Verkkovirhe

Jankko- matka on alkanut

Vee

Viestejä
209
Loimaan Jankko nousi tälle kaudelle kakkossarjasta ykkössarjaan. Matka ykkössarjassa on ollut perin voitokas. Joukkue on taisteluut parketilla voittoja ja menestystä, katsomossa on ollut keskimäärin 250-280 katsojaa. Kärkikamppailua Jankko vs.Akaa oli saapunut katsomaan 318 katsojaa. On aistittavissa kiima-ajan alku. Jankon pudotuspelit starttaavat Mikkelistä ensi LA ja perään SU pelataan Hirvihovissa. On ollut hienoa seurata, kuinka saviseutu on elänyt mukana Jankon matkassa ykkössarjasta kohti liigakarsintoja. Nyt alkaa ne OIKEAT pelit!
 

Vee

Viestejä
209
Jankon ja Mikkelin välinen puolivälierä alkaa jo keskiviikkona Mikkelissä. Harmittava viikkopeli aiheuttaa Jankon rosterissa työkiireiden takia poisjääntejä, mutta luultavasti aika iskukykyinen joukkue matkaa kuintekin Mikkeliin. Jälkimmäinen ja ratkaiseva ottelu pelataan Hirvihovissa, mutta pelipäivää ei vielä tiedetä.
Jankon kotipelistä tiedotamme heti kun pelipäivä ratkeaa.
 

Vee

Viestejä
209
Jankko vs. Passarit pelataan 2.3. maanantaina Hirvassa klo.18.30
Ottelupäivä varmistui juuri. Nyt sitten keskiviikkona peukut pystyyn, että Passarit kaatuu ja maanantaina lyödään naula arkkuun.
 

Vee

Viestejä
209
Jankko aloitti pudotuspelit vahvasti. Passarit kaatui Mikkelissä suoraan 0-3. Toinen ja ratkaiseva ottelu pelataan ensi maanantaina Hirvihovissa. Jankon voiton arkkitehdit olivat tutut nimet: Ismo Moilanen, Mikko Lintula ja Risto Kurppa. Jankon parhaana palkittiin Akseli Haltia.
 

Vee

Viestejä
209
Jankolla tänään mahdollisuus edetä välieriin Mikkelin Passarien kustannuksella. Ottelusarjan katkaiseminen on aina vaikeaa, mutta uskon kokeneen kaartin esimerkin olevan ratkaiseva tekijä Jankolle. Tänään Hirvihovissa on luultavasti tupa täynnä. Uudet Jankon fanipaidat ovat tänään myynnissä, joten tunnelatausta ei katsomosta puutu. Ottelu ottelulta loimaalaisen palloilun mekka- Hirvihovi- on löytämässä sitä 90- luvun kiihkeää tunnelmaa. Tänään siihen fiilikseen pääsee Päämajamuseon palloilijat. Ja totta kai, Taneli Niemisen esiintyminen kasvattajaseuraa vastaan on yksi ottelun jännistä yksityiskohdista. Taneli, kuten moni muukin, on kasvanut ja kasvatettu lentopalloilijaksi juuri Hirvihovissa.
 

Vee

Viestejä
209
Jankon matka ykkössarjassa tyssäsi sitten Mikkelin Passareihin. Vieraat olivat parempia, terävämpiä erien lopuilla ja keskipelaaminen kadehdittavan tehokasta. Ville Heiskanen otti isännän roolin kultaisessa erässä ja johdatti jopa sensaatiomaiseen voittoon Passarit. Hirvihovissa oli tänään hiukan yli 300 katsojaa, joten myös ykkössarja kiinnostaa loimaalaisia. Nyt on Jankon aika vetää hiukkasen henkeä ja sitten laitetaan organisaatiossa uutta matoa koukkuun. Uskon, että Jankon mennyt lisää kiinnostusta Loimaalle junnupelaajien osalta.
 
Ylös