Verkkovirhe

Hurrikaani Loimaa 2016-2017

Viestejä
1
Älä nyt on toikin saavutus, jos pelaa neljä erää eikä saa aikaseski ainuttakaan pistettä. Rumpunen onnistui tässä. Millä helkutilla se on voinut saada sopimuksen ulkomaille, kun ei pärjää edes Suomen liigassa.
 
Viestejä
1,766
Sponsori kirjoitti: Pielavettä ei ankat kaataneet mutta SavoVolley tuskin perinnettä jatkaa :)
Eihän sitä tiedä - sitä kaatamista vielä, ennen kuin eka peli ja kohtaaminen syksyllä on lopussa!!! Veikkaan ehkä kuiteskii savolaisvoittoa.
 
Viestejä
1,795
Vexvellä nähtiin yhden erän verran hyvin pelaava Hurrikaani. Jos samanlaisen syöttö- ja hyökkäysrumban saavat päälle huomenna Kupittaalla niin lopputulos voi olla mikä vaan. Neljäs finaali pelataan "puolueettomalla" maaperällä joten sekin aiheuttaa paljon epävarmuustekijöitä. Hieno ilta tulossa joka tapauksessa.
 
Viestejä
3,429
waltsu kirjoitti: Vexvellä nähtiin yhden erän verran hyvin pelaava Hurrikaani. Jos samanlaisen syöttö- ja hyökkäysrumban saavat päälle huomenna Kupittaalla niin lopputulos voi olla mikä vaan. Neljäs finaali pelataan "puolueettomalla" maaperällä joten sekin aiheuttaa paljon epävarmuustekijöitä. Hieno ilta tulossa joka tapauksessa.
eikös Fordin joukkue pelannut yhden pelin Turus? No ei se kotiluolaksi sillä muutu. (ja Suomen Cup 2x ottelu :evil: ) = eli tuttu sali kummallekin :)
 
Viestejä
523
Tuo hommahan kusee jo siihen,että Rumpunen yrittää nostaa kaikki aloitukset sormilla ja se ei onnistu.
Tosi monta palloa hävinneet,kun vastaanotto kimpoaa sormista 8 metriin...sieltä huono rakentaa hyökkäystä.
Jos ottaa sormilla,se on noustava tai sitten otettava hihalla.
 
Viestejä
1,766
Hopea ei ole häpeä, kuten saviseudullakin varmaan todetaan.
Onnea hopeakilluttimista Hurrikaani!
 
Viestejä
1,795
Onnea hurrikaanille hopeasta. Kymmenen vuotta liigassa. Toiset kymmenen vuotta vielä niin jokohan mitali alkaa kirkastua. Tai sitten ei...
 
Viestejä
5,650
Onnea hurrikaanille hopeasta. Kymmenen vuotta liigassa. Toiset kymmenen vuotta vielä niin jokohan mitali alkaa kirkastua. Tai sitten ei...

Eiköhän se kultakin sieltä jossain vaiheessa vielä tuu. Ens kaudella varmaan kovempi kilpailu mestaruudesta, kuin mitä se tällä kaudella oli. Melkeen tarvis kovemmat yleispelaajat, jos Hurrikaani meinaa mestaruuden ottaa, ja ehkä yks kova keskitorjuja vielä rosteriin. Mitenhän ois, jos Shumov tulis Hurrikaaneihin ensi kaudeksi? Vai onko sillä sopimusta vielä ulkomailla jäljellä.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös