Verkkovirhe

Keskustelua moderoinnista

Viestejä
1,916
No tuomio on annettu , se kärsitään asianmukaisesti ja palataan palstoille nöyrällä mielellä . Näin se oikeusvaltio toimii 😷

Pidempikin jäähylläolo olisi ollut paikallaan.

Sieltä tuli niin törkeitä kommentteja, että ei niitä voi järjellä käsittää. Ei se oikeuta aivan älyttömiin törkeyksiin, vaikka nimimerkin suojassa kirjoittaakin.

Kaikki törkeydet ja solvaukset kertoo kyllä lähettäjän mielentilasta.
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
524
Avasimme tällaisen ketjun - jolle ei aiemmin onneksi ollut edes tarvetta. Enkä usko, että jatkossakaan hirvittävän usein. (Muutamme vielä niin, että näkyy Ylläpidon avaamana ja avausviestinä.)

Joka tapauksessa moderointiin liittyvää keskustelua olisi suotavampaa käydä täällä kuin siinä lentisaiheisessa ketjussa, missä jokin mahdollinen rike on tapahtunut. Se kun muuten vähän tapaa viedä sitä itse lentiskeskustelua väärään suuntaan.

Ylläpito on todella harvoin joutunut mitään kurinpito-tyyppistä toimintaa harrastamaan, mutta nyt mentiin selvästi rajan yli, vielä varoituksen jälkeenkin. Haluamme kuitenkin mahdollisimman armollisia, ja uskomme ja toivomme, että lyhyt huili on riittävä tunnelman rauhoittamaan. @Pasma kommentin kanssa olemme täysin samaa mieltä :)
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös