Verkkovirhe

Korson Veto N1 #vetoonpeto

Viestejä
8,535
Korson Vedon N1 aloitti kautensa PuMan 2 RF vastaan . Oli tuo RF nyt sitten mistä tahansa lyhenne, niin Rajua Flikkoja olivat. KoVella aloituskuusikko Lotta Lehtonen, Laura Rasi liberona, Outi Silventoinen, Sini Rönnqvist, Petra Kaitajärvi ja torjuntapeto Roosa "lyhyt" Mättö.

KoVe aloitti hyvin ja ekaa erää johdettiin 7 - 3. Vastaanotto ei Korsolla koko ottelun ajan tahtonut pysyä kasassa ja se oli yksin tämän päivän 0 - 3 häviön syy. Lisäksi hyökkäys oli pikkuisen pehmeää ja siinä tehtiin myös paljon virheitä. Roosa Niemelä oli toisen Roosan eli Mätön lisäksi joukkueen parhaimmistoa. Outi pukkasi välillä ässän ja pisteen arvoisen jujunkin. Sini puolestaan junttasi nelosta muutaman kerran kovaa.

PuMalta keskari nro 23 jopa väläytteli satasta ja aloitussyöttö oli koko joukkueella yllättävän vahva, kuten hyökkäyskin.

Ensimmäinen erä meni vieraille 24 - 26, toinen 20 - 25 ja kolmas 19 - 25. Kolmannessa erässä Sofia Visuri tuurasi muistaakseni Petra Kaitajärveä.

Pientä hakemista näin kauden alussa, mutta kaksikko Tuulari - Korhonen varmasti saa joukkueesta tehoja irti kauden kuluessa. Alkuhuudoissa KoVen naiset voittivat MaTaPuPu-alueen naiset 6 - 0. PuMan puolelta ei kuulunut edes pihinää, kun KoVen huudot varmasti kantoivat enoni kotipitäjään Keravalle.

Yleisöä mukavasti paikalla ja toisena rajatuomarina legenda jo eläessään - Timo Rönnqvist. Sali tuo monia muistoja pintaan, koska Korson Yhteiskoulu on oma opinahjoni. Siellä on kuunneltu Yrjö Jyrinkosken runonlausuntaa selvinä päin ja kohtuullisen kovassa kumarassa mm. Blues Sectionia.
 
Viestejä
8,535
Olipa rentoa käydä tänään Korson koululla ja nähdä Korson Vedon murskaavan vastustajan. Kyseessä N1 ja tänään "vetoonpeto hästägi piti paikkansa. Woimamammat olivat todellakin vastaantulijoita. Kai Tuularin äärimmilleen virittämä naisjoukkue leikki mammojen kanssa melkein kissa ja hiiri -leikkiä. Hennariikka Hyytiäinen hoiti tänään passarihommat hienosti. Syöttö kulki KoVella erinomaisesti ja mammojen oksittuneet hihat antoivat Mikasan välillä kimmota suoraan oksasta puolapuille. Voitto varmisti KoVen naisille lohkovoiton. Samalla se tiesi valmentajanero Kai Tuularin valasmaiselle vartalolle kylmää, lähes avantomaista kylpyä. Mikäli Kuusijärvellä näkyy ajoittain veden pintaan pyrkivä hahmo, niin kyseessä ei ole kaskelotti vaan Kai.

KoVen naisten kahviosta hankittu pillimehu ja erinomainen joulutorttu antoivat uskon Suomen kansantalouden nousuun. Hintajousto oli painanut näiden herkkujen yhteishinnan kahteen euroon. Sinällään vierailu vanhassa tutussa opinahjossa tuo aina monia muistoja pintaan.

Ottelu päättyi erälukuihin 3 - 0. Ottelun kokonaiskesto viiksikarvani verran alle tunnin.
 
Viestejä
8,535
Piti palata vanhaan opinahjoonsa, että näki KoVen voittavan. Salpis kellistyi eränumeroin 3 - 2. Sini Rönnqvist kaatoi viidennen erän syöttöputkellaan vastustajan lähes yksinään. Salpis pysyi pelissä mukana vahvalla aloitussyötöllään. KoVen hihaosasto liberoa myöten oli tänään oksaisella otteella liikkeellä. Lisäksi KoVen keskipeli lamaantui matalien passien takia. Ottelu ei noussut klassikkojen joukkoon, mutta kahvion korvapuusti oli erinomaisen maukas. Yleisöä paikalla jakkarat täytee.
 
Ylös