Verkkovirhe

KyKy-Betset 2023-2024

Viestejä
5,708
Vastaanotto oli sitä luokkaa Kykyllä sitä luokkaa tänään, että Laakson oli helppo pyörittää peliä. Anderssonkin hyökkäsi 53 %.
 
Viestejä
300
Petru nostaa hyvin, mutta hyökkäys vielä lepsua. Menihän tämä ensimmäinen erä oikein, kun Akaa lähinnä läpsytteli kannattajiensa pahviläpsyttimiensä lailla.
 
Viestejä
5,708
Siinä oli kyllä mahdollisuuksia viedä peli viidenteenkin erään. No tämä on se vastustaja sitten mikä tulee puolivälierissä todennäköisesti vastaan. Sauss ja Petrusevics on parempi saada siihen mennessä iskuun, jos Kyky meinaa taistella välieriin pääsystä.

Toki viimeinen peli on Hurrikaani vs Akaa, niin siinä kait vielä Akaa voi nousta runkosarjan ykköseksi.
 
Viestejä
142
Harmillisesti Kyky suli sekä toisessa että viimeisessä erässä. Molemmat olivat täysin omissa näpeissä, mutta niin vaan Akaa kampesi ohi. Asikaniuksella ei tänään kyllä syötön vastaanotto kulkenut ollenkaan. Hieman kummastelin, että ei tehty vaihtoja, kun vastaanotto sakkasi.
 
Viestejä
3,837
Miksi Petrusevic muuten vaihdettiin pois pelin alkupuolella? Loukkaantuiko?
Petruseviciä mennään kyllä aina katsomaan kun Kyky Valepan vieraaksi saapuu. Huikee ukko ,ikä vähän näkyy, kuitenkin: "taito se on joka maksaa", sano entinenkin pelimanni kun taksoja siunailtiin.
 
Viestejä
5,708
Aivan järkyttävä oli tuo Kykyn kolmas erä. Ei tuolla pelillä pärjää. Muutenkin Akaa nosti Kykyn syötön kohtuu helposti ylös koko pelin ajan.

Kotipelissä oletettavasti on aivan eri meno. Katsotaan mihin se riittää.
 
Viestejä
5,708
Jansons vähillä virheillä, mutta ei saa tehoja nyt kyllä irti. 32 % hyökkäys on surkea. Toki vastustajan hakkurikaan ei tänään onnistunu ja teki paljon enemmän virheitä.

Kyllä Akaa pommitti kanssa Kykyn vastaan oton ihan rikki.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
1,285
On pelannut niin paljon ,väkisinkin väsyy mies!! Siis koko kauden kuorma valtava ,samoin Akaan hakkuri.Sen takia oonkin veikannut Upi se on joka voittaa kaiken🤩Vähemmällä passimäärällä katos kun muutkin lyö...
 
Viestejä
5,708
No on se Jansons kyllä hurjilla passimäärillä, mutta Petrusevics eilen 1/-5. Sai jopa yhden hyökkäyksen kuolemaan yhdeksästä passista. Vastaanottokin oli 18 % ja 0 %. Yksitoista vastaanottoa ja kaksi virhettä. Ei paljon heikommin enää olisi voinut kulkea.

Koko vastaanotto oli muutenkin ihan mitä sattuu. On toki Akaalla tosi pahoja syöttäjiä. Smidl ja Ivanov syöttää tosi kovaa hypäriä ja Pozollakin on kohtuu paha hypäri. Vaihdosta tulee Räsänen syöttämään kovaa hypäriä ja Tikkala pahaa hybridiä. Sitten on vielä Tyynismaa ja Pitkänen jolla on kohtuu pahat syötöt. Heiskasella ainoastaan heikko syöttö, mutta on sitten hyökkäyksessä kyllä tosi kova.

Akaa on myös onnistunu siinä hyvin, että vaikka Jansons ei tee paljon virheitä tai sitä ei saada kiinni, niin puolustus saa hyökkäyksen ylös. Kuitenkin kun yleispelaajien hyökkäys on Kykyllä tuota tasoa, niin helpottaa paljon Akaan torjunnan ja puolustuksen hommia.
 
Viestejä
1,285
No varmaa noin kun sanoit! Petruhan On jo vanhamies,joten eiköhän ole myös liiga nähty lopullisesti.Sen takia laitoinkin onkelmia kun kysyit missä aiemmin?Ei pelkkä sali ,vaan ikääntyvät YP.Silti mitään keltään pois ,en sitä tarkoittanut.Pitää rakentaa joukkue uudestaan..
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös