Verkkovirhe

Hurrikaani 15-16

Viestejä
777
Ei huutelusta vaan kuulemma tuulettamisesta vastustajan puolelle. Kunnarin Ollihan ei myöskään tähän touhuun osallistu. FARSSI!
 
Viestejä
87
Konkari kirjoitti:
Ana sanoi:
Mitä se huusi? Mikä on niin pahasti sanottu että pitää antaa punanen? Täys farssi koko juttu.
Farssi on se, jos tuomarit eivät noudata sääntöjä.

Eli farssi.

. Lentopallon Mestaruusliiga on tehnyt aikoinaan seuraavan päätöksen, joka vieläkin lienee voimassa:

"Pelaajien välittömästi onnistumisen jälkeen tapahtuva "uho" myös vastustajan suuntaan on sallittu, ei kuitenkaan pelitapahtumiin liittymättömänä ja jatkuvana. Loukkaavat eleet ovat aina kiellettyjä"

Ongelmana on se, että tuomarit eivät ole ottaneet Mestaruusliigan päätöstä käyttöön.
 

Ana

Jos tuo on sääntökirjan tekstiä niin sitte samat säännöt kaikille. Eräskin Valepan pelaaja kyllä "uhoaa" vastustajan puolelle eleellä järkiään joka hyökkäyksen jälkeen mutta nimi selässä vaikuttanee... Mutta edelleenkään ei voi ymmärtää että kuin pahasti pitää verbaalisesti loukata että tuommonen ottelu pitää päättää punasella kortilla? Tämä oli lajille ja yleisölle kyllä niin paskaa kun vain olla voi. Vielä ihmetellään että miks muu kuin laji kansa ei innostu leniksestä. Ja rupiaa täsä ns. laji-Niiloaki jo veetuttahan tää touhu.
 
Viestejä
1,795
Varmaan 99,9% katsojista olisi halunnut että ottelu olisi ratkennut pelaamalla.

Tuomaristossa oli kumminkin edustettuna Suomen "parhaimmisto". Tuskin punaista ihan turhasta heiluttivat.

Päätykatsomoon asti ei kuulunut eikä näkynyt mistä teosta moinen rangaistus tuomittiin. Aika rohkea veto kumminkin tuomarilta kun varmaan tiesi seuraukset.
 
Viestejä
299
Juna meni jo. Minä ainakin tyydyn tuomioon, koska olen vässykkä. Ensi kauteen uusin kujein. 'Huippuvalmentaja' taas jostain kaukaa ja pelaajat niin koville, ettei veri kierrä päässä. Saadaanpahan taas keskustelun aihetta, kun peli ei kulje.

Marokon tähden olemusta ihmettelin jo päivällä kauppareissulta palatessani. Hitaasti laahusti vastaan toppatakki auki, pipa syvällä päässä ja suihkuläpsyttimet jaloissaan. Haki angstia illan koitokseen, joka ei ollutkaan suotavaa loppuviimein. Liikaa antoi Hurrikaani siimaa viidennessä erässä. Siinä kaikki.
 
Viestejä
777
Ana kirjoitti: Jos tuo on sääntökirjan tekstiä niin sitte samat säännöt kaikille. Eräskin Valepan pelaaja kyllä "uhoaa" vastustajan puolelle eleellä järkiään joka hyökkäyksen jälkeen mutta nimi selässä vaikuttanee... Mutta edelleenkään ei voi ymmärtää että kuin pahasti pitää verbaalisesti loukata että tuommonen ottelu pitää päättää punasella kortilla? Tämä oli lajille ja yleisölle kyllä niin paskaa kun vain olla voi. Vielä ihmetellään että miks muu kuin laji kansa ei innostu leniksestä. Ja rupiaa täsä ns. laji-Niiloaki jo veetuttahan tää touhu.
Tuulettaminen vastustajan puolelle oli syy.
 

Ana

:D Ja tääläki monesa topicisa ihmetellään että mitä pitäis tehä että lenis sais enempi seuraajia ja yleisöä. Newsflash sinne liigan päättäjille jotka näyttää olevan vähintäänki yhtä loistavaa tasoa kuin valtiomme päättäjät... Että ei näin ainakaan. Ja jos kerran pitää pilikku viilata niin se pitää tapahtua joka pelaajan kohalla. Vaikka seläsä lukis mikä nimi tahansa. Mutta jos nyt sielä nerot vois istua kauden päätteeks ja miettiä että pitäsköhän tuosa pelisä sallia jonkulaiset tunteet ja pieni tuulettaminen? Ehkä myös tuota kosketuslinjaa sormilyönnin suhteen tuotaisiin samalle tasolle mitä Euroopan huippusarjoisa eikä yritetä hifistellä. Näisä pudotuspeleisä kaks ottelua nyt ainaki on ratkennu dumarointiin. Tämän päivänen oli totaalinen pohjanoteeraus. Äläkää ihmetelkö miks valtaväki ei innostu tästä lajista.
 
Viestejä
329
TöröTarpinen kirjoitti: Pelin loppu ajassa n.07:30:
http://areena.yle.fi/1-3064106#autoplay=true
Tässä vähän pitempi pätkä:
http://yle.fi/urheilu/video_lentisvaliera_paattyi_turpakarajiin_-_punainen_kortti_ratkaisi_finaalipaikan/8801468
 
Viestejä
27
Turha rypistää kun on paskat housussa. Ja säännöissähän oli kielletty tuo toistuva uhoaminen. No nää "vahvistukset" ottaa roolia näissä peleissä. Turha siittä on tuomareita syyttä jos omien pelaajien pää ei kestä. Eikä sitä virhettä voi hinnoitella tilanteen mukaan. Tapahtuu se virhe missä tilanteessa vain niin tuomion on oltava sama. Joten hatun nosto tuomarille että uskalsi tuomita oikein! No sitä tuskin loimaan savisilmässä ymmärretään mutta näin.
 

Ana

Ja taas mallioppilas liirum laarumia säännöt sitä säännnöt tätä. Määritelläänkö sääntökirjasa mitä vastustajan puolelle uhoaminen on? Kyllähän yks Valepan pelaajaki uhoaa koko ajan vastustajan puolelle mutta ei siitä mitään huomauteta. Nimi seläsä painaa niin paljon.
 
Viestejä
299
Näyttihän tuo kieltämättä vähän koomiselta, kun kolmen metrin päästä verkosta vähän rintaa röyhistellen otat muutaman taka-askeleen, niin Ahti kylmän viileästi tepastelee tornin juurelle kertaamaan sääntökirjapykälät kirjaimellisesti. Näillä eletään. Tiukoilla säännöillä tässä yhteiskunnassa. Elo se on varsin kurjaa niillä, jotka eivät näitä sääntöjä noudata. Ahdistus iskee sitten viimeistään tuonpuoleisessa.
 
Viestejä
27
Turha rypistää kun on paskat housussa. Ja säännöissähän oli kielletty tuo toistuva uhoaminen. No nää "vahvistukset" ottaa roolia näissä peleissä. Turha siittä on tuomareita syyttä jos omien pelaajien pää ei kestä. Eikä sitä virhettä voi hinnoitella tilanteen mukaan. Tapahtuu se virhe missä tilanteessa vain niin tuomion on oltava sama. Joten hatun nosto tuomarille että uskalsi tuomita oikein! No sitä tuskin loimaan savisilmässä ymmärretään mutta näin.
 
Viestejä
87
Mr. Maitokaappi kirjoitti: Turha rypistää kun on paskat housussa. Ja säännöissähän oli kielletty tuo toistuva uhoaminen. No nää "vahvistukset" ottaa roolia näissä peleissä. Turha siittä on tuomareita syyttä jos omien pelaajien pää ei kestä. Eikä sitä virhettä voi hinnoitella tilanteen mukaan. Tapahtuu se virhe missä tilanteessa vain niin tuomion on oltava sama. Joten hatun nosto tuomarille että uskalsi tuomita oikein! No sitä tuskin loimaan savisilmässä ymmärretään mutta näin.
Edelleen, onnistuneen suorituksen jälkeen saa tuulettaa mestaruusliigan sääntökirjan mukaan. Kysymys kuuluukin, miksei tuomarit toimi niinkuin heidän työnantaja vaatii, ja nyt en puhu pelkästään tästä kyseisestä tilanteesta.
 

Ana

Niin ja ennenkuin joku ehtii argumentoimaan että toistuva tuulettelu niin sitä tapahtui verkon molemmin puolin. Mutta liekö liiga ohjeistanut tuomareita tulkitsemaan niitä sääntöjä erilailla riippuen mikä nimi pelaajalla on seläsä tai jopa ehkä sen mukaan mitä joukkuetta edustaa?
 
Viestejä
117
Entäs toisen erän eräpallo, mitäs vaiheita siihen liittyi? http://www.valepa.fi/2016/04/valepa-taisteli-tien-finaaliin-5-valierassa-jarisyttava-loppuratkaisu/
 

Ana

Se ois kyllä jännä tietää mitä siinä tapahtu.... " Seuraavassa pallossa Alhachdadi otti torjunnan ja tuuletti sitä raivoisasti." Tällain oli tuola Valepan ottelurapsasa ja siitä tuulettamisen voi tulkita tieten raivoisastikin... En vaan kyllä ymmärrä että miten mutta kaikki on näemmä mahollista. Farssi.
 
Viestejä
347
Jos kortti tulee tuulettamisesta, niin pirun myöhään tuuletuksen jälkeen. Mohamed on jo palannut nelospaikalle, syöttäjä odottaa syöttölupaa ja sitten vasta Huhtaniska lähtee kävelemään päätuomarin luokse. Voisi kuvitella, että on sanonut jotain verkolla tuuletustilanteen jälkeen, muuten vaikuttaa oudolta verkkotuomarin toiminta.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös