Verkkovirhe

Hyväntekeväisyys webinaari 30.5. - Dustin Watten ja Saana Koljonen

Viestejä
6
Morjesta urheiluväki!

Haluaisitko auttaa vähävaraisia urheilijan alkuja ja antaa heille mahdollisuuden jatkaa urheilua myös ensi kaudella?
JOOOO!

Olisiko kiva, jos olisi mahdollisuus auttaa sekä samalla kuunnella oppeja yhdeltä maailman parhaalta liberoilta, USA:n maajoukkueeseen kuuluvalta Dustin Wattenilta, ja miten hänen tarinansa vei vaikeuksien ja vastoinkäymisten kautta maailman huipulle?

Miten hän oppi hyödyntämään mentaalipuolta eikä kärsiä siitä?

No kyllä kiitos!

Olisiko myös kiva kuulla, miten vammoja ja loukkaantumisia voi oppia käsittelemään hiukan paremmin, vähentää tuskailun määrää ja tehostaa toipumista?

Dustin Watten ja Saana Koljonen järjestävät Toni Flinkin avulla tämän webinaarin, jonka tarkoituksena on auttaa vähävaraisia nuoria ja lapsia sekä samalla kertoa oppeja oikeasta elämästä kahden ammattilaislentopalloilijan kokemuksia hyödyntäen, joista on hyötyä muille urheilijoille ja valmentajillekin. Saanan osuus noin 15 minuuttia, Dustinin n. 40 minuuttia ja lopuksi on kysymysten aika.


Paljonko tämä lysti maksaa?
OIKEASTI VAIN 10 EUROA / OSALLISTUJA!


Miten ilmoittaudun?

Klikkaa täältä liittyäksesi ja saat sähköpostiisi maksu- sekä ilmoittautumistiedot: Design emails people love to get.

Milloin ja missä tämä upea juttu oikein on?

Webinaari toteutetaan Zoomin avulla sunnuntaina 31.5. klo 18-19:30 Suomen aikaa. ”Luentojen” kielenä englanti, kysymyksiä saa esittää kuitenkin suomeksi, ne voidaan kääntää Dustinille.

Possibility to play and grow IG.png


Dustin Watten

33-vuotias maailmanmestaruusmitalisti Dustin aloitti ammattilaisuransa Suomessa Raision Loimussa, pelaten Mestaruusliigaa kausina 2010-2012. Tämän jälkeen ”Dusty” on pelannut ammattilaisena Bahamalla, Brasiliassa, Ranskassa, Puolassa ja Saksassa. Nykyään hän edustaa Puolan Plus-liigan GKS Katowicea.

Dustin on kantanut kotimaansa maajoukkuepaitaa useissa turnauksissa vuodesta 2014 lähtien. Hän on MM-pronssimitalisti vuodelta 2018, maailmancupin voittaja 2015, Maailmanliigan/Nations League pronssimitalisti 2015 ja 2018 sekä Norcecan mestari 2017.


Saana Koljonen

Suomen maajoukkueen liberona 44 maaottelua pelannut Saana ehti pelaamaan urallaan kotimaan lisäksi Yhdysvalloissa George Masonin yliopistossa, VT Aurubis Hamburgissa ja Rote Raben Vilsbiburgissa Saksassa sekä Quimper Volleyssa Ranskassa.

Pihtiputaan Plokin kasvatti voitti viime kauteen päättyneellä urallaan kotimaassa kuusi SM-mitalia, joista kaksi kultaista sekä Suomen Cupin. Liigatähdistöön Saana valittiin 2018. Beach volleysta Saanalla on myös SM-hopeaa.

Viimeisimpänä Saana on ollut mukana Coloradon yliopiston joukkueen valmennuksessa vapaaehtoisvalmentajana sekä apuvalmentajana U15-tyttöjen seurajoukkueessa ja työskennellyt urheilijoiden itsetuntemusta lisäävän työkalun, Sports Capacity Assessmentin, kanssa

Koko tämän tilaisuuden tuotto lahjoitetaan lapsien ja nuorten lentopalloon kohdentuvaan hyväntekeväisyysprojektiin, josta kuulette lisää ihan lähiaikoina!


Klikkaa siis täältä itsesi mukaan ja ”nähdään” lauantaina!
 
Viimeksi muokattu:
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös