Verkkovirhe

Hurrikaani Loimaa 2016-2017

Viestejä
398
waltsu kirjoitti: What does this "free zone" mean in this case.
Sääntökirjan kuvan mukaan free zone loppuu pitkien sivujen osalta mainos-/pallonpysäytyslevyjen etureunaan (ja kirjurinpöydän etureunaan) ja suojakaiteiden etureunaan ja näiden muodostamaan (kuvitteelliseen) kehäviivaan.
 
Viestejä
1,795
Eli omalla kenttäpuolella free zonen ulkopuolella voi rakentaa vaikka ihmispyramidin. Upi sinne huipulle ja Meskon millintarkka passi. Sieltä olis kiva paukuttaa :lol:
 
Viestejä
398
waltsu kirjoitti: Eli omalla kenttäpuolella free zonen ulkopuolella voi rakentaa vaikka ihmispyramidin. Upi sinne huipulle ja Meskon millintarkka passi. Sieltä olis kiva paukuttaa :lol:
Luultavasti. Toisaalta säännöissä puhutaan näissä tapauksissa pallon "palauttamisesta" (retrieve) peliin. Ei ehkä ole väärin tulkita sitä niin, että erityisen hyökkäysedun hakeminen ihmispyramideilla ei ole retrievemäistä toimintaa. Suosittelen silti lämpimästi kokeilemaan.
 

Ryynäsen Topi

Onnittelut Hurrikaanille hopeasta!

Nyt varmaan tuntuu aika karvaalta, koska kultaa ei tullut vieläkään.

Hyvä tietää kuitenkin, että joukkue ja seura on ehdotonta lentopalloaatelia Suomessa.

Syksyllä alkaa jälleen uusi kausi ja uudet tavoitteet.
 
Viestejä
10,895
Onnea Hurrikaanille. Pikkuisen huonoa tuuriakin osui finaalipeleihin loukkaantumisten takia. Hopea ei tosiaankaan ole häpeä. Joukkue toiseksi paras Suomessa ja mitaliputki vain jatkuu.
 
Viestejä
1,766
Hyvä, että Oivasen Masa kuitenkin tervehtyy ja se tietää hyvää vastaisuudessa.

Mutta: ONNEA HURRIKAANI -joukkueelle!
Olitte runkosarjan paras. Sattumat ehkä verottivat eron voittajaan finaalisarjassa.
Tulee niitä vuosia!
Juhlikaa :p
 
Viestejä
3,007
Onnittelut Hurrikaanille hopeasta..moni joukkue olisi ollut tälläkin kaudella todella tyytyväinen hopeasta.
Ensikaudella uutta matoa koukkuun.
 

Sponsori

Juurikaan kukaan ei tähän epic ole kirjoittanut, mutta laitan pari riviä. Hurrikaanin rosteri on Mestaruusiigatasoon nähden ok, mutta passari Toivola on kyllä niin hukassa kuin olla ja voi. Ei suju yhteistyö esim Ropposen kanssa. En ymmärrä miksi sai eilen 3 Lähitapiolapistettä Ducks pelistä. Oli huono esitys häneltä. Passaripelin kaatuu Hurrikaanin toiveet, ellei tilanne korjaannu kauden edetessä.
 

Sponsori

Einomiehen laukka muistuttaa jo reipasta ravia kun lukee hänen ennakointinsa Ducksin menestyksestä hyvissä ajoin ennen kauden alkua :p
 
Viestejä
10,895
Sponsori kirjoitti: Einomiehen laukka muistuttaa jo reipasta ravia kun lukee hänen ennakointinsa Ducksin menestyksestä hyvissä ajoin ennen kauden alkua :p
Kausi on pitkä. Yksikään joukkue ei ole vielä painanut mestaruuslippiksiä.
 
Viestejä
1,503
Sponsori kirjoitti: Einomiehen laukka muistuttaa jo reipasta ravia kun lukee hänen ennakointinsa Ducksin menestyksestä hyvissä ajoin ennen kauden alkua :p
Einomiehen ravityyli on juuri oikea, ravilla päästään maaliin saakka mutta laukka hylätään.
 

UVV

Viestejä
174
Ei viitsisi vielä yhden nähdyn matsin perusteella summaamaan koko kautta, mutta nosto- ja passi-osastoilla täytyy homman parantua ihan kunnolla, jos meinataan jalometalleista taistella.

Luvattoman monta passia meni ilman tarkempaa toimitusosoitetta ja hyökkääjä sananmukaisesti joutui toimittamaan palloa LEKA:n puolelle (tai torjuntaan).

Toivotaan, että kyseessä oli alkukankeutta kuin sillä entisellä sulhaspojalla ja homma lähtee rullaamaan.
 

Sponsori

Sarjassa pelataan 30 matsia. Alkukauden turhat pistemenetykset olisi helppo välttää kun olisi kesän aikana laitettu homma toimimaan. Tässä kauden aikana kun aletaan laittaa hommaa kohdilleen niin on minusta ajoitus silloin pielessä.
Olisko menny kesä makkaraa rillatessa :cheer:
 
Viestejä
2,543
Sponsori kirjoitti: Sarjassa pelataan 30 matsia. Alkukauden turhat pistemenetykset olisi helppo välttää kun olisi kesän aikana laitettu homma toimimaan. Tässä kauden aikana kun aletaan laittaa hommaa kohdilleen niin on minusta ajoitus silloin pielessä.
Olisko menny kesä makkaraa rillatessa :cheer:
Juu ainahna voi rillata, mutta eiköhän sinne jo olla ykköspassaria hommaamassa, tulisko Kasper Vuorinen :)
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös