Verkkovirhe

Ilahduttavaa

Viestejä
368
että kultturi- ja urheiluministeriö on myöntänyt ansioristin Ari Paloniemelle. Ison työn on tehnyt "lentopallo merkkisen" (Arskan sanonta) eteen liiton palveluksessa, että tmi arparatkaisee myötä
Arskan ansioristin on anonut suomen valmentajat ry.

Pikaisella vilkaisulla huomioni kiinnittyi siihen, että ainakin helsingin poliisi-voimailijat ry ja judoliitto ovat olleet varsin aktiivisia anojia. Mm palloliitto tai jääkiekkoilijat ry olivat, ainakin harrastajamääriin nähden paljon vähemmän anoneet muistamisia. Lentopalloliittoa en listalta huomannut.

Tai enhän minä tiedä miten suuri järjestö noilla polliiseilla on, mutta hiukan arvostus kärsii tuommoisista määristä.

Arska on ehdottomasti ansioristinsä ansainnut.
 
Viestejä
362
Ainakin minua ilahdutti nähdä LP Viestin 15-vuotisjuhlaottelun yhteydessä nyt lauantaina fanien äänestämä ns LP Viestin kauttaaikojen ykkösseitsikkö eli passari Viki Tuchashvili, hakkuri Virgie De Garne, keskarit Anna Czakan ja Dubravka Rakic , libero Hiltsu Hämäläinen ja yp:t Noora Kosonen sekä Viesti-ikoni Hanna-Mari Arminen ( Duda ja Hanna-Mari videon välityksellä ) Annalle isot tsempit jotta vielä pelikentille pääset. Mukavaa oli myös kuulla Hiltsun ja Virgien haastattelut Ruudulta ennen pelin alkua.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös