Verkkovirhe

Hurrikaani 2021-2022

Viestejä
219
Isompia joukkueita kuten Valepa, Savo, Akaa ja Loimu vastaan tarvitaan kovempia hyökkääjiä ja silloin on Muukkosen paikka. Toiviainen on hyvä vaihtoehto Tiikerien kaltaista joukkuetta vastaan joka syöttää pelkästään leijaa eikä ole mikään torjuntavoimainen joukkue. Hypärisyöttäjien kanssa Aleksi pärjää varsin hyvin eikä nyt ole muiden joukkueiden leijan kanssakaan ollut mitenkään ylivoimaisissa vaikeuksissa.
Tämä juuri. Ensimmäinen kausi pelaavana yp:nä (ensimmäisellä Etta-kaudella pelasi varsinkin alkukaudesta kohtuu vähän). Varmasti ”helppoa” olisi ollut jatkaa hakkurina kun hetkessä nousi sillä
pelipaikalla liiga kärkipäähän viime kaudella. Onneksi katsoo kuitenkin tuon yp-kortin vielä. Ei meillä kovakätisiä, lähes 2m pitkiä, yp:itä Suomessa ole mielestäni liikaa..

Ja vielä eilisestä haluaisin mainita sen verran että aika vähälle huomiolle on jäänyt että Tiikerit syötti helvetin hyvin. Jokainen hurrikaanin yp oli ajoittain pahassa pulassa (Muukkonen ja Marttila esimerkiksi molemmat avauserässä vaihtoon). Ässiäkin taisi ropista vikaa erää lukuunottamatta mukavasti. Eli aina ei kyse ole välttämättä siitä että ”hakkurista ei tule koskaan hyvää yp:tä jne.” Arvoa myös hyville Tiikereiden syötöille 👍
 
Viestejä
276
Toivottavasti Muukkosesta saadaan tehtyä maajoukkueelle hyvä yp. Oksahihaisia hakkureita ja lyhyitä yleispelaajia on jo tarpeeksi. Mutta ilman töitä ei tule palkkaa. Jos oikeasti haluaa ulkomaille ja maajoukkueeseen yleispelaajaksi, niin nyt syksyyn asti rajusti vastaanottoharjoituksia esim. syöttö-
koneen avustuksella ja onhan pelaajia, jotka haluavat syöttönsä paremmaksi harjoittelukumppaniksi.
Toistoja, toistoja ja toistoja..... ja väliin voimaa punttisalilta, niin hyvää tulee.
Tylsää ja puuduttavaa, joo tiedän, mutta tuskin on oikotietä.
 
Viestejä
4,780
Nyt on kyllä vaarallinen tuomaripari Loimaalla pelaajien ja valkkujen kannalta. Aro-Muro. Saattaa olla kortit löysässä jos vähänkään tulee tunnetta nostavia tilanteita.
 
Viestejä
4,780
Taas hyvä huomio Arralta. Aron ollessa päätuomarina peli on todella katkonaista. Jatkuvaa pelaajien ja valmentajien ojentamista. Peli on tokan erän alussa ja torikokouksia ollut enemmän kuin kahdessa Kokkolan pelissä yhteensä.
 
Viestejä
4,780
Kovaa vääntöä on. Toivottavasti tuomarit vaihtuvat huomiseen peliin niin olisi todennäköisesti vielä mukavampi katsella peliä. Marttilan Lukan peliä on kiva katsella. Nuori mies puskee ennakkoluulottomasti pallolle kyytiä niin hyökkäyksissä kuin syöttöviivan takaakin.
 
Viestejä
219
803041DD-ADD7-4041-9856-80F9AB5BD063.jpeg

Toinen 3-2 voitto maistuu kyllä pudotuspeleissä varsin hyvälle 👏 Förstiä kummittelee tuo aloitussyöttö pitkään..tai ainakin varmaan ensi yön 😆

Huomenna jatkuu hieno sarja! Hyvin oli jo tänäänkin mekkalaa ja kyllähän näitä pleijareita on kaivannutkin ilman yleisörajoituksia.
 
Viestejä
175
Olipas tiukkaa peliä. Eka erän jälkeen ei olisi millään uskonut että viidennessä tavataan. Huutelua taisi olla, mutta Leppälä sanoi hienosti, että hyvässä hengessä ollaan menty.

Huikea toteutus Loimaalta koko matsi. Selostaja erittäin hyvä, alku- ja loppustudioineen. Ehkä pieni parannus voisi olla, että kesken pallon ei vaihdettaisi toiseen kameraan, katsojalle aika paljon töitä etsiä pallo taas. Tällä viilauksella täydellistä toimintaa. Muuten todellakin hienoa työtä, on yleisökuvia jne.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös