Verkkovirhe

HSI-liiga, kausi 2016-2017

Viestejä
440
passista kirjoitti: Huom FUBB!

Isku - Sampo ottelun UUSI peliaika su 26.2. klo 16 Iskun sivujen mukaan, EI siis la 25.2. klo 17, kuten HSI-listassa...
Kiitos! Päivämäärä korjattu.

Kaikki HSI-liigan ottelupäivämäärät on alunperin kirjattu milloin lie viime vuoden syyskuussa, kun "virallinen" otteluohjelma on julkistettu. Ehkä semmoiset puolen tusinaa muutosta (aiheesta tai muuten) on tullut matkan varrella. Jotkut olen huomannut itse ja useita on tullut vinkkien avulla.

Kiitos ja anteeksi.
 
Viestejä
440
Uuden ylläpitäjän outo kysymys:
Kun en itse veikkaile enkä ole aiemminkaan veikkaillut, minulla ei ole mitään mielikuvaa siitä, miten jatketaan, kun runkosarja loppuu.

1. Lisätäänkö pudotuspelit runkosarjan jatkeeksi
ja jatketaan pistelaskua aikaisempien perään?

2. Julistetaan runkosarjan veikkausten voittaja
runkosarjan päätteeksi ja luodaan uusi "sarja"
pudotuspeleistä

"Veikkailkaa" nyt miten jatketaan, vai loppuuko kisa runkosarjan loppuessa?
 
Einomies Porkkakoski kirjoitti: Kiitos jälleen kerran FUBB. Jos kaikki menee nappiin, niin vältän juuri ja juuri putoamisen league kakkoseen. Itse liputtaisin uutta kisaa pleijareihin.
samoin kiitos FUBB. EMPK säilyminen league ykkösessä kertoo league kakkosen tasosta ;) Sitten taas olen samaa mieltä uudesta kisasta pleijareissa, mutta niihin osallistuu kahdeksan parasta omalla pudotuspeli kaaviolla :evil: Me muut sitten voimme kateellisena seurata sivusta :pinch:
 
Viestejä
916
varajäsen kirjoitti:
Einomies Porkkakoski sanoi:
Kiitos jälleen kerran FUBB. Jos kaikki menee nappiin, niin vältän juuri ja juuri putoamisen league kakkoseen. Itse liputtaisin uutta kisaa pleijareihin.
samoin kiitos FUBB. EMPK säilyminen league ykkösessä kertoo league kakkosen tasosta ;) Sitten taas olen samaa mieltä uudesta kisasta pleijareissa, mutta niihin osallistuu kahdeksan parasta omalla pudotuspeli kaaviolla :evil: Me muut sitten voimme kateellisena seurata sivusta :pinch:
Pidetään varajäsenen kanssa omat säälipleijarit.
 
Viestejä
440
Näyttää siltä, että runkosarjan lopuksi juhlitaan HSI-liigan runkosarjaveikkauksen voittajaa ja pudotuspeleistä tehdään oma sarja. Toivottavasti pysyn "völyssä", kun pelipäivät/-ajat ilmestyvät ja muuttuvat...

En tiedä tukeeko nykyinen softa useamman veikkaussivuston yhtaikaista käyttöä, joten suljen runkosarjan veikkauksen heti kun se loppuu, mutta kopioin sitä ennen League 1:n sarjataulukon tähän foorumiin.

Pistelaskenta aiheutti keskustelua runkosarjan alussa. Asetukset runkosarjan veikkauksissa:
Correct Result: 3 (Oikea voittaja)
Correct Score: 2 (Lisäpisteet oikealle tulokselle)
Incorrect Result: 0 (Väärä voittaja)
Tuolla menetelmällä oikeasta voittajasta tuli 3 pistettä ja oikeasta tuloksesta 5 pistettä.

Halutaanko pistelaskentaan muutoksia, kun pudotuspelien veikkaus alkaa?
 
Sija 28 ja edelleen sinnikkäästi olen sivulla 1. Nyt olisi kova saavutus, jos runkosarjan päätteeksi menisin heittämällä ohi Jussi Juonion ja sijoittuisin sijalle 27. Näin maltillisesti ajatellen se vastaa minulle koko kisan voittoa :=).
 
Einomies Porkkakoski kirjoitti: Sija 28 ja edelleen sinnikkäästi olen sivulla 1. Nyt olisi kova saavutus, jos runkosarjan päätteeksi menisin heittämällä ohi Jussi Juonion ja sijoittuisin sijalle 27. Näin maltillisesti ajatellen se vastaa minulle koko kisan voittoa :=).
Herrasmiesten keskinäinen sijoitus ei paremmin voisi ratketa kuin perjantaina, 10 pisteen ottelussa, Tiikerit-Ankat! :woohoo:
 
Konkari kirjoitti:
varajäsen sanoi:
motors sanoi:
EINOMIES NYT MENTIIN OHI ,SEURAAVA KOHDE ON KONKARI
mitäpä tuota toistamaan :) :cheer: ;) :lol: :silly: :woohoo:
Jostain takaa päin kuuluu motorsin ja varajäsenen huohotusta, taitaa matka tai kunto loppua kesken. Kokeneena matkamiehenä pysytellään kymppikerhossa. :D
pitkä on muisti ;), mutta 30 pojoa jaossa peleissä jossa vain yhdellä pelillä merkitys ja ero oli? :silly:
 
Ylös