Verkkovirhe

Keskustelua moderoinnista

Ryynäsen Topi

No tuomio on annettu , se kärsitään asianmukaisesti ja palataan palstoille nöyrällä mielellä . Näin se oikeusvaltio toimii 😷


Pidempikin jäähylläolo olisi ollut paikallaan.

Sieltä tuli niin törkeitä kommentteja, että ei niitä voi järjellä käsittää. Ei se oikeuta aivan älyttömiin törkeyksiin, vaikka nimimerkin suojassa kirjoittaakin.

Kaikki törkeydet ja solvaukset kertoo kyllä lähettäjän mielentilasta.
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
731
Avasimme tällaisen ketjun - jolle ei aiemmin onneksi ollut edes tarvetta. Enkä usko, että jatkossakaan hirvittävän usein. (Muutamme vielä niin, että näkyy Ylläpidon avaamana ja avausviestinä.)

Joka tapauksessa moderointiin liittyvää keskustelua olisi suotavampaa käydä täällä kuin siinä lentisaiheisessa ketjussa, missä jokin mahdollinen rike on tapahtunut. Se kun muuten vähän tapaa viedä sitä itse lentiskeskustelua väärään suuntaan.

Ylläpito on todella harvoin joutunut mitään kurinpito-tyyppistä toimintaa harrastamaan, mutta nyt mentiin selvästi rajan yli, vielä varoituksen jälkeenkin. Haluamme kuitenkin mahdollisimman armollisia, ja uskomme ja toivomme, että lyhyt huili on riittävä tunnelman rauhoittamaan. @Pasma kommentin kanssa olemme täysin samaa mieltä :)
 
Viestejä
330
Eiköhän rauhoituta. Tässä ketjussa esitetty kritiikki ei välttämättä tunnu reilulta, mutta se on asiallista. Toisaalla aiemmin esitetyt huhut taas eivät mielestämme tänne kuulu; ja olisimme puuttuneet siihen aiemmin, jos olisimme viestin huomanneet.

Let's all calm down. The messages in this thread might not seem fair but they're what you have to be able to take. The rumours that were in another thread earlier by another writer have no place in this forum; we just didn't happen to notice them before.
Ylläpito vastaa:
- Tässä ketjussa esitetty kritiikki ei välttämättä tunnu reilulta.
- Mutta se on asiallista.
- Toisaalla aiemmin esitetyt huhut taas eivät mielestämme tänne kuulu.

Suosittelen ylläpidolle matkaa politiikkaan koska onhan tuo vastaus ihan paskaa:)

Tämän palstan kautta Hämeenlinnan häiriötapaus lähti leviämään hyvällä tavalla. Toivottavasti myös Orpon.
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
731
Ylläpito vastaa:
- Tässä ketjussa esitetty kritiikki ei välttämättä tunnu reilulta.
- Mutta se on asiallista.
- Toisaalla aiemmin esitetyt huhut taas eivät mielestämme tänne kuulu.

Suosittelen ylläpidolle matkaa politiikkaan koska onhan tuo vastaus ihan paskaa:)

Tämän palstan kautta Hämeenlinnan häiriötapaus lähti leviämään hyvällä tavalla. Toivottavasti myös Orpon.
Asiat eivät ole aina mustavalkoisia. Itse asiassa useammin niissä on monenlaisia harmaan sävyjä.

Tuossa Naisten liigan sopimusketjussa yksi nimimerkki kritisoi valmentajan tekemisiä lentopallon parissa. Puhtaasti siis hänen ammattiinsa sisältyvää julkista arvostelua, jota sellaisessa asemassa olevan henkilön tulee sietää. Välttämättä valmentajan/pelaajan/seurapomon mielestä tällainen kritiikki ei silti reilua ole, kun sitä esittävät anonyymit nimimerkit julkisesti. Mutta kuten todettua: se pitää vaan kestää.

Toisessa ketjussa aiemmin viikolla taas foorumille pelkästään tuota yhtä viestiä varten rekisteröitynyt nimimerkki kirjoitti kommentin, jonka sisältö lähes kokonaan oli tulkittavissa nipuksi parisuhdehuhuja. Mitään perusteita, pohjaa, taustaa tai faktaa näille huhuille ei myöskään esitetty. Sen koommin ko. nimimerkkiä ei foorumilla ole nähty.

Ja sellaiset eivät tänne kuulu.

Niiden rinnastaminen Kalliomäen tapaukseen on myös mielestämme hyvin kyseenalaista. Kukaan ei ole tähän mennessä esittänyt mihinkään näistä huhuilluistakaan tapauksista liittyisi mitään vastaavaa.

Foorumilla toki Kalliomäen tapauksesta keskusteltiin aktiivisesti, mutta siitä ei ollut kukaan kirjoittanut sanaakaan ennen kuin SUEK:n tutkinta julkaistiin. Senkin jälkeen hyvin vähän ennen kuin media taas Kalliomäen nimen kertoi. Sitten vähän jokaisella olikin jo vuosikaudet ollut kaikenlaista hajua asiasta.

Ja moderointipäätöksemme siis oli, että toivoimme rauhoittumista tuonne ketjuun. Valmentaja ehkä otti väärän henkilön tähtäimeensä, kun nämä kaksi asiaa sekoittuivat. Puolestaan nämä huhuilut olemme poistaneet näkyvistä. JOS minkäänlaisia häirintätapauksia tai tietoa niistä nousee esille, aiheesta on täysin sallittua keskustella.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös