti, mutta aika nopeasti hyytyi. Oli kuitenkin selkeästi paremmassa kunnossa kuin viimekaudella. Pennanen sai kaipaamaansa peliaikaa. Ei nyt ihan sateentekijä, joten ymmärrettävää, että joutui katselemaan höntsänurkasta pelejä viimekaudella. Nyt olisi tilaisuus nostaa tasoa, kun vastuuta tulee. Keskinen huiteli vähän minne sattuu. Libero Liunenko hoiteli vastaanottoa ja oliko nyt, Kostamo, puolustusta. Eipä Fazlin viistoihin olisi ollut asiaa kenelläkään. Metri, puolitoista verkosta ja samanverran rajasta. Syöttöön pitää Kykyn lisätä tehoja, nyt jäi matalan salin apu saamatta, köykäisillä syötöillä ei liigaporukat sorru kattopalloihin. Kykyllä on hyvä aihio, josta kehittyy kauden edetessä hankala vastus. Varsinkin kotisalissa voittoja irtoaa. Varmaankin tiukka otatus viimeisestä pudotuspelipaikasta tullaan käymään. Jostain Kyyjärven korvesta tähän.
 
Viestejä
663
Yhdyn Pennasen kehuihin, vahva esitys. Skowronek ok passari. Siirilä toki asiansa osaa, mutta Pölläsellä oli vaikeaa. Petru ei tule olemaan liigassa sateentekijä-yp, kuten odottaa sopikin.
Ei Kyky heittopussi ole.
Akaalta perussetti, on top3-kamaa, jos eivät loukit rassaa liikaa.
 
Viestejä
3,330
Yhdyn Pennasen kehuihin, vahva esitys. Skowronek ok passari. Siirilä toki asiansa osaa, mutta Pölläsellä oli vaikeaa. Petru ei tule olemaan liigassa sateentekijä-yp, kuten odottaa sopikin.
Ei Kyky heittopussi ole.
Akaalta perussetti, on top3-kamaa, jos eivät loukit rassaa liikaa.
Pölläsen ulottuvuus tai siis ulottumattomuus tuo hankaluuksia.
 
Viestejä
3,330
Kunnari on kasannut tasapainoisen seitsikon, jossa hakkuri-Ali on hyvänä tähtenä. Minä tykästyin todella tähän Pattyyn. Rauhoittava yypee. Nää irakilaiset on aikamoisia veijareita, joten semmoista tarvitaan. Varmaankin, kun kausi etenee, niin ottaa roolia enemmän. Jotenkin vaikutti semmoiselta. Ja kokenut pelimies kun on. Ja painavalla kädellä lyö. Penkki sitten on kyllä aika kevyt. No passari löytyy.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös